FOTO: Mediaspeed
Septembra je odmevala novica, da se je protestov proti obveznim ukrepom, povezanim z izpolnjevanjem pogoja PCT, udeležila tudi Saša Lendero. To se je zgodilo zdaj.

Septembra je Saša Lendero pozornost javnosti pritegnila z udeležbo na protestih, na katerih so zbrani zahtevali predčasne volitve in spremembo ukrepov, povezanih s preprečevanjem koronavirusa, v priporočila.

»Skrajneži? Ne! Ljudje, ki ne morejo in nočejo živeti v sovraštvu. Iz prve roke, ker mediji lažejo - protesti so bili mirni, izgredi pa nastavljeni. Samo toliko, da boste vedeli!« je takrat zapisala v svoji Facebook objavi.

Grožnje in žalitve brez konca

Včeraj se je pevka ponovno oglasila in javnosti sporočila, da je bolna, ob tem pa izpostavila grozljive odzive, ki jih je bila ob tem deležna.

»Prodana svinja in plagiatorska kuzla, ki v glavo rabi topovsko granato, je dobila svoje,« so besede, s katerimi začenja včerajšnji zapis na Facebooku.

Gre le za nekatere od žalitev, katerih tarča je bila pevka v zadnjih tednih. 

Okužba s koronavirusom?

»Res sem obležala in se že dobrih 14 dni borim s temperaturo, polnimi pljuči gnoja, glavobolom, (vmes sem bila rudi brez voha in okusa), ter hudo splošno utrujenostjo telesa. Vmes sem se, zaradi ostalih, tudi trikrat samotestirala in bila trikrat negativna,« je o svojem zdravstvenem stanju razkrila Saša Lendero.

V zapisu se je tudi zahvalila vsem, ki so ji ob medijski objavi njenega zdravstvenega stanja poslali ogromno dobrih želja, sklenila pa z naslednjimi besedami:

»Ostanite zdravi! Ostanite pokončni! Ostanite LJUDJE!«

Objavo lahko v celoti preberete na tej povezavi.

S spleta

Komentarji (27)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
IQ sobne temperature (nepreverjen)

Dr. Lendero se samozdravi!
Ja bjonda, karma je prasica!
Ko boš resno bolna, boš verjetno verjela znanosti in zdravnikom...

Ciganska medicina (nepreverjen)

proti "narko madicincom"

In reply to by IQ sobne temperature (nepreverjen)

Don Mentony (nepreverjen)

Kaj češ tupoglava Saška, kar seješ to žanješ .

black panter

Facebook doktori jo naj zdravijo

Vestni_opazovalec

Zanimivo kako se svet obrača, ampak ravno to se je začelo dogajati in to pred našim nosom. Dr. Manuela Kuhar, strokovna direktorica SBMS v objavi na TV AS - začeli bomo z (za zdaj eksperimentalnim) zdravljenjem covid bolnikov z ivermektinom... Zakaj, če pa imamo uradno znanost in medicinsko stroko že 1,5 leta na strani cepljenja? Vrag odnaša šalo, ko uradna, klasična medicina začne zdraviti po priporočilih "FB doktorjev", ki so to govorili že ob izbruhu epidemije (in bili zasmehovani). Bi nas moglo skrbeti (ali se bo najslajše smejal tisti na koncu in to nebo trenutna stroka)? So indijske države, ki so tako zdravile (v primerjavi s tistimi, ki so upoštevale WHO priporočila) in imele boljše rezultate zdravljenja, omajala "stroko"? Po moje so to prava vprašanja , ki se jih zaenkrat javni mediji ogibajo, kot izgleda pa bodo v kratkem spremenila medijsko krajino v prid "FB doktorjev", kar se lahko zgodi! Kaj bo potem z našo vladno stroko (bo in komu odgovarjala)? Ja, to so le moja "zmotna" trenutna razmišljanja / nabijanja...kot prebolevnik bom z veseljem počakal še par mesecev.

In reply to by black panter

Pen drek (nepreverjen)

Saška: vrzi vstran te teste! Ti si tipična covid bolnica. Ti testi tudi niso nabavljeni z namenom, da kaj pokažejo. So osmokvalitna kitajska roba; nabavljeni z namenom, da se kaj zasluži. V zapadlost so padli stroški golfa na otokih južnih morij.

Don Mentony (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Mojster, med tem ko ti misliš da nekdo bogati s testerjem vrednim 1 € se kraja dogaja povsem tebi pred očmi in to je višanje cen, to je bil namen kovid krize ne pa testerji in cepiva.

