V vseh Cineplexx kinih bo le v sredo, 31. maja, cena kino vstopnic le 2,90 evra. Pestra izbira filmov: Hitri in drzni X, Mala morska deklica, Moj fotr, Varuhi galaksije: 3. dejanje in Brata Super Mario film.

Oglejte si najnovejše filmske uspešnice po noro nizki ceni

Ljubitelji filmov in kina bodo v vseh Cineplexx kinih po Sloveniji izbirali med filmi za vse okuse. Pestra ponudba bo navdušila ljubitelje akcije, komedije, filmov s superheroji ter romantične komedije, kot tudi družine z najmlajšimi otroki.

Navdušenci ene najbolj znanih in priljubljenih svetovnih franšiz v kinematografiji, Hitri in drzni, ne zamudite najbolj vroče akcije te pomladi, Hitri in drzni X.

Ljubitelje Disneyjevih klasik čaka na velikem platnu igrana različica zgodbe o morski deklici, ki se zaradi ljubezni odloči zapustiti svoj pravljični podvodni svet. Ariela in njena pot v zgornji svet v filmu Mala morska deklica.

Tu je še Marvelov spektakel kozmičnih razsežnosti, Varuhi galaksije: 3. dejanje.

Vse željne smeha, čaka komedija Moj fotr, v kateri najaktualnejši ameriški komedijant Sebastian Maniscalco združi moči z legendarnim ameriškim igralcem Robertom De Nirom.

Ljubitelji romantične komedije pa lahko izbirate med filmoma Ko ljubezen spet potrka in Klub zadovoljnih žensk: naslednje poglavje.

Najmlajše čakajo animirane sinhronizirane uspešnice Brata Super Mario film, V 80 dneh okoli sveta ter Ups 2! pustolovščina se nadaljuje.

Nora sreda – nora cena – brez doplačil

Na sedmih lokacijah po Sloveniji bodo ljubitelje filma na velikem platnu navduševali aktualni filmski naslovi, ki si jih bo mogoče ogledati po nori ceni, 2,90 evra, le v sredo, 31. maja.

Enotna akcijska cena 2,90 evra velja za vse filme; tudi za filme v 3D, daljše od 120 in 150 minut ter za VIP in VIP Deluxe sedeže. 

Vstopnice so že v prodaji preko spleta ali na blagajni Cineplexxa Ljubljana Rudnik, Celje, Maribor, Kranj, Koper, Murska Sobota in Novo mesto. Rezervacije niso možne.

Starejše novice