Frontmana Siddharte in Big Foot Mame sta posnela skladbo obarvano z aktualno situacijo.

Dolgoletnima prijateljema se je ideja o prvem studijskem sodelovanju porodila spontano: oba sta spomladi ostala brez nastopov in ko sta se prvič srečala v skupnih prostorih za vaje, je ideja o, kot pravi Grega, »tem, da bi morala kaj ušpičit in neobvezno izraziti zgodbo« o teh čudnih časih. Več sta se družila bolj se je ideja pilila in več navdušenja je bilo na obeh straneh.

Melanholično obarvana Bomo premleva otožni čas, ki je sproščeno druženje po koncertih pustil nekje v spominih preteklosti, a ponuja pozitivno obljubo, da se bom spet srečali in »objemali v dežju in poljubljali v snu.«

Tomi, ki je avtor glasbe in besedila jo opisuje kot  »netipičen izlet dveh prijateljev z rockerskim pedigrejem v času osamitve, ko je bilo kljub navodilom potrebno ostati skupaj … optimistično, močno in nasmejano. In Bomo! Sicer pa, kaj je v teh nenavadnih časih sploh tipično?« Tandem, v katerem se pevec BFM podpisuje kot Scotch in ne kot Grega Skočir, zaenkrat ni napovedal dodatnih promocijskih aktivnosti.

Tomi je poleti nastopal na kantavtorskih akustičnih večerih z Guštijem, nekdanjim kitaristom BFM in konec avgusta s Siddharto izvedel tri akustične nastope – do konca oktobra jih čakajo še trije, Grega pa se je na odru pojavil le enkrat, ko sta s kitaristom BFM Zoranom Čalićem oddelala akustični večer na terasi ljubljanskega nakupovalnega središča. Tako Siddharte kot Big Foot Mame v električni različici nismo slišali že skoraj pol leta.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Konion (nepreverjen)

Nisem ljubitelj,teh enolicnih skladb,pa teh ljubljanskih rock zasedba,ki mislijo da prekašajo vse ...

Fjdixgfysstjs (nepreverjen)

🤮🤮🤮

Starejše novice