In reply to by Pen drek (nepreverjen)

Pen drek (nepreverjen)

Tudi testerji in cepiva! Ne bodi naiven.

In reply to by Don Mentony (nepreverjen)

Don Mentony (nepreverjen)

Daj nehaj, to je drobiž in metanje peska v oči, med tem ko se ti ubadaš s cenenimi testerji se je gorivo letos podražilo za 30 %, pa hrana itd.to je namen kovida . Umetno ustvarjena gospodarska kriza, kot leta 2008 , ampak zdaj pač malo drugače.

In reply to by Pen drek (nepreverjen)

anton77 (nepreverjen)

Židof je bogastvo napravo z drobijžon, vztrajnostjo pa delon, samo slovenčki mijslijo, ka se pejnez slujži z par goljufijami.... Mogouče, ampak na kratki čas.... Tudi z cepijvami se slujži na količijni , nej pa na velkoj cejni!

In reply to by Don Mentony (nepreverjen)

piškolin (nepreverjen)

Samotestiranje in 3-krat negativno ... 🙄🥱

Bu (nepreverjen)

Ma nisem si mislil da je tako plitva. Sramota.

Don Mentony (nepreverjen)

Če poslušaš njene kopije hrvaških kancon lahko 20 let nazaj vidiš da je plitva.

In reply to by Bu (nepreverjen)

zidar smoki (nepreverjen)

Isto se zgodi gda čitaš tvoje komentare.

In reply to by Don Mentony (nepreverjen)

Don Mentony (nepreverjen)

imam dobro novico zate, ne beri mojih komentarjev, jaz imam manj sreče, hrvatsko drugorazredno cviljenje iz zvočnikov v trgovinah je pa neizbežno, saška pade v isto kategorijo, pjevačica ki so jih zize zrasle z masažo..hehehe..ti si pravi za njen koncert :) .

In reply to by zidar smoki (nepreverjen)

zidar smoki (nepreverjen)

No, to je to ka san zgoraj napiso. :)

In reply to by Don Mentony (nepreverjen)

🐥 (nepreverjen)

Poznam kokoš osebno.
Če ji rečeš, da je “blond”, žališ vse blondinke teka sveta😩

In reply to by Don Mentony (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Pomenljivo, tudi tvoja mama je kokoš, picek ubogi, hihi...

In reply to by 🐥 (nepreverjen)

Muhammad (nepreverjen)

Haram pravice do petja kakor u Koranu nije dozvoljeno

In reply to by Don Mentony (nepreverjen)

Bučkoe (nepreverjen)

Zakaj se ne more dati plus in ga pristejete j minusu?

Vestni_opazovalec

Ja, se dogaja. Da ne bi izpadlo natolcevanje...v mojem primeru vsaj 2x, zato sem tudi vprašal administratorj-ae/-v komentarju, ali je to narejeno zanalašč ali je tehnična napaka? So sorazmerno hitro popravili, amapk zanimivo, samo pri določenih komentarjih, ne pri vseh (govorimo o komentarjih v istem članku; človek bi zarotniško pomislil na "friziranje" podatkov, bog ne daj, (so-)oblikovanje mnenja).

In reply to by Bučkoe (nepreverjen)

987654321 (nepreverjen)

To je covid.

Neko (nepreverjen)

Tipični znaki za Covid, ampak ona trdi, da je negativna. Sramoto si dela, da večje ni. Pa še lažne novice širi po svojem FB profilu in hujska narod.

In reply to by 987654321 (nepreverjen)

Vestni_opazovalec

Sprenevedanje , sploh v njenem primeru (javna oseba) je brez veze in kaže na podcenjevanje navadnih ljudi. če želi, sebe lahko slepi, samo naj tega ne objavlja. Noben ji ne zavida njene odločitve do katere ima vso pravico (se ali pa ne cepiti), samo potem mora nositi tudi posledice. Ko tudi vsi.

In reply to by Neko (nepreverjen)

Aaaa (nepreverjen)

Kokoš zabita či je tak prouti covidi pa ga niti ne priznava te bi naj s tejmi simptomami bijla tiho. Simptomi so itak covid samo njejni iq tou ne registrejra.

realnoo (nepreverjen)

ZAKAJ SPLOH POTREBNO TO OBJAVITI S STRANI SOBOTAINFO...
VSE ZA KLIKE DEBILI Z NACELOM VECNEGA STUDENTA

ohjoj (nepreverjen)

Gripa is not dead!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice