Liam Gallagher je po nesreči objavil selfie, ki ga je opremil s tipično hudumušno izjavo (foto: Twitter).
Liam Gallagher ni pojasnil, kaj točno se je zgodilo.

Liam Gallagher je padel iz helikopterja. Naslov zveni kot »click bait«, a ne gre za potegavščino.

Nekdanji pevec Oasis je čez konec tedna nastopil kot osrednji zvezdnik britanskega festivala Isle of Wight in med helikopterskim povratkom v London, doživel neprijetni pripetljaj, ki se je na srečo odvil brez hujših posledic.

Njegov zapis na Twitterju se zlahka uvrsti v anale rockovskih »saj ni res, pa je« zgodb.

»Pazite tole, včeraj sem padel iz helikopterja in preživel, da lahko povem zgodbo,« je zapisal ob objavi selfija, na katerem se na obrazu vidijo udarnine, praske in obliži. 

Pripomnil je še: »Vse je OK in kdo pravi, da je rock'n'roll mrtev? Keith Moon, pojej opne s svojih bobnov. Saj veste, LG x.«

Zgolj za perspektivo: Keith Moon je legendarni bobnar zasedbe The Whoo, ki velja za enega največjih žurerjev v zgodovini rock 'n' rolla, njegove eskapade so (p)ostale legendarne. Moon je zaradi prevelikega odmerka tabletk umrl leta 1978.

Ko so Gallagherja ob objavi, feni spraševali ,kaj se je zgodilo in ali obstaja posnetek padca, je odgovoril, da bojda obstaja in da bo vključen v prihajajoči videospot.

Objava na twitterju (foto: zajem zaslona).

Gallagher je s svojo spremljavalno skupino nastopil na festivalu Isle of Wight, enourni nastop, v katerem so prevladovale klasike iz repertoarja njegove nekdanje zasedbe Oasis si lahko ogledate s klikom spodaj.

Letos mineva petindvajset let od legendarnih koncertov Oasis v parku Knebworth, kjer je bend v dveh večerih nastopal pred 250.000 obiskovalci – čeprav je povpraševanje po vstopnicah preseglo dva milijona zahtevkov. 

Ob jubileju je izšel dokumentarec o dveh večerih zenita drugega prihoda britpopa, ki je zapljusknil Veliko Britanijo sredi devetdesetih – novembra izide zadeva tudi v večih formatih, kot DVD, BluRay in avdio zapisan na vinilu, kasetah in zgodščenkah.

Oasis Knebworth bo tako za en dan na ogled tudi pri nas – v četrtek, 23. septembra, si lahko film pogledate na velikih platnih Cinemaxxovih multipleksov po Sloveniji. Napovednik spodaj.

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
LolekBolek (nepreverjen)

Zdaj gda je vec nej popularen ka so vsi gor prisli kaksen kreten je, se iz helikoptera more metati ka v novine pride. 😂

Don Mentony (nepreverjen)

Legenda, škoda da sta z bratom tako trmasta :( .

KORONČKA (nepreverjen)

Dobro je dobo po njuškali 🤣🤣🤣

Magyar Bacsi (nepreverjen)

Janoš grozni je padel - priletel iz vesolja pa je živ, norosti, zlobi pa ni konca ne kraja. V nasprotju z ET-jem dobrovoljčkom.

Jezus Kristus (nepreverjen)

Ovaj momac nema pojma šta je roken rol

Kumho (nepreverjen)

Koga pa Un zanima?niti muzika njegova,nej bila za normalne lidi!

PunkRock (nepreverjen)

Se strinjan, BrithPop je največje sranje ka se je pojavilo gda koli na glasbeni sceni, edino Grunge pa Stoner sta še podobnivi sranji.

In reply to by Kumho (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Pojeb, drži se Zečića, preveč je tou za tebej, hihi... Tej mamile gej pa ne vem ka še fse nej :)))

In reply to by Kumho (nepreverjen)

Starejše novice