Po tem, ko se je Tanja Kocman prejšnjega aprila poslovila od poslušalcev Radia Centra, se po enoletnem premoru znova vrača. Tokrat jo bomo lahko vsako jutro poslušali na ...

»Odločitve so bile sprejete in od včeraj naprej nisem več del radijske zgodbe. Za zdaj,« je Tanja Kocman zapisala prejšnjega aprila in naznanila, da se po šestih letih poslavlja od valov mariborskega Radia Center. Sedaj, po enem letu, pa je Kocmanova sporočila, da se vrača. Tokrat bo del jutranje ekipe Radia NET FM skupaj s Primožem Ademovičem.

»Ljubim radio. Že enih 15 let ga ljubim. To, da moraš ljudem narisat sliko, ker jim je ne moreš pokazati. Da se ne rabiš obremenjevati s tem, kako izgledaš, ampak s tem, kaj imaš za povedati. Da nasmejiš, nagovoriš, napoveš, navežeš. Da nimaš popravnega izpita in moraš iskreno stati za svojimi spodrsljaji. Da. Ljubim ga.

In glasba? Oh, ljubim jo. Sem človek, ki si je obešal postre od Backstreet Boysov, medtem ko je poslušal Nirvano. Sem ta, ki se najde v Jeleni Rozgi, medtem ko čaka na koncert Robbie Williamsa. In sem izjemna, izjemna oboževalka slovenske glasbe. Od Nora je misel, do Ti si bomba, od Prisluhni mi, do Ti moja rožica. Na svetu je toliko opcij, zakaj bi se omejila.

Zatorej ... ko povežem svoje strasti, je naslednji korak kar logičen. Po enem letu abstinence me vsako jutro najdete na Radio NET FM. Skupaj s Primožem, da, to je moj sovoditelj, se trudiva, da se čez jutra prerinemo nasmejano, informirano in predvsem - iskreno. In ... dobrodošli,« je Tanja Kocman zapisala na svojem Facebook profilu in potrdila svoj začetek na novem radiu.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
briga nas (nepreverjen)

kdo je to???

Prdni lujza (nepreverjen)

Najbolj svetel pa ravno nejsi kaj? Maxi pa smo gotovi

00000 (nepreverjen)

ja cecek pa ma velke xD

vilmoš (nepreverjen)

bi njoj trbelo s surkolo redno špricnite med cecke

In reply to by 00000 (nepreverjen)

resje (nepreverjen)

Evo, eden izmed zelo bogatih člankov o tej popularni ženski:
https://sobotainfo.com/novica/scena/pogovor-s-tanjo-kocman-zelim-si-da-…

PRASICA (nepreverjen)

VELIKA LAŽNIVKA IN MANIPOLATORKA = TANJA KOCMAN sramota da davko plačevalci podpiramo take kulturnike

Starejše novice