Mama samohranilka Helena Čampa bo s svojima sinovoma obdržala dom. 70.000 evrov je zbirala vsa Slovenija in jih kot kaže tudi zbrala.

Čampova je danes namreč kot edina v Murski Soboti vplačala varščino za tri četrtine hiše, do 25. februarja pa mora poravnati celo kupnino. S pomočjo sodržavljanov, ki v takih akcijah znajo priskočiti na pomoč, bo Heleni, kot vse kaže tudi uspelo.

Spomnimo, da se je mati samohranilka z dvema otrokoma znašla v veliki stiski. Eden od otrok je namreč invalid s hudo epilepsijo, drugi je študent, ki pa nima rednih prihodkov. Za nameček je ostala še brez partnerjeve pomoči in tako se je tri četrtine hiše, v kateri je živela z otrokoma, znašel na dražbi.

Toda ljudje so tudi tokrat znali priskočiti na pomoč, odzvali so se tudi športniki, svoj delež so prispevali tudi Luka Dončić, Jaka Bijol in Tim Gajser. Čampovo je danes na dražbi v Murski Soboti spremljal tudi Miran Stanovnik, nekdanji motociklist, zdaj pa župan Loga.

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Yyy (nepreverjen)

To pa ja zgodba katera seze do srca tudi sami smo prispevali znesek ,,ne pa pred kratkim druzine z avtistom katera se javno izpostavljala okrivila zdravnike za bolezen pa,se svoj trr so si narrdili za zbiranje denarja ...

DENY (nepreverjen)

za otroka prosijo denar,po drugi strani pa geliš nohti.
Poznam dva taka primera.Iz cele Slovenije so ljudje nakazovali ter po pošti pošiljali denar.Prejemniki pa lepo po šopingih pa gostilnah,namesto da bi bilo za otroka.
Ne pravim ka do oni tudi tak delali,saj jih ne poznam,toda privat trr ni dobra stvar.

In reply to by Yyy (nepreverjen)

DENY (nepreverjen)

Zgornji komentar se nanaša na družino iz Bratonec.

In reply to by DENY (nepreverjen)

xxxxx (nepreverjen)

Nimam nič proti samo, kako je lahko dolžnik položil varščino?.Na dražbi ne more biti kupec dolžnik (zastavni dolžnik), sodnik in drugi, ki uradnosodeluje pri prodaji kot tudi ne oseba, ki po zakonu ne more pridobiti nepremičnine, kije predmet prodaje.

b (nepreverjen)

A mi lahko kdo pojasni, zakaj naj bi bila Helena Čampa deložirana,če je lastnica 1/4 hiše?
In zakaj mediji zavajajo javnost?
Zakaj ne napišejo,da si ona le želi odkupiti ostali del hiše,kar je seveda razumljivo!
Očitno Čampa dobro ve kako z mediji,saj je že imela prakso z zbiranjem zamaškov.

Starejše novice