*Fotografija je simbolična
V četrtek naj bi potrdili rekordno število novih okužb.

Po poročanju Televizije Slovenija so včeraj potrdili kar 190 novih primerov okužbe s koronavirusom. To je najvišje dnevno število zabeleženih primerov doslej, podatka o številu opravljenih testov pa v tem trenutku še ni. 

Pred tem so v Sloveniji največ primerov zabeležili v četrtek, 17. septembra, ko je bilo ob 3.557 testiranjih zabeleženih 137 okužb. Prvi primer koronavirusa so pri nas potrdili 4. marca, od takrat pa je bilo potrjenih že 4816 okužb (ne upoštevajoč zadnjih neuradnih številk), 145 oseb pa je zaradi koronavirusa izgubilo življenje.

S spleta

Komentarji (22)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
JanezJanša (nepreverjen)

Bravo!! Rekordi so zato, da se rušijo!

Risto Kubura (nepreverjen)

Sobota tako velemesto pa ne ve poskrbeti, da bi imeli vsaj en hotel v Soboti. Občinare bolj zanima drvarnica ob gramoznici kot pa kaj drugega ampak za to jebeno gramoznico bo še prekleto nekoga bolela glava. Prekmurski lopovi, ki so se motali okrog Dijane pa zdaj vse razprodajajo, samo še manjka kaka pička zraven, Dijana tako izropana pa je pripravljena za rušitev ŽALOSTNO IN SRAMOTNO

In reply to by JanezJanša (nepreverjen)

Fjdixgfysstjs (nepreverjen)

Eni rekordi že prej padajo, preden fake-news Laži napišejo!!! In to so tisti resnični rekordi..!

In reply to by Risto Kubura (nepreverjen)

alarmantno (nepreverjen)

Ne čujen ka bi že sirene tulile ka moremo v zaklonišče zaradi toga prehlada od keroga je samo par lidij malo bole resno betežnih, ostalih par tisoč kao okuženih pa se doma sprašuje ka je to za viroze pri keroj niti enkrat ne kihneš ali zakašlaš, bila bi pa naj najbole smrtnonosna v zgodovini človeštva.

ovioni (nepreverjen)

Zopet NOVI REKORD, kar dokazuje da maske in ukrepi NE POMAGAJO!

Mjas12 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Seveda ce se jih ogromno ne drzi.

In reply to by ovioni (nepreverjen)

JanezJanša (nepreverjen)

Be be ha ha ha

In reply to by Mjas12 (nepreverjen)

Karl Marx (nepreverjen)

Zakaj novinarji in gostje v studiu ne nosijo mask ???? Zahtevamo, da vsi nosijo maske, ne samo sirotinja. Zakaj policija mlado dekle, ki v polpraznem avtobusu ne nosi maske vrže na tla in jo vklene, novinarji in kopica gostov na televiziji Nova24TV, RtV Slovenija, PopTV, PlanetTV pa ne nosijo mask. Kaj so oni ? Zakaj oni ne morejo okužiti nikogar niti biti okuženi ?? Zakaj Roswita Pesek v Odmevih v zaprtem prostoru brez maske razpravlja s tremi sogovorniki, zadaj se pa nahaja pet kamermanov, deset tehnikov, plus deset administrativnih sodelavcev ? Zakaj v Tarči nihče ne nosi maske v oddaji v kateri solijo pamet celi Sloveniji, kako nujno je treba nositi maske in hkrati podpirajo represijo nad tistimi, ki mas nočejo nositi ?? Zakaj vodja hematološke klinike lahko pride ob desetih zvečer v oddajo Tarča in tam veselo razpravlja o masakru, ki bi se zgodil na njegovi kliniki, če virus pride med paciente, hkrati pa pri tem ne nosi maske ?? Deset starih mož in žena se ob desetih zvečer v zaprtem prostoru prepira o nujnosti nošenja mask za vse razen za njih ?! Nihče v studiu, razen Kreka ni nosil maske, ob tem pa vesoljno Slovenijo želijo prepričati o smrtonosnosti virusa in nujnosti nošenja mask ?! Dokler vsi novinarji in vse osebe na vseh televizijah v vseh studiih, ob vsakem času in v zaprtih prostorih ne bodo zakrivali svojih obrazov z maskami, tako dolgo VAM NE VERJAMEMO da mislite resno !!! Dokler Igor Bergant, Roswita Pesek, Erika Žnidaršič, Boris Tomažič (kdo vam laže), Petra Kerčmar, Uroš Slak in vsi njihovi gostje vključno z Janšo, Pahorjem in Hojsom ne bodo nosili mask, tako dolgo jih ne bomo tudi mi !!

Risto Kubura (nepreverjen)

kaj sereš budalo
citiram tvojo skrpucalo
Karl Marx (nepreverjen) 1 ura 25 minut nazaj
Zakaj novinarji in gostje v studiu ne nosijo mask ???? Zahtevamo, da vsi nosijo maske
komentiram
Ti budalo lahko zahtevaš samo da tvoja mama nosi masko na tovornjakarskem parkir platzi
za koga drugega se pa lahko jebeš.

In reply to by Karl Marx (nepreverjen)

Kordse (nepreverjen)

Ne laži tele mamino podkupleno beeeeee beeeee beeeee

Mjas12 (nepreverjen)

Meee se ograsajo ovce ne teleta. Preveri v otroski slikanici. Lp

In reply to by Kordse (nepreverjen)

Gost736 (nepreverjen)

Več testiraš več najdeš. Kaj je s temi ljudmi? Z večino nič, čakajo da karantena mine.

Gost lipa (nepreverjen)

Počasi a vztrajno se bliža konec korone cirkusa arena je nabito polna

gf (nepreverjen)

za novinara gnes den sploj nucas meti dokončane 4 razrede osnovne šole? kelko dni te še kopirali naslove, članke in spremenili datum?

Pač nekdo1 (nepreverjen)

Gremo naprej... Bo jutri čez 200? Upam da e-loterija dnevno napoved o število okuženih uvrsti med svojo ponudbo športnih stav :)

Maiki (nepreverjen)

Najbole me svadi ka saksen mesec dan 13 evrov za to rtvs te pa gledan oddaje z brezveznim lajnanjem. Ka istina nega vec pameti? Ta novinarska nesposobnost najti neodvisne podatke je ze ponarodela. Oni se lahko zajebavlejo in si mislijo da si z tem dvigujejo gledanost, kak opazam med sodelavci in znanci pa ravno obratno,( poln kufer mamo ze toga)

Sladoledar (nepreverjen)

Neuradno?
Če je ta cela zadeva tako zelo resna, potem se ne manipulira na način kot manipulirate vi. Neuradno ... Ampak več ne veste kako bi pritegnili ljudi, da bi nasedli spotenciranim nakladancijam. Že iz naslova je jasno, da so podatki prirejeni in izmišljeni. Neuradno 200? Neuradno bo danes toča in bo neuradno sklestila 100 avtomobilov. Bljak ... Denar je sveta vladar :)

car (nepreverjen)

Knes imam pitnik z 183 ljudmi.A lahko imam ali nesmem.Imam že vse kupljeno meso muziko porihtano.A če nesmem pol odnesem meso tej smrdljivi eliti.

carica (nepreverjen)

leko maš, samo naredi en večji križ, župnika povabi, in če pride kakšna inšpekcija jin povej ka mate mešo. med mešo se nemreš okužiti je pravla vlada

In reply to by car (nepreverjen)

Boni boni boni.... (nepreverjen)

Je čudno? Če pa vsi letajo po dopustih, narod bi najrajši šel že kravi v r... Prite k nam na dopust, v toplice, na podeželje, korona gratis...

Joznif (nepreverjen)

Mi z zaposlenimi v bolnici se pa igramo monopoly uzivamo kot na dopustu smo sploh ni nikogar bolnice so prazne kot se nikoli v zivljenju

car (nepreverjen)

Škoda da nemorem dati fotke kako se peče pije.Prava fešta mo sedaj videli koliko se nas ukuži.Upam da nas ne ujamejo kumonajzari.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice