Na dvorišču rakičanskega dvorca se bo 20. avgusta predstavila legenda house glasbe iz Berlina, izjemni Claptone.

V Slovenijo premierno prihaja serija elektronskih dogodkov OverMind Slovenia. Prvi na sporedu je z ikono house glasbe dogodek 'OverMind Slovenia presents Claptone'

Dvorec Rakičan iz 17. stoletja bodo 20. avgusta 2021 spremenili v čarobno lokacijo in obiskovalce s pestrim vsebinskim ter glasbenim programom popeljali v čarobno zgodbo.

V Platinum events združili moči z OverMind Italia

Platinum events se poleg svoje pivovarne Overmura, kjer varijo dobro znano in priljubljeno pivo 'Pajdaš' že nekaj let ukvarja tudi z organizacijo dogodkov. 

V letošnjem letu so začeli sodelovati z italijansko festivalsko blagovno znamko OverMind, ki letos praznuje 10. obletnico. OverMind je v desetih letih obiskalo čez milijon obiskovalcev. 

Podjetje Platinum events je sklenil partnerstvo z Overmind Italia in tako je nastala OverMind Slovenia

OverMind Slovenia v letošnjem letu načrtuje tri dogodke z vizijo, da bi se v naslednjem letu pripravil večji festival z različnimi bandi in DJ-ji, ki bi trajal vsaj tri dni, poleg glasbe pa bi povezoval tudi kulturo in kulinariko. 

Njihova želja je, tudi v ta del Slovenije pripeljati svetovno glasbeno sceno, ker v Prekmurju vidijo ogromen potencial za razvoj tovrstne dejavnosti; poudarjajo tudi zelo lepo okolico, v katero lahko pripeljejo velika glasbena imena. Ćimbolj želijo v svoje dogodke vključiti tudi lokalno skupnost in mlade talente.

Vstopnice je že možno kupiti v predprodaji na vseh prodajnih mestih Eventim.

Svojo si lahko zagotovite na tej obarvani povezavi

S spleta

Komentarji (0)

Starejše novice