Po 19 letih delovanja in 215 številkah se Playboy poslavlja iz slovenskih polic. Danes je namreč izšla zadnja, zbirateljska številka priljubljene revije.

Kot so zapisali na Playboyju, je matična ameriška izdaja prenehala izhajati v tiskani obliki že marca 2020, po 67 letih izhajanja, "Playboy Enterprises, ki upravlja mednarodno mrežo revije Playboy, pa svoje poslovanje usmerja v nove projekte, zato se kultna revija Playboy poslavlja z globalnih trgov, med drugim tudi iz Slovenije."

Prvi Playboy v Sloveniji je izšel 25. maja 2001, naslovnico pa je krasila igralka Tina Gorenjak. Playboy je čez noč postal priljubljena revija z zabavnimi vsebinami, od drznih razmišljanj do iskrivih recenzij, od avtomobilizma do kulinarike, od popularne kulture do eksotičnih potovanj, od cigar do koktajlov, od arhitekture do izumov, od politike do aktivizma, od lepote do ne nazadnje seksa, so zapisali izdajatelji. Zadnja, 215. po vrsti, pa je nekakšen zbirateljski biser, ki je ne smete zamuditi, so prepričani pri Playboyju.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Czd (nepreverjen)

Danica se še ni slikala za playboy?

. (nepreverjen)

Hočejo zmanjšati populacijo.

A bodo zdej (nepreverjen)

ostale brez sluzbe

Hanzo (nepreverjen)

good riddance
nuff said

Starejše novice