Foto in izdelki: JYSK
Ne glede na to, ali ste izkušen najemodajalec ali že nestrpno pričakujete prve goste, je pravi čas, da svoj apartma popravite in uredite za prihajajočo sezono. 

Če je vaš apartma udoben, funkcionalen in čist, ste že na pol poti do zadovoljnih gostov. Toda za dodaten odmerek šarma, zaradi katerega se vas bodo spomnili tudi prihodnje leto, upoštevajte nasvete JYSK, s pomočjo katerih boste ustvarili nepozaben prostor za počitek. 

Zunanji prostor za uživanje

Jutranja kava z lepim pogledom je enostavno boljšega okusa, če pa jo spijete v udobnem sedežnem kompletu, boste dan začeli na najboljši možen način. Če ima vaš apartma balkon ali teraso, bo le nekaj kosov vrtnega pohištva dovolj, da se spremeni v prostor za uživanje. 

Ker poletne nevihte niso redke, vam z izbiro sedežne garniture, odporne na dež, ne bo treba veliko razmišljati o njih. JYSK-ova ponudba hitro sušečih se izdelkov vsebuje tudi ležalnike, vrtne stole in blazine, ki jih lahko zaradi posebne tkanine pustite na dežju. 

Foto in izdelki: JYSK

Na lounge garnituri VONGE lahko udobno sedi pet oseb, njen minimalističen in sodoben dizajn pa se bo odlično vklopil v vsak eksterier. Je lahka, trpežna in enostavna za vzdrževanje, zaradi vodoodpornega materiala, iz katerega je narejena, pa bo zdržala več let.

Kopalnica kot spa oaza

Kopalnica je prostor, ki se ga gosti še posebej veselijo po vročih in aktivnih poletnih dneh, če pa ga uredite v spa slogu, si ga bodo gosti zapomnili kot prostor, ki nudi več kot le opravljanje vsakodnevne higiene. 

V tem primeru malenkosti zares naredijo razliko. Kopalniška preproga, dišavna olja ali sveče in mehke brisače bodo zaokrožili vtis wellness oaze in vsako prhanje spremenili v spa doživetje. 

Bele brisače so najboljša izbira za opremljanje apartmaja zaradi enostavnega vzdrževanja in vtisa čistoče, ki ga dajejo. Pri izbiri brisač vsekakor bodite pozorni na kakovost in udobje materiala ter kombinirajte večje in manjše brisače, da bodo gosti lahko izbrali tiste, ki jim najbolje odgovarjajo. 

Foto in izdelki: JYSK

Dober spanec je vreden zlata

Ne glede na to, ali vaši gostje načrtujejo raziskovanje vseh lokalnih znamenitosti ali želijo samo uživati na plaži, se dobre počitnice začnejo in končajo s kakovostnim spancem.

Da bi jim zagotovili najudobnejše bivanje, investirajte v najpomembnejše kose pohištva v vsakem apartmaju, to je v posteljo in vzmetnico. 

Foto in izdelki: JYSK

Z izbiro funkcionalne postelje s predali boste rešili tako vprašanje odlaganja stvari, investicija v kakovostno zaščito za vzmetnico pa se vam bo dolgoročno povrnila. Če želite ustvariti 'cozy' vzdušje v spalnici, izberite posteljnino, pregrinjala in preproge v nevtralnih odtenkih. 

Funkcionalna kuhinja

Ni treba, da je kuhinja v apartmaju velika, vendar mora biti funkcionalna. Čeprav veliko gostov kosi in večerja v restavraciji, poskrbite, da bodo v kuhinji našli vse, kar potrebujejo. 

Lesena deska za rezanje, nekaj ljubkih skodelic in skleda za sladoled bodo polepšali celoten vtis vaše kuhinje in prispevali k domačemu doživetju apartmaja. 

Foto in izdelki: JYSK

Malenkosti, po katerih si vas bodo gosti zapomnili

V vašem apartmaju bodo bivali različni ljudje, zato ga je najbolje opremiti v nevtralnih barvah. Toda to ne pomeni, da v njem ne morete pustiti svojega osebnega pečata. 

Gosti ne poznajo vašega mesta tako dobro kot vi, zato bodo zagotovo cenili, če jim priporočite najboljša mesta za kopanje, kosilo ali uživanje v sončnem zahodu. Izdelajte kratko brošuro z zabavnimi dejavnostmi in kotički, za katere menite, da najbolje pričarajo atmosfero mesta. 

Domači copati in ogrinjalo bodo poskrbeli, da se bodo gostje počutili kot doma, torba za plažo z domačim sadjem, steklenico vina in majhnim spominkom pa jim bo zagotovo ostala v lepem spominu. 

Starejše novice