YES pohištvo ponuja največ za vaš denar. Ste jih že obiskali?

Ali že nekaj časa odlašate pri nakupu nove kuhinje? V prodajalnah YES pohištvo boste zagotovo našli pravo, saj ponujajo največ za vaš denar.

Elegantni videz kuhinje »Highline antracit« v beli ali sivi barvi vas bo navdušil. Če ne prenavljate celotnega stanovanja, ampak želite le novo kuhinjo, se bo k vsemu pohištvu zelo podala kombinacije sive in bele.

Med trenutno najbolj priljubljenimi in pogostimi kuhinjami je trenutno bela barva elementov z lesenim pultom. Prav takšno za zelo ugodno ceno dobite tudi v YES poslovalnicah.

V ponudbi meseca se je tokrat znašla kuhinja »Eco Nolte«, ki se poda v nova in moderna in tudi v starejša stanovanja, prav tako pa k vsaki, že obstoječi opremi. Kuhinjo lahko izbirate v sijajno beli ali oreh barvi. Ne glede na to, katero barvo boste izbrali, ob njej bodo čudovito izgledali vsi dodatki in tla.

SUPER PRILOŽNOST: Brezplačna montaža kuhinj za naročila do 26. oktobra!

A to še ni vse!

YES pohištvo ponuja še brezplačno montažo kuhinj »Express« za naročila, ki bodo oddana do 26. oktobra ob nakupu lesenega dela v vrednosti nad 2.500,00 evrov.

V poslovalnicah YES pohištvo lahko izkoristite tudi inovativen način obročnega nakupovanja, ki ne zahteva obiska banke in papirne dokumentacije.

Inovativen način obročnega nakupovanja Leanpay je odobren v trenutku, v poslovalnici ali na spletu. Več o tem si lahko preberete tukaj.

YES pohištvo lahko odslej poleg Murske Sobote najdete tudi v Ljubljani BTC City, Hala A kletna etaža in Mariboru (stari Mercator center - pri trgovini Decathlon).

S spleta

Komentarji (0)

Starejše novice