V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

V Sloveniji so včeraj, 10. oktobra 2020, potrdili 411 novih okužb s koronavirusom.

Največ novih okužb s koronavirusom, 70, so včeraj potrdili v Mestni občini Ljubljana. 

V občini Škofja Loka beležijo 21 novih okužb, v občini Kranj pa 19 primerov koronavirusa. Po enajst okužb so zabeležili v občinah Sevnica in Grosuplje. 

V občini Domžale je bilo 19 novih okužb, v občini Maribor 18, v občini Kranj 16, v Škofji Loki 13 in v Kamniku 11.

Devet novih okužb s koronavirusom so zabeležili v Idiji, Domžalah in Radečah, po osem pa v občinah Radovljica, Škofljica in Laško. Sedem okužb so odkrili v Jesenicah in Zagorju ob Savi.

Po šest novih okužb imajo v Cerknem, Železnikih, Novem mestu, Šentjurju in Ravnah na Koroškem. Po pet novih primerov koronavirusa imajo v Logatcu in Cerkljah na Gorenjskem.

Štiri nove okužbe so zabeležili v naslednjih občinah: Nova Gorica, Bled, Tržič, Komenda, Kamnik, Trbovlje, Celje, Velenje, Prevalje, Slovenske Konjice, Maribor, Tišina in Beltinci.

Po tri nove okužbe imajo v občinah Ajdovščina, Brezovica, Litija, Ivančna Gorica, Krško, Hoče - Slivnica in Murska Sobota.

Dve novi okužbi so zaznali v občinah Tolmin, Bohinj, Naklo, Preddvor, Medvode, Žiri, Vipava, Dol pri Ljubljani, Šmartno pri Litiji, Dolenjske Toplice, Črna na Koroškem, Mežiza, Zreče, Vojnik, Slovenska Bistrica, Majšperk, Lenart, Ptuj, Hajdina in Ljutomer. 

Po eno novo okužbo pa beležijo v občinah Koper, Ilirska Bistrica, Pivka, Postojna, Komen, Šempeter - Vrtojba, Bovec, Kranjska Gora, Gorenja vas - Poljane, Borovnica, Dobrova - Polhov Gradec, Vodice, Lukovica, Lukovica, Moravče, Hrastnik, Trebnje, Mirna Peč, Črnomelj, Šentjernej, Kostanjevica na Krki, Brežice, Dobje, Žalec, Slovenj Gradec, Dravograd, Muta, Radlje ob Dravi, Podvelka, Lovrenc na Pohorju, Ruše, Šentilj, Kidričevo, Rogaška Slatina, Rogatec, Juršinci, Gorišnica, Sveti Jurij ob Ščavnici, Razkrižje, Središče od Dravi, Puconci, Odranci, Turnišče in Velika Polana.

S spleta

Komentarji (16)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Kageste (nepreverjen)

Gospod ali gospa Sobočanec 777
Zelo egoistično gledate za celotno zadevo. Svojo mamo imam v domu. Od začetka epidemije je nisem smela obiskati 3 mesece, zdaj ponovno zaprtje, sicer ne razume mami, zakaj je ne.pridem obislat. Ok, spoštujem, ker razumem, da je epidemija, verjela sem, da ima vsak kanček kulturenv glavi. Zdravstveni delavci so se zavestno odlocili za ta poklic. Brezpogojno pomaganje pacientu. Res je, vsi imamo privat življenje, ali je res tako težko samo v času epidemije se držat določenih pravil?. A ostarelih po domovih se jihbpa morajo! Jih nihce ne vpraša, kar zaprejo jih. Ok , za njihovo dobro.
Tudi oni imajo pravico do peivat zivljenja in s tem izhoda. Ampak se morajo držat pravil, pa še prav razumejo ne, za kaj se gre.
Torej, zdravstveni delavci , ubogi zdravstveni pregoreli delavci, zakaj le ne bi imeli pravice do privat življenja

ppppw (nepreverjen)

vzemi mamo iz doma domov ali pa jo daj v drug dom, npr. v avstrijo. Itak ne razume za kaj se gre, tako vsaj pravis, potem je vseeno v katerem domu je, samo da je odprtega tipa in so obiski na dnevni bazi.

In reply to by Kageste (nepreverjen)

Kageste (nepreverjen)

kam jo pa naj dam

In reply to by ppppw (nepreverjen)

Kageste (nepreverjen)

smo prodali njeno stanovanje in sedaj nimamo kam z njo
Ja ustvarili so nam velike probleme

In reply to by Kageste (nepreverjen)

Nirfl (nepreverjen)

Covid19 je absolutna laž in zločin nad človeštvom.

siol.spor (nepreverjen)

povej to kitajcem, ki so ga spustili v javnost, sedaj pa sluzijo s prodajo mask. Banda komunisticna.

In reply to by Nirfl (nepreverjen)

olppp (nepreverjen)

“Nirfl”.... in tako vam pravijo medijsko promoviranih strokovnjakih" za korono kot so"dr. Zlatko, dr.Tanja, Dr.Potrč...

In reply to by Nirfl (nepreverjen)

virus..na obcini (nepreverjen)

Na Tisini se ziher okuzeni vozijo okrog ogromnega rondoja, ki je brez pozitivnega efekta na promet. Grb v obcini Tisna pa bodo spremnili, namesto kostanjevih listov, bo velik rondo z naftnim vrelcem.

BELTINCI NAJSLABŠI (nepreverjen)

Bravo občina Beltinci, vodite po odstotku na število prebivalcev v Sloveniji. UKREPOV ZA ZAJEZITEV TEGA PA ŠE NI župan je sicer podpisal ukaz o aktivaciji štaba CZ in to je tudi vse. Veliko vprašanje pa je če je v tem štabu CZ sploh kaj znanja in strokovnosti, no eni mislijo, (lokalni politiki) da se na vse spoznajo zadeva pa je prekleto resna in ogrožajoča.

100-100 (nepreverjen)

Pa tou sploj nej nika čudnoga. Malo se pelaj Beltince, Gančane ,Lipovce pa si pogleni kak v gostilnaj fkuper pigejo, kelnari sploj ne nosijo mask. Pa ka neuš mislo ka je po drujgij vesnicah kaj nači. Nindrik se ne spoštuvlejo predpisi-mislin na male oštarije.

In reply to by BELTINCI NAJSLABŠI (nepreverjen)

Stole (nepreverjen)

Nika nej pride Werner veliki strokovnjak pa de vse to zrikto.

TO DELAJO KO… (nepreverjen)

Li-Meng Yan, kitajska virologinja, ki je delala v referenčnem laboratoriju SZO in je zapustila svoj položaj na univerzi v Hongkongu, je objavila drugo poročilo (v soavtorstvu), v katerem trdi, da virus SARS-CoV-2, ki povzroča covid-19, ni bil samo ustvarjen v laboratoriju v Wuhanu, ampak je “neomejeno biološko orožje”, ki je bilo namenoma spuščeno “v javnost”. Skupina znanstvenikov je natančno preučila zaporedja specifičnih beljakovin za ustrezne viruse – posebej primerjala mutacije in ugotovila, da ne vsebujejo dokazov o naravnem razvoju.

Li-Meng Yan, kitajska virologinja, trdi, da so z biološkimi dokazi in poglobljenimi analizami pokazali, da SARS-CoV-2 mora biti laboratorijski izdelek, ki je bil ustvarjen iz prototipnega virusa (ZC45 / ZXC21) v lasti vojaških raziskovalnih laboratorijev pod nadzorom kitajske komunistične partije (CCP).

tr (nepreverjen)

sigurno razmiš ka si napiso :)))

In reply to by TO DELAJO KO… (nepreverjen)

Hit.er 🤚 (nepreverjen)

Nehajmo reklamirat besedo covid19
pravi izraz se imenuje wuhan-virus in ne covid ali corona!

Stres 😉😉 (nepreverjen)

Lekar ste vsi nouri gratali od toga sranja, mater van enin možgane mediji perejo

turk

Tolk lažejo da sami sebi verjamejo. Ubogi .

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice