iz Društva Palčica Pomagalčica so sporočili, da Kris naslednji teden odhaja na zdravljenje v Ameriko. Let bo doniral Miodrag Kostić.

"Sporočamo vam, da je predviden let v Ameriko (Los Angeles) v sredini naslednjega tedna. Kris bo prejel zdravilo na kliniki UCLA, ki nam je poslala že prvi račun, ki zajema ceno zdravila, in sicer v višini 2,23 milijona dolarjev," so na uradnem profilu Društva Palčica Pomagalčica zapisali danes. Razkrili so še, da bo let doniral srbski poslovnež Miodrag Kostić, ki se ga je Krisova zgodba zelo dotaknila. 

Pri zapletih z obdavčitvijo so Društvu Palčica Pomagalčica na pomoč priskočili v Zvezi prijateljev mladine Slovenije, ko so pred nekaj tedni podpisali donatorsko pogodbo, s katero je ZPMS prevzela donatorska sredstva v višini 2,3 milijona evrov za plačilo stroškov zdravljenja Krisa Zudicha.

V odmevni dobrodelni akciji, kjer je celotna Slovenija zbirala denar za zdravljenje 19-mesečnega Krisa iz Kopra, ki ima spinalno mišično atrofijo, so precej presegli zastavljeni cilj. V društvu, ki je akcijo organiziralo, so pred dnevi zapisali, da jim je ostalo več kot milijon in pol evrov presežka.

S spleta

Komentarji (10)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Nemcavci77 (nepreverjen)

Kostić Srbski tajkun se z tajkunskim pejnezom promovira v Sloveniji na racun bolanega otroka. Plosk plosk! Vi novinari pa to napisete kot plus!!! Bolano!!!!!!!!!

df (nepreverjen)

DF bolan si tij v glavi. Kreten zabiti.

In reply to by Nemcavci77 (nepreverjen)

Karma (nepreverjen)

Hvala bogu in hvala gospodu Kosticu.
Bedasto se mi zdi, da se sploh razpravlja kdo in zakaj je dal denar, ko se gre za otrosko zivjenje.

In reply to by Nemcavci77 (nepreverjen)

Jrnd (nepreverjen)

Kris se je dočakal........ Nega kaj, polpismeni itak.

niksoon (nepreverjen)

kiri ;)

In reply to by Jrnd (nepreverjen)

Tara 123 (nepreverjen)

Kris srečno pot,,, želim da ti bo zdravilo pomagalo Srecno

Karma (nepreverjen)

Srecno Kris. Zelimo ti uspesno zdravljenje.

Neko (nepreverjen)

Na ton svejte, nej daleč fkraj od nas, v iste vejse ale meste, živi ogromno lidi v totalne bede, ka ne bi vrvo, če ne bi tou že neštetokrat vido. Celo starejše lidge so fejst prikrajšane.
Na TV, splete, novinaj pa drujgoga ne vijdeš kak tou zakrivanje resnice, tolažba za naivne in nevedne.

Gledalecc (nepreverjen)

Mene pa zanima zakaj se zbira denar za gala.
Za tega fantka se je zvralo dobrih 3 mio eur. Za gala pa se rabi cca 100.00 eur.
S tem, da je polovicka ze zbrana...
ZAKAJ SE GALU NE OMOGOCI OPERACIJA NA RACUN DENARJA ZBRANEGA SVSTRANI KRISA???
Kaj se tu dogaja??

nagicigan (nepreverjen)

ne vem če bo Krisova mama lahko prišla na letališču skozi senzor za kovine, ker je, kot sem videl na TV polna železja......ajaj ubogi Kris....jaz tudi mislim, da bi lažje bilo zdravilo poslati v SLO,kot pa njega peljati v Ameriko. Želim ti vso srečo v Ameriki. Mafijaši pa itak imajo denar in sedaj bo on doniral polet v Ameriko, pa za njega je to drobiž (trigelt).

Starejše novice