Tudi letos je festival Metaldays navdušil obiskovalce z obilico odličnih domačih in tujih glasbenih skupin ter programom, ki je spremljal nastope.

Obiskovalci so lahko zjutraj obiskali tečaj joge ali poplesali z »metalzo« (»fitnes ples« ob metal glasbi), kdor pa je hotel začeti jutro bolj sproščeno, pa se je lahko sprostil na masažni mizi, kjer sta profesionalna maserja razvajala goste. 

Festival se je lahko spet pohvalil z odlično organizacijo, super zvokom na vseh treh odrih ter raznolikostjo nastopajočih skupin.

Med njimi je bila tudi pomurska skupina Vasectomy, ki je pritegnila veliko obiskovalcev, ki so navdušeno »moshali« z bendom, kar je razvidno tudi iz videoposnetka in slik. 

Švedska skupina Shining za gosta na vokalih povabili Pomurca

Poljska zasedba Behemoth je na oder povabila Niklasa Kvarfortha, pevca zasedbe Shining, da se jim je za pridružil na odru. Shining pa so presenetili obiskovalce z gostom na vokalih – pevcem pomurske zasedbe Srd (ki letos nastopajo tudi na angleškem festivalu Bloodstock Open Air).

Gledalci so bili navdušeni in tudi zasedba Srd je s tem po vsej verjetnosti pridobila kar nekaj novih oboževalcev.

Festival (bo) ponovno razprodan

Letošnji Metaldays je bil razprodan in glede na število prodanih »earliest bird« vstopnic (3000) bo tudi naslednje leto po vsej verjetnosti razprodan. 

Nekaj utrinkov najdete v spodnji galeriji. 

David Novak

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Tinka 11 (nepreverjen)

Čeprav letos mi ni bilo nekih meni zelo ljubih bendov, pa je vsekakor bilo vredno mojega dopusta!
Drugo leto spet!

Starejše novice