Spremenljivo vreme je stalnica letošnjega poletja. Po nekaj vročih poletnih dneh nas bo za vikend spet namočil dež. 

Na današnji sončen četrtek se bodo temperature dvignile vse tja do 30 stopinj Celzija. Čaka nas še lepši petek s še višjimi temperaturami. Zjutraj bo okoli 16 stopinj Celzija, čez dan pa se bo po nekaterih delih Slovenije ogrelo celo do 35 stopinj Celzija.

Sobota prinaša plohe in nevihte

Zbudili se bomo v jasno sobotno jutro, a kaj kmalu se bo vreme poslabšalo. Že dopoldne se bo s severa pooblačilo in zajela nas bo hladna fronta. Ta prinaša plohe in nevihte, ponekod bo pihal okrepljen severni veter. Sobotne temperature se bodo gibale od 18 do 28 stopinj Celzija čez dan. Popoldne še lahko pričakujemo padavine, ki se bodo čez noč umirile. Nedelja bo sončna in suha. Temperature se bodo gibale od 13 stopinj zjutraj do 25 stopinj Celzija čez dan. 

Skok v morje

Slovensko morje se je zopet ogrelo in ima trenutno 22 stopinj Celizija. Temperatura morja se bo jutri še dvignila za dve ali tri stopinje Celzija. 

Morje na slovenski obali ima dobrih 22 stopinj Celzija.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Mb78 (nepreverjen)

Cuj 35 lepo vreme?
Pa to je pekel
Rajsi imam -35

Ču (nepreverjen)

Ka motate za piknik. Za pet min. De pa objava gor od corone. Pa več kak 10 ljudi se nej družiti itd. Vreme je lejko naša najmensa skrb kelko motate od toga virusa brezveze..

Starejše novice