Pomurske občine tudi letos sofinancirajo nakup in vgradnjo malih hišnih čistilnih naprav, sofinanciranje pa je časovno omejeno do konca letošnjega leta oz do porabe sredstev.
  • Občina Moravske Toplice nudi za posamezno stanovanjsko hišo do 1.500 EUR subvencije, za povezovanje več stanovanjskih hiš pa do 50 % investicijske vrednosti. 
  • Višina subvencije v občini Lendava znaša 1.500 EUR, kar velja tudi za objekte, kjer se izvaja gospodarska dejavnost (turizem, gostinstvo). 
  • V občini Apače sofinancirajo do 50% upravičenih stroškov v investicijo oz. do 1.500 EUR. 
  • V občini Kuzma višina sofinanciranja male komunalne čistilne naprave za posamezno stanovanjsko hišo znaša do 1.582 EUR oziroma največ do 50 % investicijske vrednosti čistilne naprave. 
  • V občinah Puconci, Grad in Rogašovci višina sofinanciranja čistilne naprave za posamezno stanovanjsko stavbo znaša 1.000 EUR oz. največ 50% investicijske vrednosti čistilne naprave z DDV.

AKCIJA: Roto ugodneje za Pomurce

Pomurski proizvajalec čistilnih naprav ROTO iz Murske Sobota vam v mesecu oktobru nudi 500 € popusta na vse čistilne naprave. Strošek nakupa visoko kakovostne SBR čistilne naprave za 2 osebi s prevozom, zagonom, subvencijo in 500 eur akcijskega ROTO popusta znaša le 429,81 €. V akciji so tudi ostale ROTO čistilne naprave za 4, 6 in 8 oseb. Roto lahko poskrbi tudi za vzdrževanje in servis vaše čistilne naprave, saj gre za priznano domače podjetje v vaši neposredni bližini. 

Izkoristite akcijo in pokličite ROTO še danes na 080 22 52 ali obiščite www.rotoECO.eu

Z ROTO čistilno napravo je zadovoljna tudi znana Slovenka Saša Einsiedler. Poglejte kako je odločitev za ROTO čistilno napravo vsej družini spremenila življenje na bolje.

S spleta

Komentarji (0)

Starejše novice