Z Vlade Republike Slovenije so sporočili sveže podatke o trendu obolelosti s koronavirusom v Sloveniji.

Včeraj, 15. maja, so v Sloveniji opravili 1.151 testov za covid-19, niti en od njih ni bil pozitiven. Skupno število okuženih tako ostaja 1.465. Od tega je 647 moških in 818 žensk.

Včeraj tudi niso zabeležili nobene smrti zaradi okužbe s koronavirusom. Doslej so v Sloveniji umrli 103 bolniki, okuženih s koronavirusom. Število že od torka, 12. maja, ostaja nespremenjeno.

V slovenskih bolnišnicah se je včeraj zdravilo 27 bolnikov s covid-19, od tega šest v intenzivni terapiji. Dva pacienta, ki sta okužbo prebolela, so odpustili domov.

S spleta

Komentarji (12)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
history ch (nepreverjen)

Hvala večnemu Janezu Janši
Rešil si nas kuge lakote in vojne
Reši še nas rdeče golazni pa bo mir na sveti
Če bi bil še vladni klovn na oblasti bi bilo že 90 000 mrtvih

Janesh Janshewich (nepreverjen)

Mrlo bi vas tan negi okoli 15.000 in to tistih maloumnih keri volite največjoga še živečoga komunista. Samo vi bi mrli glede na to ka samo vi vrvlete v tej smrtnonosni virus. Še dobro ka ste nej začnoli samomore delati in svojo smrt pripisovati koroni, ter s ten dokazovati kak je tej izmišljeni virus smrtnonosen. Bokibogme ste desničari plitvi pa zabiti do amena.

In reply to by history ch (nepreverjen)

ZA Janesh Janshewich (nepreverjen)

Ne primerjaj ti mladinec, ki to nisi doživel, tedanji komunizem pred letom 1991 in sedanji komunizem. Sam imam 70 let in sem to doživel, bistvena razlika je v tem in to si zapomnite vsi mladinci napumpani z lažjo: V TEDANJEM KOMUNIZMU NITI SLUČAJNO KOMUNIST NI KRADEL, ČE JE PA SAMO POSKUŠAL "GA JE UZELA MAGLA" DANAŠNJI KOMUNISTI PO LETU 91 PA KRADEJO KOT SRAKE IN SE JIM NIČ NE ZGODI. Vidiš to je bistvena razlika, če ne verjameš vprašaj starejše.

In reply to by Janesh Janshewich (nepreverjen)

Janesh Janshekowich (nepreverjen)

Ti seronja boš meni gučo? Miličari so nas ganjali zaradi toga ka smo bili antikomunisti, prijatelj je šou v zapor zaradi napisa na majici - Ko bom velik bom graničar na Kolpi, 91 smo sodelovali v osamosvojitveni vojni proti komunističnin okupatoron. In ti gnoj zarukani boš zdaj meni takšne naprej noso? Ti keri zagovarjaš komuniste keri so se zbrali v SDS? Sran te bilo, tak stari pa tak zabiti. Fuj te boj. Dobro si edino to napiso ka današnji SDS komunisti kradnejo kak srake in se jin nič ne zgodi.

In reply to by ZA Janesh Janshewich (nepreverjen)

black panter

Tij si tele,kaksen najveci komunist se ziveci,ce mislis janso
Najveci komunajzer v slo. je kucan

In reply to by Janesh Janshewich (nepreverjen)

zoran zoran (nepreverjen)

KORONA NATEGA TISOČLETJA

Mutavi (nepreverjen)

Seveda ne bo na novo okuženih, saj pa smo razglasili konec epidemije in jih ne sme biti,... Če ima kdo vse simptome novega virusa, je to od sedaj naprej navaden prehlad, mogoče gripa,... Jasnoooo?! Khhh!

šherlok (nepreverjen)

isto kot je bila od marca naprej vsaka smrt posledica korone.

In reply to by Mutavi (nepreverjen)

SLUŠAJ MUTAVI (nepreverjen)

PRAV IMAŠ. Če ta virus ne bi testirali po domovih za ostarele bi pač ti ki so umrli, umrli za pljučnico, gripo itd. Zakaj pa misliš, da v nobeni ustanovi ali fabriki ni bilo okuženih, KER PAČ TAM NOBENEGA NISO TESTIRALI. Ni to logično ??

In reply to by Mutavi (nepreverjen)

Gost lipa (nepreverjen)

In v fabriki noben ni zbolel in umrl... A zakaj že

troll (nepreverjen)

Zato ka je tej virus izmišljotina in svetovni nateg.

In reply to by Gost lipa (nepreverjen)

Plandemija! (nepreverjen)

Blesavci, to je ovcavirus!

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice