Ljubljanainfo v februarju s kar 70-odstotnim porastom branosti. Vizija: Postati prvi lokalni medij v vseh slovenskih regijah.

Ljubljanainfo, vodilni lokalni spletni medij v prestolnici Slovenije, je v februarju dosegel izjemnih 275 tisoč bralcev, kažejo podatki raziskave MOSS, ki jo izvaja Slovenska oglaševalska zbornica. To uvršča Ljubljanainfo na vrh branosti medijev v prestolnici. 

Raziskava MOSS je pokazala, da se je skupni doseg regionalnih portalov, ki so del skupine Moji Mediji povzpel na impresivnih pol milijona bralcev, kar jih postavlja med vodilne lokalne medije v Sloveniji.

Uredništvo Ljubljanainfo v Ljubljani.

Lokalni mediji so prvi vir informacij iz okolice, pa naj gre za politične odločitve, kulturne prireditve ali športne dosežke.

Medijska skupina Moji Mediji se uveljavlja kot sinonim za neodvisno lokalno novinarstvo v Sloveniji, ki izstopa po hitrosti in dobri mreži poročevalcev.

Lokalni mediji omogočajo povezovanje med prebivalci. S svojo vsebino spodbujajo razpravo in dialog, ki krepijo skupnost. Ko preberete članek o lokalnem projektu ali se udeležite dogodka, o katerem ste izvedeli preko lokalnih medijev, se počutite bolj povezani z ljudmi v svojem okolju. V skupnem smislu so lokalni mediji kot most med prebivalci, oblastmi in lokalnim gospodarstvom. Skoznje se krepi povezanost in identiteta lokalne skupnosti, zaposleni pa prihajajo iz lokalnega okolja in dobro poznajo življenje v lokalni skupnosti.

Lokalni spletni mediji so se uveljavili kot tisti, kjer imajo pozitivne zgodbe običajno nekajkrat več dosega in bralcev kot negativne, kar velja za medije izdajatelja Moji Mediji.

Uredništvo Sobotainfo v Murski Soboti.

»Ljubljanainfo je del medijske skupine Moji Mediji, ki s ponosom gradijo našo prisotnost in vpliv v digitalnem prostoru,« so pojasnili izdajatelji. 

Danes izdajajo lokalne spletne medije Ljubljanainfo.com, Sobotainfo.com, Mariborinfo.com, Ptujinfo.com, ki v regijah veljajo za ključne digitalne medije. Njihova predanost kakovostni vsebini in uporabniški izkušnji je pritegnila več kot 123 tisoč sledilcev na Facebooku

Vizija: Postati prvi lokalni medij v vseh slovenskih regijah

Moji Mediji načrtujejo širitev svoje medijske mreže z ustanovitvijo regionalnih portalov v preostalih slovenskih regijah.

»Širitev našega obsega je ključnega pomena za zagotavljanje kakovostnih in relevantnih informacij v vseh delih države,« povejo izdajatelji. 

Moji Mediji  ostajajo zavezani svojemu poslanstvu - zagotavljanju kakovostnih in verodostojnih novic ter informacij, ki oblikujejo in bogatijo življenje njihovih bralcev po vsej Sloveniji.

Starejše novice