Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za sredo, 29. novembra 2023.

Oven

21. marec - 19. april

Dodatna aktivnost v vašem sektorju duha spodbuja spontanost in raziskovanje, dragi oven, toda danes se lahko počutite nekoliko raztrgane ali začasno demotivirane. Najti ravnotežje med odgovornostjo in užitkom je lahko začasno težko, saj lahko vključuje opustitev nekaterih dejavnosti ali ublažitev stvari. 

Kljub temu je trenutno verjetno tako najbolje. Načrti se danes morda ne bodo izpolnili, vendar je to majhna hitrostna ovira. Pri današnjih tranzitih je malo verjetno, da bi poskušali poskušati rešiti težavo, toda umik iz situacije bi lahko pomagal! 

Z Luninim prehodom v vaš dom in družinski sektor je lovljenje sape na čustveni ravni privlačno in lahko koristno. Želja, da bi se ustalila in uživala v tolažilnih, ozemljitvenih in znanih dejavnostih, je močna.

Bik

20. april - 20. maj

Današnji tranziti so boljši za krepitev obstoječih virov kot za začetek novih prizadevanj, dragi bik. Obstaja težnja, da se začasno počutite izven zanke. Za najboljše rezultate si prizadevajte biti selektivni pri tem, kam boste usmerili svojo energijo in se spočili ali okrepili, namesto da pritiskate na nekaj, kar ni pripravljeno za premikanje. 

Koristno vam bo, če se ozrete nazaj na stare odnose in čustvene težave ter kako lahko vplivajo na vas v sedanjosti. Globoko razmišljanje je lahko produktivno, vendar je lahko težavno priti do bistva zadeve, samo za zdaj. 

Trenutno ste občutljivi in ​​morda niste pripravljeni spoznati situacije. Morda to ni najbolj produktiven dan, ni pa nujno, da vas bo zadovoljil! Luna se premakne v vaš komunikacijski sektor, spodbuja vašo radovednost in potrebo po lahkih in lahkotnih pogovorih.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Planeti v vašem partnerskem sektorju te dni spodbujajo vašo družabno, vpleteno stran, dragi dvojčki. Danes vaše potrebe po razmisleku ali neodvisnosti tekmujejo s tem nagonom. Občutek izpraznjenosti je začasen in je lahko znak, da potrebujete odmor.

Obljube in načrti, oblikovani danes, se lahko kasneje izjalovijo in lahko vas zamika, da bi šli po lažji poti. Namesto da se zavežete, je morda najbolje, da stvari odložite, dokler jih ne ugotovite. Pomembno je, da raztezate svoj um in se zabavate z novimi idejami. 

Poiščite načine za uravnoteženje in upravljanje svojega življenja, ne da bi spodkopali svojo srečo. Morda bodo potrebne prilagoditve ali čas za premislek. Ker se Luna za več kot dva dni premika v vašo solarno drugo hišo, ste čustveno nagnjeni k temu, da igrate na varno, vaš duh pa potrebuje malo tolažbe in domačnosti.

Rak

21. junij - 22. julij

Z močno prisotnostjo v vaši solarni šesti hiši te dni, dragi rak, se osredotočate na delo in zdravje ali praktične skrbi. Danes se lahko počutite razpeti med pozornostjo do svojih opravil in družbenim življenjem ali osebnimi cilji. 

Odzračevanje je lahko v redu. Morda se trenutno počutite demotivirani ali negotovi, kar je znak, da je treba upoštevati več zornih kotov, preden nadaljujete. Ali pa morda niste bili dovolj pozorni na svoje čustvene potrebe in cilje in je čas, da nadoknadite zamujeno. 

Stopanje na stran je verjetno boljše od soočanja ali izzivanja, samo za zdaj, saj vam omogoča, da opazujete in preusmerjate načrte ali svojo energijo, če je potrebno. Luna se premakne v vaše znamenje, privlači vaša čustva in vas spodbuja, da se izrazite. Ta Luna krepi vašo željo po interakciji s svetom okoli vas.

Lev

23. julij - 22. avgust

Današnji tranziti so boljši za počitek in razmislek kot za inovacije, dragi lev. Prvič, Luna se premakne v znamenje za vašim in ta vpliv vas uglasi, da se morate umakniti iz glavnega toka. Če si lahko oddahnete od preveč dela, izkoristite današnji dan. Izkoristite ta čas, da se poglobite v potrebe po počitku, razmisleku in čustveni obnovi. 

Po drugi strani pa Sonce z Jupitrom tvori neroden kot. Medtem ko bolj ljubite red in disciplino, Sonce želi, da uživate več prostega časa. Če se počutite preobremenjeni, razmislite o tem, da stvari nekoliko slečete nazaj, vendar si prizadevajte tudi za ravnotežje. Energija lahko začasno upade, vendar je dobro, da se nekoliko upočasnite. 

Čeprav se morda počutite nekoliko zmedeni, je to čas, da vidite različne zorne kote situacije in po potrebi prilagodite svoje načrte. Danes se izogibajte previsokim pričakovanjem. Morda obstajajo nekateri dvomi, ki jih je treba razjasniti, in to je proces, ki ga ne morete in ne smete pospeševati.

