Najlepša izbira darilnih bonov za čarobne praznike.

aa

Tudi vi razmišljate in iščete najlepša praznična darila? Ob pestri izbiri se pogosto znajdemo pred dilemo, ali bo izbrano darilo res ustrezalo obdarovancu in poslalo pravo sporočilo. Če k temu prištejemo gnečo in neskončne vrste v nakupovalnih centrih, se izkušnja izbire pravega darila hitro prelevi v naporno opravilo, ki se mu poskušamo izogniti in ga prestavljamo na zadnji trenutek.

Da letos temu ne bo tako, smo za vas pripravili nekaj zanimivih idej, ki bodo zagotovo prižgale iskrice v očeh obdarovancev in poskrbele za nepozabne praznike.

Preverite raznolike predloge za božična darila, ki jih lahko podarite svojim najdražjim z darilnimi boni Sava Hotels & Resorts v Termah 3000 – Moravske Toplice.

Prepričani smo, da boste med našimi predlogi našli tiste prave, ki vam bodo polepšali letošnje decembrske praznike!

Že zdavnaj ne drži več, da so darilni boni neosebna božična darila. Ravno nasprotno, z darilnimi boni podarjate svobodo izbire, še posebej, če podarite darilne bone, ki zajemajo različne storitve za različne okuse.

Obdarovanci si tako lahko sami ustvarijo nepozabno izkušnjo, ki si jo bodo zapomnili veliko bolj in veliko dlje kot še en pulover ali kozmetični set. 

Vrednostni boni Sava Hotels & Resorts – popolno darilo za vse okuse

S tem darilnim bonom boste obdarovancu pustili široko odprte možnosti za oddih ali razvajanje, saj ga bo lahko izkoristil za katero koli storitev (wellness, kulinarika, športne aktivnosti ali namestitev) na kar sedmih destinacijah skupine Sava Hotels & Resorts.

Izbira destinacije je v rokah obdarovanca, mi pa bomo poskrbeli, da se bo pri nas dobro počutil, se sprostil, užival v pristnih lokalnih doživetjih in kulinariki, se posvetil svojemu zdravju in dobremu počutju ter s sabo domov odnesel nepozabna doživetja.

Predlogi za doživetja v Termah 3000 – Moravske Toplice

Presenetite družino

a

V notranjem delu termalnega parka Terme 3000, vas pričaka svež, svetel prostor, kjer je spodnji del namenjen živahnim in aktivnim obiskovalcem, v njem se bodo odlično počutile tudi družine, zgornji del pa je s kotički za sproščanje in savnami, namenjen predvsem počitku in sprostitvi.

ss

Posladkajte se s svojimi najbližjimi v našem Cafe Praline, kjer poleg najboljše prekmurske gibanice najdete tudi modernejše različice te kultne sladice in raznolike torte, osvežite pa se lahko tudi s prekmursko limonado, ki vsebuje mak, ščepec kurkume, kajenskega popra, ingverja in cimeta.

Za popolno in zdravo osvežitev!

Presenetite partnerja

ss

Neskončne zelenice, raznovrstni golfski izzivi in najdaljša luknja v Sloveniji - vse to najdete na Golf igrišču Livada, le nekaj korakov stran od Hotela Livada Prestige.

Izzovite svojega najdražjega na dvoboj!

dd

Z boljšo polovico si privoščita sprostitev v kopeli s črno nefiltrirano termo-mineralno vodo, ki vaju bo pomirila, izboljšala prekrvavitev, poživila in osvežila vajini telesi.

Presenetite prijateljico/prijatelja

sss

Prepustite se rokam strokovnjakov, ki so v negovalna olja, pilinge in kopeli ujeli moč zelišč, ki rastejo na prekmurskih livadah.

Blagodejne učinke prekmurskih zelišč lahko z linijo kozmetike Panonski travnik odnesete tudi domov.

ss

Sprostite in pogrejte se v svetu savn  v prenovljenem notranjem delu Termalnega parka.

Telo boste tam lahko prečistili v finski, parni ali infrardeči savni, osvežitev pa poiskali pri ledenem vodnjaku.

Podarite nepozabne trenutke z darilnimi boni Sava Hotels & Resorts

Vse predloge in še veliko več idej za nepozabne praznike v najlepših kotičkih Slovenije, lahko uresničite z nakupom darilnih bonov Sava Hotels & Resorts.

Polepšajte praznične dni svojim najbližjim in poskrbite, da se bodo letošnjega decembra še dolgo spominjali!

Starejše novice