Foto: Caffe Club 911
Širni Sloveniji se je zdelo, da je simpatična Mariborčanka Nina Radi v resničnostnem šovu Kmetija naposled našla svojo veliko ljubezen, ko ji je pot prekrižal vedno nasmejan Ambrož. A zdaj je njune romance konec.

Najbolj seksi Slovenec leta Ambrož Vahen Kralj je danes na družbenem omrežju Instagram javnost pustil odprtih ust z zapisom: 

»Je rekel enkrat en kmet: 'LJUBEZEN MINE, HEKTARJI OSTANEJO.' Ma jaz niti hektarjev nimam.«

Iz njegovega Instagram profila so izginile tudi vse fotografije, na katerih sta se stiskala z izbranko iz Maribora Nino Radi, Sloveniji znano iz resničnostnih šovov Sanjski moški in Kmetija.

Spomnimo. Nino smo spoznali kot simpatično in odkrito punco, ki se je potegovala za srce Gregorja Čeglaja v resničnostnem šovu Sanjski moški. Kljub temu da med njima ni vzplamtela iskrica, pa je kaj kmalu po zaključku snemanja prijavila še v šov Kmetija, ki ga lahko trenutno spremljamo na televiziji.

Tam pa se je dvorjenje sotekmovalca Ambroža Vahen Kralja sprevrglo v nekaj več.

A kot kaže ne za dolgo ... Med mladima golobčkoma se je vez ohlajala že med decembrskimi prazniki, ko so zaokrožile govorice, da sta se razšla. A tedaj je Nina za Mariborinfo to zanikala: 

»Sama govoric o razhodu ne morem potrditi. Ljudje verjamejo, čemu želijo verjeti. Res je, da Ambrož rad napiše kakšno lepo sporočilo kakšni drugi ženski ali počne kaj, kar ni najboljše za trdno razmerje in tu kdaj pride do nesoglasja, vendar pa govorice ne držijo. Vržeš kost, glodajo pa jo tisti, kateri želijo,« je takrat  povedala. 

Zdaj je v zvezi vendarle počilo, poročajo mediji, ki so opazili, da so tudi iz Instagram profila Nine Radi izginile skupne fotografije mladega para.

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
stolejkopaclejko (nepreverjen)

Hjoj kak pa to groza

kuntakinte (nepreverjen)

...rejsan groza...zakoj sta šla narazno?...zdaj de šče corona virus vgasno...kama smo prišli...tou je hüjše kak či bi severna koreja atomik v strlijla...

Linkoln (nepreverjen)

Kruh bo cenejsi

čergoli-sin (nepreverjen)

Podrislam se na njiju

Fafanfauči (nepreverjen)

Pa to se je od daleč vidlo da so taki modeli manipulatorji in polni sebe, velik ego, čič-miči in gobcanje v prazno, glupače pa takim žal še vedno nasedajo...Ženske žal vedno izbirajo nakladače in te se čudijo da so jih taki modeli fajn izigrali, tak van trebej!

In reply to by čergoli-sin (nepreverjen)

Varda (nepreverjen)

Je Nina vprašala vedeževalca Blaža, če bo Ambrož nehal piti,je rekel,da bo nehal ko bosta šla narazen...😄

realnooo (nepreverjen)

NE RAZUMEM KAK EN FOLG TAK RESNO KOMENTIRA NA TE TRACE.
VSE SKUPAJ JE ZREZIRAN0 IN FEJK.
TA DVA STA PLACANA DA V SHOWU IN PO SHOWU DELATA SCENO. POSLEDICNO MAJO MEDIJI O CEM PISATI.

VSE ZA KLIKE

Starejše novice