Z Vlade Republike Slovenije so sporočili sveže podatke o trendu obolelosti s koronavirusom v Sloveniji.

V Sloveniji so včeraj opravili 917 testiranj na novi koronavirus, pri čemer so odkrili 17 novih okužb. Skupno število okužb v Sloveniji doslej znaša 2156.

Po okužbi s koronavirusom je po vladnih podatkih v zadnjih štiriindvajsetih urah umrla ena oseba. Skupno število smrtnih žrtev po državnih statistikah je naraslo na 119.

V slovenskih bolnišnicah se je včeraj zaradi okužbe s koronavirusom zdravilo 24 ljudi, pet od njih na intenzivni negi. Iz bolnišnice niso odpustili niti enega pacienta.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
čarni vrag (nepreverjen)

https://www.youtube.com/watch?v=wT2m3kljcSU FAKE Coronavirus and the fake news pandemic
VIJ SAMO LAŽITE SAMO SE LIDGEJ ZAČAJO ZAVEDATI KA JE TO ENA VELKA NATEGANCIJA!!!

čarni vrag (nepreverjen)

Ne vem kaj je tu nejasno. Bill Gates je prevzel WHO in ga uporablja za "humanitarno" teroriziranje celega sveta. Vse je tu podkupljeno od vlad, medijev do NIJZjev. Kako si drugače razlagati to usklajeno pihanje v isti rog po celem zahodnem svetu. Trenutno je cilj ohranjati nekakšno polizredno stanje in čakati na cepivo.Ne vem kako je pri nas? Hrvaška je že naročila 1,5 mio. doz še neznanega cepiva, neznanega proizvajalca. Izgleda pa da to cepivo ne bo ravno poceni in bo potrebnih več doz. Naš prijatelj Bill je govoril o treh dozah. Treba bo pač pokriti stroške tega medijskega virus stanpeda. Ta čas pa je treba ohranjati dovolj visok nivo strahu pred smrtjo in ventilatorji, saj se ljudje drugače ne bi cepili.

91 (nepreverjen)

Malo preveč youtube-a že pa, ker kar preci mimo mlatiš? Saj znaš nej ka lejko tan štokoli skoraj kakoli objavi nej?
Ajde ka čujemo argument zakoj je komi v interesi ohranjati "polizredno stanje"? Vejpa, če vsi gibijo s ten? Neven, če ti je že što razložo kda zakoj je razvoj cepiva tak dragi? Te valda ka ga nedo zašenki talali ali? Ker lidge keri sodelujejo pri razvoji cepiv morejo tudi nekak živeti, pa plačo dobiti. Ali oni morejo zašenki delati, ti jin nebi dal plače? Cepivo se pa zato razvija ka mo se lejko pred novo boleznijo zaščitili kak recimo pred ostalimi nevarnimi boleznimi (pa če glih je mogoče Covid-19 nej tak nevaren kak recimo črne koze) in nede trbelo karanten, pa stavlanja gospodarstva pa tak dale. Kak je Bill Gates prevzel WHO? Pa ti znaš sploj ka tej tip dela pa kakšo fundacijo vodita z ženo?
Spüsti se na zemlo, malo skenslaj Youtube pa prešti kakšo knigo.

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

Mjxok (nepreverjen)

Vsi gibijo?
Nesterni sluzijo pa obracajo zaj takse pejneze ka si niti predstavlati nemres... vse je v pejnezaj... vsaka stvar je nekomi v interese... vse poti na konci vodijo v eno stvar-pejneze ;)

In reply to by 91 (nepreverjen)

Starejše novice