FOTO: Facebook Slovenija ima talent
Tretja avdicijska oddaja priljubljenega šova Slovenija ima talent je znova postregla z nekaj presenečenji, tudi novim zlatim gumbom, ki sta ga prejeli Mariborčanki, 8-letna Julija in njena mama Suzana. S čim sta prepričali sodnike?

Na POP TV so včeraj predvajali tretja oddaja osme sezone šova Slovenija ima talent.

Za žirantsko mizo sedi že dobro znana četverica, in sicer Ana Klašnja, Marjetka Vovk, Lado Bizovičar in Branko Čakarmiš.

Na odru pa to sezono za dobro razpoloženje skrbita Peter Poles in Sašo Stare, ki letošnje talente spremljata iz zaodrja.

Za prvo presenečenje večera je poskrbel 31-letni Denis Zajc iz Zagorja, ki je po poklicu tovornjakar. Žirijo je prepričal z ganljivo odpeto skladbo Oliverja Dragojevića in se s štirimi 'da-ji' uvrstil v naslednji krog tekmovanja.

Andrej Bakreni ciljal na zlati gumb

Med tekmovalci so tokrat prevladovali predvsem pevci, v naslednji krog se je med drugim uspelo prebiti 20-letni Arioni iz Celja, ki je svoj nastop poklonila svojemu očetu, pa 33-letni Mateji iz Ljubljane, ki je prav v šovu prvič pela pred občinstvom, kot zadnji pa se je na odru predstavil 27-letni Dino Petrić s Hvara, ki je s pesmijo Jana Plestenjaka prejel stoječe ovacije in štiri 'da-je'.

Oder je zavzel tudi 32-letni Andrej Bajič Šarkezi iz Murske Sobote, ki prihaja iz romskega naselja Pušča. Andrej je namreč Rom, ki sam sebi reče cigan, sicer pa je stand up komik, ki dela v Avstriji in razbija tabuje o Romih.

Tako se je poimenoval kar z umetniškim imenom Andrej Bakreni. Čeprav je ciljal na zlati gumb, si je na koncu prislužil trikrat 'ja', saj kot mu je povedala Marjetka, zanjo ni bil dovolj zabaven, a se mu je kljub temu uspelo prebiti v naslednji krog tekmovanja.

Zlati gumb za Julijo in njeno mamo Suzano

Za največje presenečenje večera pa sta poskrbeli Mariborčanki, 8-letna Julija, ki se ji je na odru pridružila njena 45-letna mama Suzana, sicer diplomirana pravnica in učiteljica plesa v plesni šoli Pingi.

Julija je skupaj s svojo mamo hodila na plesne treninge, kjer je Suzana opazila, da je njena hčerka zelo nadarjena in tako sta skupaj začeli plesno ustvarjati.

V oddaji sta postregli s čustvenim plesnim nastopom, ki je vključeval mešanico sodobnega plesa in jazz baleta. Ob njunem nastopu nista bila ravnodušna niti Branko in Lado, medtem ko so Ani in Marjetki po licih polzele solze.

»Suzana in Julija, lahko bi vama izlivala svoja čustva, ki sem jih imela med vajinim nastopom, lahko pa tudi naredim to ...« je rekla vidno ganjena Ana, ki jima je podelila svoj zlati gumb in ju poslala naravnost v polfinale.

Delček njunega nastopa pa si lahko ogledate v spodnjem videu.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Saynotoracism (nepreverjen)

Legenda! Super je bil!! Zmago verjetno nede, ampak za prepoznavnost pa je definitivno dosti naredo, pa ziher de dosta nastopo! Neje enostavno stati na odri pa nasmejati lidi. Bravo!

Starejše novice