Angleška zvezdnica se je udeležila karnevala v karibski državi.

Pevka katere avtobiografske balade so glasbena spremljava mnogih razhodov ljubezenskih afer, je maja šokirala sledilce na Instagramu s fotografijo na kateri je bila skoraj neprepoznavna. Nekdaj obilna pevka s huronskim vokalom je v času karantene ubrala strogo dieto in se športno udejstvovala, da bi v nekaj mesecih shujašala za več kot 25 kilogramov.

Oboževalci so bili navdušeni, no ne čisto vsi, enim je »stara Adele«, takšna s katero se je zlahka indetificiralo milijone ljudi bolj všeč, a je treba priznati, da v novi izdaji prav izgleda prikupno.

Zdaj je objavila svojo prvo fotografijo v bikiniju, posneto na Jamajki, s pripisom »tako vesela bi bila na Notting Hill karnevalu v mojem ljubem Londonu.« Karneval v britanski prestolnici, ki se odvija od leta 1966, je zadnja leta privabil po dva in pol milijona obiskovalcev, a ga letos zaradi aktualne situacije niso organizirali. Adele na fotografiji nosi kopalke z jamajško zastavo.

Bi jo spoznali, če bi jo srečali? / foto: Instagram

32-letna zvezdnica je lani spomladi potrdila, da se po sedmih letih razhaja z možem Simonom Koneckim, s katerim imata sina Angela Adkinsa, mediji pa so poročali, da je vlogo za razvezo vložila lanskega septembra. Februarja se je pojavil avdio posnetek z neke zabave, kjer je povedala, da končuje svoj četrti album, katerega izid je neuradno načrtovan za september. Prvi trije, naslovljeni po njeni starosti v času izida (19, 21, 25), so se vedno poslušali kot uglasbljeni dnevniški zapisi. Kdaj izide četrti, kakšen bo naslov (32 ali 33) in kakšna bo tematika se za zdaj samo ugiba.

S spleta

Komentarji (10)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Gosti223 (nepreverjen)

Ja man😁

Rdeča Zvezda (nepreverjen)

Jaz nevem kaj naj rečem ko berem komentarje, Nevem v kakšni sorodstveni, prijateljski vezi ste s tem mladeničem, sicer danes prvič slišim za njega, ali tolko ene bolane zavisti, sinfarije? (na bruhanje mi gre brati komentarje...) Pa Ka za naroda ste vij? Ka bau z vas? Ste se kdaj vprašali, vsi ki tak negativno komentirate... Komu na čast ali kaj imate od tega? Nebom rekel da mi je vau, da en mladi Slovenec - prkemurec poje v hrvaškem jeziku, upam da bo nekoč tudi v našem jeziku kaj zapel.. Ampak vseeno ga pa nisem pripravljen sinfati, sprejemam njegovo odločitev, in ga podpiram, mu privoščim da dela kar mu je všeč, mu privoščim da tudi uspe v tem! Tak da ja, fantu privoščite naj uspe. Tak kot tudi sebi privoščite da uspete v nečem, pa če že ne v drugem vsaj v kulturnem obnašanju...

Pistekveliki (nepreverjen)

Če bi tako povezano in obteženo gradili mostove bi jih tudi porušilo kot ta vinograd ! Statiki in Fiziki so tisti člen, kateri pri gradnji povedo kako speljati projekt. Graditev vinogradov je potrebno načrtovati drugače..., takšen vinogradnik si to graditev lahko privošči po zapisani statistiki "@vinovines" !

MurekIN (nepreverjen)

Ka tou za Adele, s Kükeča doma?! Ali smo rejsan gratali tak globalen trič-trač medij, pa je tou tista prava Adela, ka tak fajn angleško popejvle,... ?!

kraljmatjaž (nepreverjen)

samo na videz gledate kak što v vijde.. njen glas pa talent je neka extra ka lejko 99% lüjde na svejte samo sanja!

Prekmurjejelep… (nepreverjen)

Vse elektronsko uravnavan glas. Današnja glasba zanič. 80s 70s to je bila glasba

In reply to by kraljmatjaž (nepreverjen)

Magyar Bacsi (nepreverjen)

Hudo pomembna novica za Pomurje, zagotovo bo vplivala na porast BDP-ja v Sloveniji. Sicer pa kot pevka ADELA vsaka čast.

Slom (nepreverjen)

00
to pomeni dve ničli
pa to je oznaka za WC vendar
zato pazite kaj pišete
kaj ima oznaka za WC
skupnega z alkoholom

Leonidov (nepreverjen)

z alkoholom nika,ma pa z tvojo primitivno pametjo...

In reply to by Slom (nepreverjen)

Slom (nepreverjen)

primitivno pamet ...ima tvoja mama

In reply to by Leonidov (nepreverjen)

Starejše novice