Ogrejte srca vašim najdražjim z lepo mislijo in željo, ki jo zapišete na klasično voščilnico in pošljete po pošti. Tudi letos lahko izberete praznične poštne znamke z božičnimi in novoletnimi motivi.

Na vseh poštah so na voljo tudi zvežčki z 12 samolepilnimi znamkami, za naslovnike v Sloveniji z oznako A (za voščilnice) ali B (za razglednice) in za naslovnike v tujini z oznako C (za voščilnice in razglednice).

Svoje najbližje lahko presenetite tudi tako, da na voščila nalepite svoje osebne poštne znamke z zimskimi spomini. Izkoristite 20-odstotni popust na izdelavo osebnih poštnih znamk za pošiljanje po Sloveniji (A in B) ali 10-odstotni popust na izdelavo osebnih poštnih znamk za pošiljanje v tujino (C in D). Na spletni strani osebnaznamka.posta.si poiščite akcijo ZIMA, v polje Geslo vpišite besedo Zima, in z nekaj kliki oblikujte in naročite svoje osebne poštne znamke. Popust velja za spletna naročila in naročila, oddana po e-pošti. 

Na Pošti Slovenije bodo poskrbeli, da bodo vaša voščila pravočasno prispela v prave roke. Zaradi povečanega prometa v decembru pa priporočajo pravočasno oddajo božično-novoletnih razglednic in voščilnic – za naslovnike v tujini do 7. decembra, za naslovnike v Sloveniji pa do 19. decembra 2018. 

Čas obdarovanja je spet pred vrati. Obiščite spletno trgovino www.mojpaket.si.

Nudijo vam nakup na daljavo, vključno z dostavo naročenega blaga na želeni naslov. V spletni trgovini boste našli vse od kakovostnih igrač za otroke do izdelkov bele tehnike, računalnikov ter izdelkov za vaš dom. Za letošnjo praznično mizo ali lepo božično darilo priporočajo komplet za odpiranje in hlajenje vina VACU VIN. 

 

Ste že preizkusili PS Paketomat?

Za priročno, hitro in diskretno dostavo ob vašem naslednjem nakupu v spletni trgovini uporabite PS Paketomat.

Za naslov izberite lokacijo vam najbližjega paketomata (in ne lastnega naslova), dodajte mobilno številko in prevzemite paket. Pakete lahko prevzamete ali oddajate na 24 lokacijah, 24 ur na dan, 7 dni v tednu. 
 

S spleta

Komentarji (0)

Starejše novice