Slika je simbolična.
Nekdanja mis Slovenije je danes na družbenem omrežju Instagram razkrila, da bo še drugič postala mama.

Sanja Grohar Kovič, znana slovenska vplivnica, pevka in nekdanja mis Slovenije, je na družbenem omrežju Instagram danes delila veselo novičko

»Najlepše rojstnodnevno darilo,« je razkrila Grohar, ki ravno danes praznuje 39. rojstni dan, ob svoji fotografiji v dolgi beli obleki, na kateri se ljubko dotika nosečniškega trebuščka. Dodala je hešteg: dojenček številka 2.

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Ich (nepreverjen)

Čestitamoooooo...... edina v sloveniji,ki je drugič noseča🙃

Gost55 (nepreverjen)

Vau, breja je, takoj objaviti v vseh trač medijih kot je sobotainfo. Nas boli kurac katera je breja in katera je skotila. to zanima samo socialce in osebke z omejenim intelektom, taki mi bodo tudi dajali minuse.

Lynryd skynryd (nepreverjen)

Z takšnih pisanjem, kak to ti,me zanima kakšen omejeni intelekt pa se te ti maš!

In reply to by Gost55 (nepreverjen)

3a (nepreverjen)

Neverjetno! Da že drugič postane mamica, je pa svetovna senzacija! Neverjeten podvig! Ta novica mora zagotovo biti objavljena v vseh svetovnih medijih, ki kaj veljajo. Pa tudi ta "vplivnica" je morda kje v Afriki bolj znana kot pri nas?

Xyzed (nepreverjen)

Ojoj, reklama ! Pri teh letih bi je skrajni čas
Vplivnica,my ass...Ne razumem teh babnic v zrelih letih, ki se kar naprej fotografirajo in objavljajo po soc.omrežjih. Ajd,razumem mladi,ampak ta je že dosti stara.

sandi 1 (nepreverjen)

moja je pri 39 letih že bila mlada ali (staa) BABICA .... sobotainfo, vi samo NAPIŠETE SLIKA JE SIMBOLIČNA pri vsakem članku, dajte realne slike od osebe gor ... v tej obleki izgleda samo malo debela nej pa noseča ... naj pokaže svojo nosečnost realno brez obleke. AUUUU kak to vpliva na nas (mene), ka je drugič noseča, ne vem kak mo preživo vikend, kda sem to prešto.

sandi 1 (nepreverjen)

se opravičujem (stara) babica....

Starejše novice