Mariborski časnik Večer bo letos praznoval 75 let svojega obstoja, velike spremembe pa uvaja v spletni ediciji.

Tudi časopis Večer, ki se ponaša z dejstvom, da je najstarejši slovenski časopis, ki neprekinjeno izhaja celo povojno obdobje in bo letos praznoval 75-letnico obstoja, pospešeno uvaja prehod na digitalne vsebine. Možnost naročnine na njihove digitalne pakete je obstajal sicer že prej, ampak so bili članki kljub temu prosto dostopni. Danes pa to ni več možni, bralci spletnega Večera bodo tako za dostop do člankov morali plačati naročnino.

Časopis Večer izdaja družba Časnik Večer d.o.o, ki je v lasti družbe 2HT Invest. Slednja pa je v lastništvu Uroša Hakla in Saše Todorovića.

Tiskani mediji sicer vse od pojava epidemije pozivajo k podpori, tako bralcev kot države, saj se soočajo s pomanjkanjem oglaševalskega denarja in nizko naklado.

»Potrebujemo vas, vi ste naš zaveznik. Hvaležni smo vam, ker nas spremljate že dolga leta. Izjemno nas bo razveselil tudi vsak, ki bo pripravljen z naročnino ali nakupom dnevnih izdaj tudi finančno podpreti naša prizadevanja in naše delo. Podprite nas. Naša zaveza je in bo kakovostno, odgovorno novinarstvo,« je pred dnevi zapisal bralcem odgovorni urednik Večera Matija Stepišnik.

S spleta

Komentarji (14)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
tuncika

Kar ni rentabilno, je pač razumljivo, da se samo ukine, pa četudi ima večletno zgodovino.

12 (nepreverjen)

Ce bodo ustvarjalni in konkurencni jim bo mogoce uspeli prezivet.Cas bo pokazal kako in kaj in ali bodo kimavci ali tudi raziskovalni casopis.Zelim jim srecno

V lepou (nepreverjen)

Bravo Sobotainfo, to pa vcasik trbej objaviti, ce bi kaj pozitivnoga bilo, tak ne bi. Ker ste tako "kredibilen" medij, si tudi lahko omislite placljivost člankov.

Bonge (nepreverjen)

Propadli dabogda čim prlej. Ban.a manipulatorska.

Nemcavci77 (nepreverjen)

Kdo to bere? In kdo bo to plačal?

dvoumje.. (nepreverjen)

rezimskih medijev ne berem, niti zastonj. zakaj bi zapravljal svoj cas zato da potem na oblasti lahko brez slabe vesti kradejo, narod pa nima za burek. Dovolj enoumja.

Hmmmmmm (nepreverjen)

Štero pa so za vas SDS ofce nerežimski in dobri mediji? Aja, točno, nova tv, demokracija, reporter.. Vse najvišja kvaliteta, vse objektivno poročanje, brez tiranje panik, osredotočanje na nepravilnosti tako na levici kak desnici...

In reply to by dvoumje.. (nepreverjen)

folkj12 (nepreverjen)

Novinar po naročilu.

antopoce (nepreverjen)

namesto psi čuvaji?

In reply to by folkj12 (nepreverjen)

RUmENA ZVEZDA (nepreverjen)

Nič čudno, saj pa je to levičarski hujskački časnik!!

In reply to by antopoce (nepreverjen)

fuckmesatan666 (nepreverjen)

žuta zvejzda, idi na noro24. ajde mrš

In reply to by RUmENA ZVEZDA (nepreverjen)

KOMUNIZEM SE PLAČA (nepreverjen)

POTISNITE SI TA VEČER NEKAM. ŠE ZA RIT BRISAT NI BOBER. TAKO BEDEN ČASOPIS NISEM PREBIRAL KO JE BIL ZASTONJ NE DA BI GA SEDAJ PLAČEVAL. ZADNJI IZDIHLJAJI LEVIČARSKIH TAJKUNOV IN ČASOPISA. VSE SE VRAČA VSE SE PLAČA.

Mordor (nepreverjen)

Edo Maajka na koncu koncerta : " Fala kurcu , gotovo je ."

TheRipper (nepreverjen)

Je rekla tvoja majka kad sam ga izvadio iz nje!

In reply to by Mordor (nepreverjen)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice