V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

V Sloveniji so včeraj, 25. februarja, opravili 4484 PCR testiranj na koronavirus in potrdili 912 novih okužb, gre za 20,3 odstotni delež okužb.

Opravljenih je bilo tudi 20.446 hitrih antigenskih testov, pri čemer pa ni znano, koliko od teh je bilo pozitivnih, saj se od 13. februarja vsi pozitivni na hitrih testih potrjujejo s PCR testi.

Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 188.769. Aktivnih primerov je v Sloveniji trenutno 10.614, kažejo podatki Covid-19 Sledilnika

V Pomurju 47 novih okužb v 18 občinah

Največ okužb so včeraj potrdili v murskosoboški občini, kjer so odkrili 13 novih primerov. Sledi občina Moravske Toplice s petimi okužbami. Štiri nove primere imajo v občinah Lendava in Odranci, tri okužbe so potrdili v občinah Beltinci in Puconci.

Po dve okužbi so zabeležili v občinah Črenšovci, Gornji Petrovci in Radenci. 

Po eno novo okužbo so potrdili še v občinah Apače, Gornja Radgona, Grad, Razkrižje, Rogašovci, Šalovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Tišina in Turnišče.

Brez novih okužb je bilo v četrtek devet pomurskih občin, in sicer občine Ljutomer, Kobilje, Velika Polana, Dobrovnik, Križevci, Veržej, Cankova, Kuzma in Hodoš.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Svxzz (nepreverjen)

Vse je to nateg in prevara človeštva stop lažni epidemiji ovce zbujdite se.

tanja flaškon (nepreverjen)

jaaaaz sem pa nekje prebrala
se ne spomnim toćno kje že
da je administrator peder

In reply to by Svxzz (nepreverjen)

bullshit corona (nepreverjen)

Poslušan že celi den pa ne čujen siren kere bi oznanjale nevarnost in narod pozivale v zaklonišča zato ka je v Soboti 13 lidij prehlajenih.

Starejše novice