Foto: Jure Banfi (simbolična)
Z Vlade Republike Slovenije so sporočili sveže podatke o trendu obolelosti s koronavirusom v Sloveniji.

V Sloveniji so včeraj, 26. januarja, opravili 15.946 testiranj na koronavirus in potrdili 1850 novih okužb, gre za 11,6-odstotni delež.

Opravljenih je bilo 5418 PCR testov, od katerih je bilo 1430 pozitivnih, delež pozitivnih pa je bil pri tem 26,4-odstoten. Opravljenih je bilo tudi 10.528 hitrih antigenskih testov, od katerih je bilo pozitivnih 420, gre za 4-odstotni delež pozitivnih testov.

Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 162.845 .

Za primerjavo. Dan prej je bilo odkritih 1652 okužb ob 35.092 opravljenih testih, šlo je za 4,7-odstotni delež.

Iz bolnišnic odpustili 80 bolnikov

Včeraj je umrlo 19 oseb, okuženih s koronavirusom. Skupno število vseh smrtnih žrtev je 3425. 

V slovenskih bolnišnicah se je včeraj zdravilo 1144 pacientov, okuženih s koronavirusom. Od tega je bilo 172 pacientov na intenzivni negi.

Iz bolnišnic so odpustili 80 bolnikov, ki so preboleli okužbo s koronavirusom.

S spleta

Komentarji (17)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Preverite...... (nepreverjen)

ITAK JE VSA VODA SPELJANA NA JANŠEV MLIN, TUDI NOVINARSKA, AMPAK, NEKEGA DNE BO ZAROPOTALO IN MLIN BO POGOREL.

TexRex (nepreverjen)

Če bi testirali dvakrat toliko, predvsem zdravih ljudi kot v ponedeljek, ko so testirali učitelje, bi bil odstotek pozitivnih enak, zdaj pa panika,.... Te vaše številke pa senzacionalistične napovedi so katastrofa,...

ilklniko (nepreverjen)
nikoolai (nepreverjen)

RESPEKT ÖSTERREICH!!! Wien 16.01.2021
https://www.youtube.com/watch?v=NRmT31dDqE4

In reply to by ilklniko (nepreverjen)

Lapi (nepreverjen)

GONITE SE V PIČKO MATER GNOJI.NEJ VAN JE USPELO KA STE MELI DOSEJČTE IN ZDAJ IDETE JOVO NA NOVO PRASCI ENI.

Peresce (nepreverjen)

Ka pa, če bi v naslov šče dodali, ka število hospitaliziranih in intenzivnih ide NAVZDOL. Samote ne bi bilo več zanimivo!

kokus (nepreverjen)

Ka zdaj, pojge? Smo pripravljeni na novo rundo golden showera z bukkake zaključkon s strani Istvana pa Himmlera ale ja?

Cato the Censor

Oče mu je bil domobranec. Študiral je obramboslovje s fascinacijo glede vojsk. Na JNA se je spravil zaradi genetske sovražnosti do vsega levega. Zdaj je v svojem elementu. Človek je živel samo da doživi neko izredno stanje. Leta 91 mu tista vojska ni dala možnost da se izzivi, ker vojne niti ni bilo. Bili so posamični spopadi pa se ti izrezirani kar je tako znano dejstvo. Na 18 letnike so se spravili 40, 50 let stari TO-jevci. JNA pa ni hotela udariti po takrat kot so dojemali Slovence, svojem narodu. Zdaj je spet prišel na svoje. Do konca bo izživljal svojo ljubezen do "izrednih" razmer.

Durok (nepreverjen)

Pozabil si še omeniti, da so eni hodili peš v Jajce častit Tita, da so študirali v Kumrovcu, da so nosilci doktorata prištinske univerze, da so preštevali in psovali ljudi,ki so hodili k maši.

In reply to by Cato the Censor

Cato the Censor

Koliko jaz vem, je pešačil v Jajce prav domobranski sin, ta se je verjetno obračal v grobu, JJ in Bavčar, kot tudi vem, sta svoje šolsko gradivo podpisovala s Smrt fašizmu svoboda narodu, to sta bila težka aktivistična gorečneža, dokler nista spoznala da lahko nadomestita beograjsko elito z njihovo ljubljansko, na račun vseh gigantov na periferiji Slovenije, Mura, Pomurka, Potrošnik, kaj mislite kdo je plačal ceno "osamosvojitve"? Nova državna ljubljanska elita ali pa naprimer Prekmurci, Štajerci --? Poglejte si te grozljive podatke kdo je izgubil z osamosvojitvijo, znano pa je naprimer da je Pomurka hranila dobesedno bivšo vojsko, to pa je za mariborski TAM. TAM je bil tudi edina tovrstna tovarna avtomobilov v Jugoslaviji, na svetu jih je bilo 14. Leta 1975 je podjetje sodelovalo z več kot 200 kooperanti. Leta 1986 je bilo v TAM-u proizvedeno 200.000. vozilo, v tovarni je bilo zaposlenih 8.175 oseb. Leta 1988 je TAM prizadela izguba naročil za JLA in jugoslovanski trg. 3. junija 1996 je bil razglašen stečaj TAM-a d. d.

In reply to by Durok (nepreverjen)

TexRexSex (nepreverjen)

Ti bi mogo biti predsednik strokovne skupine za Covid, ne ka eti modrüvleš v prazno.

Cato the Censor

Ti pa si takšen, tipičen lokalni analfabet, ki ne veš napisati več kot stavka, pa to edino ko treba nekoga diskvalificirati na nek seljački nepomemben način

In reply to by TexRexSex (nepreverjen)

Par ti zan (nepreverjen)

Tvoj stari Censor pa se je skrival po šumaj, namesto ka bi šou v vojsko. Po konci vojne pa je v 70 letih vložo
prošnjo za partizansko penzijo, zato ka je s fračami ptiče strejlo po šumaj pa uživo v se komunistične privilegije.

Cato the Censor

Vložo je, kak praviš, ampak je bil star 94 let. Odobrili so mu. Ni imel frače, ampak je do 1948 živel v kleti, tri leta je produzil, ni znal da je konec vojne. Fračo je imel, samo je bil doma tam kjer ni sume. Neki jašek je bil v bližini..včasih hodil gor pa dol za kondicijo. Dve leti je dobival partizansko penzijo. Leto je bil predsednik gasilskega društva. Je pa znal dobre partizanske zgodbe..kako so šli na juriš masovno pa letalsko eskadriljo so ustanovili.

In reply to by Par ti zan (nepreverjen)

Gost5 (nepreverjen)

Nič, bedaki, če je že zaprto gospodarstvo potem je potrebno zapreti tudi medije ker nam je zadosti tega vsakodnevnega sranja. Virus je in virus bo, pa ni edini, zaradi tega pa ni potrebno zganjati panike. Ker če bo gospodarstvo padlo boste tudi novinarčki brez dela, kdo bo pa plačeval te vaše nebuloze.

Luster (nepreverjen)

Ja vejpa normalno ka so poskočile zaj zato ka je vutro pa golazen na kupi Brdo pri Kranju ka do lejko pa modruvali o ukrepaj

vsaktorekjeisto (nepreverjen)

Saj pa VSAKI TOREK idejo stevilke gor. Ce sto ne vrvle naj pogledne stare objave. Vse samo ka nas Jansa lejko ma not zaprete

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice