Z 800 milijoni aktivnih uporabnikov je TikTok ena najpopularjenših aplikacij našega časa. Svoj žaromet pa so na aplikaciji našli tudi Slovenci, ki so si s pomočjo nove slave utrli pot med slovenske zvezdnike.

»Nikoli si nisem mislila, da bi hec ter objavljanje vsebin na TikToku imela tak vpliv ter da bi dobila tako prepoznavnost,« je povedala Liča Nardin

Povedala je, da se življenje ni toliko spremenilo, le da ima trenutno veliko več dela in več prijateljev, ki jih je dobila preko aplikacije. Njeni sledilci so predvsem mladostniki in ravno to jo navdihuje in motivira, saj pokažejo željo po znanju, radovednost in zanimanje za resne in zabavne teme. 

@thetrashroyalty

pt2 🥰🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ ##samopovem ##samopovemzodiac

♬ Craft - Calum Bowen

David Klar je en najuspešnejših slovenskih TikTokerjev, saj ima več kot 305 tisoč sledilcev. Sam pa pravi, da ga slava ni zelo spremenila. Še vedno je isti najstnik, razlika je pa le ta, da ima zdaj oboževalce, s katerimi se z veseljem slika. Spremenila se je predvsem njegova dnevna rutina, pri svojih mladih letih pa že ve, da je ključ do uspeha trdo delo. 

Belma Bučaj je začela s TikTokom iz gole zabave, danes pa ima zavidljivih 200 tisoč sledilcev. Izpostavila je predvsem problematiko sovražnosti na družbenih omrežjih. 

»Res je bilo težko brati grozne komentarje, grda sporočila. Ampak lepa sporočila ti lahko popravijo dan in ti primamijo nasmeh na obraz. Vsi, ki so prišli do mene so bili zelo prijazni in tudi, ko sem bila slabe volje so mi uspeli narisati nasmeh na obraz,« je hvaležno povedala Belma. 

@bluewhaleofficially

@sandysenadin dve budali 😂❤️

♬ No Guidance Remix - ayzha.huff

TikTok pa je postal tudi odlična platforma za oglaševanje svojih izdelkov in to je s pridom izkoristil Dželo, lastnik trenutno najpopularnejše okrepčevalnice v Sloveniji. Pričel je z videi receptov in tako dobil pozornost cele Slovenije. Ta družinski posel z bratom vodita že devet let, danes pa se lahko pohvalita z najbolj prepoznavnimi burgerji in kebabi v Sloveniji. Izpostavil je predvsem nova prijateljstva, ki jih je spletel preko TikToka. Njegov glavni namen na splikaciji pa je preprosto - širiti pozitivo.

@dzeloo

##fyp ##foryou ##slovenia ##balkan ##dzeloo @dzelo88 @teoizwoopa 🔥🔥💪....prvi vlog na yt kanalu dzeloo brothers kmalu..🙌❤️

♬ original sound - dzeloo

Miryam je, tako kot Dželo, povedala, da si je TikTok naložil predvsem zaradi dolgčasa med karanteno. 

»Čeprav sem še na začetku s TikTok kariero so se mi začele odpirati druge poti. Začela sem sodelovati z drugimi TikTokerji ter slovenskim podjetjem. Moj cilj v življenju je vedno bil, da osrečim ljudi okrog sebe in če mi uspe nasmejati vsaj eno osebo je moja misija opravljena,« je povedala Miryam

@_miryam_miryam_

Delim malo vsakdanjega zivljenja z vami😁🤣 ma kdo isti problem?😬😢 ##slovenija ##tiktokslovenija IG: miryam_7736

♬ original sound - _miryam_miryam_

Vesna je poudarila predvsem samozavest, ki jo je dobila s snemanjem TikTokov, njeno življenje pa se ni pretirano spremenilo. Razžalostijo jo pa predvsem negativni komentarji, ki jih dobiva predvsem od otrok. Ob tem se sprašuje kako starši vzgajajo svoje otroke in kam tako obnašanje pelje. 

Sandra, naša najljubša TikTok kelnarca je s snemanjem svojih dogodivščin iz službe dobila kar 36 tisoč sledilcev. 

»S to aplikacijo pokažeš javnosti samo en del sebe in ravno ta del nekomu ne bo odgovarjal. Cenim in spoštujem, da nekdo izrazi svoje nezadovoljstvo in nepodpiranje določene stvari, vendar za vse moramo izbrati pravi način izražanja,« je povedala glede neprimernih komentarjev in sovražnosti. 

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Mhm2020 (nepreverjen)

Zgleda drujgoga dela nemajo,kama ide tej svejt

ole-ole (nepreverjen)

En video bole retardejrani kak drugi. Tau je samo še en dokaz ka smo kak civilizacija dosegli dno.

DvajctiPrvi (nepreverjen)

Ne bom zaviral, če uspejo vsaka čast. Vseeno bi bilo lepše, če bi mladina imela delovne navade. Brez kulture in 24 ur na dan na socialnih omrežjih. Doma pa vrt obdeluje 80-letni dedek.

Prekmurski podjetnik (nepreverjen)

Pa ja, ka bi nan bar delale po 10 vr na den za 700 evrov. Meni bi bilau tak najbaukše.

In reply to by DvajctiPrvi (nepreverjen)

Gosti223 (nepreverjen)

V vojsko z njimi

dr. ekefekt (nepreverjen)

Zakaj? Vojska že prihaja iz Afrike in Arabije. Tu bodo samo popucali nesnago.

In reply to by Gosti223 (nepreverjen)

ferguson (nepreverjen)
inokss (nepreverjen)

KJE JE NOVICA O MILJONIH JANKOVICA????
AJA VI DELATE PROTI NARODU:)

Starejše novice