Devica

23. avgust - 22. september

Dnevne energije so boljše za čakanje na vaš čas, draga devica. Vaša osredotočenost se po navadi razprši. Izogibajte se sprejemanju novih projektov ali obveznosti, da se izognete preobremenitvi. Začasno morda ne bo lahko narediti, kar želite, ker imajo ljudje, ki potrebujejo pomoč ali podporo, prednost. 

Ali pa vas lahko danes vznemirijo negotovosti v vašem družabnem življenju ali pri projektu. Nove ideje in obljube, ki vam prihajajo danes, bodo morda le malo obstojne. Zato si prizadevajte biti potrpežljivi in ​​sprejmite zaokrožen način, da pridete tja, kamor želite iti, ali počakajte na boljši čas, da bolj neposredno sledite svojim ciljem. 

Najbolje je, da naredite prilagoditve, da zaokrožite svoje izkušnje, tudi če so vaše potrebe po udobju dandanes na prvem mestu. Izmenjava idej in osebnih filozofij vas bo morda pomagala povezati z drugimi.

23. september - 22. oktober

Tehtnica

V teh dneh je v vašem komunikacijskem sektorju veliko dejavnosti, draga tehtnica, ki vašo pozornost usmerja na svetlejšo plat življenja. Ste radovedni in iščete nekaj raznolikosti. Danes se ti nagoni spopadajo z vašo željo po večjem pomenu in privlačnosti za globlje povezave in projekte. 

Morda se ne zdi enostavno, vendar je mogoče najti boljše ravnotežje, če se odločite za to nalogo. Kljub temu so današnje energije malo preveč motne za velike premike. Namesto tega je čas, da upočasnite, predelate, prebavite in uživate. 

Prizadevajte si, da bi svoj pristop dovolj upočasnili, da bi videli, kje morda spregledate svoje prave občutke glede zadeve. Dobro poslušajte, kaj pravi vaša intuicija, vendar počakajte na jasnost, saj še ni čas za jasne odgovore. Pristop iz minute v minuto se zdi idealen.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Danes se za vašo pozornost potegujejo različni nagoni, ki so na trenutke izčrpajoči na čustveni ravni, dragi škorpijon. Če menite, da nekaj ni v redu, je morda čas, da naredite nekaj prilagoditev. Lahko ste tudi bolj občutljivi kot običajno in morda boste potrebovali nekaj počitka ali posebno pozornost spregledanim potrebam.

 Z današnjimi tranziti bodite pozorni na težave tam, kjer jih ni. Če se zdijo čustva in reakcije neprimerni za situacijo, je čas, da pogledate vase. Obenem si danes prizadevajte, da muhavosti ne zameglijo vaše presoje. Ni najboljši čas, da bi se počutili okrepljene in cenjene. 

Vendar pa je predelava ali prebava lahko koristna in dobra za vas. Preden hitite naprej, se posvetite svojim prednostnim nalogam. Posedite še malo s svojimi novimi idejami ali sklepi.

Strelec

22. november - 21. december

To je lahko močan dan za raziskovanje, delo in reševanje problemov, dragi strelec. Odnosi se krepijo s čustvenim osredotočenjem in deljenjem mirnih trenutkov, namesto da bi se preveč osredotočali na pogovor in dejavnost. Bolje pa je, da se stvari lotevate korak za korakom, namesto da bi danes silili. Lahko delujete kot posrednik. 

Medtem ko pogosto uživate v svojem delu, opravilih, dolžnostih ali skrbi za zdravje, imate v svojem znamenju veliko gostov, ki spodbujajo vašo neodvisnost in spontanost. Morda bo izziv vključiti se v vse, kar želite početi! Upočasnitev, prilagajanje in predstavljanje možnosti je morda boljše od neposrednega zasledovanja vaših interesov danes. 

Bodisi morate nekaj dobro premisliti ali narediti izboljšave, preden nadaljujete. Možno je, da v naglici, da bi premaknili svoje načrte naprej, zamudite nekaj kritičnih premislekov in zdaj je čas, da nadoknadite zamujeno.

Kozorog

22. december - 19. januar

Luna se danes podaja v vaš sektor partnerstva, dragi kozorog, razburka vašo družabno stran in željo po interakciji ali povratnih informacijah. Vaš osebni načrt se za zdaj premakne v ozadje, ko se osredotočate na sklepanje kompromisov in omogočanje drugim, da danes zasijejo. 

Pravzaprav se lahko danes borite s sočasno željo po sodelovanju in sami. Rešitve težav bodo verjetno prispele, če niste obsedeni z njimi. V zraku lahko visi manjša zmeda ali dvom, ki vas upočasni. 

S trenutnimi prehodi ste lahko bolj vtisljivi in ​​vas lahko zamika, da bi se umaknili in pobegnili. Čeprav bi si verjetno morali vzeti časovno omejitev, morda ni dobro, da se zdaj preveč odrečete. Prizadevajte si za počitek, prebavo in predelavo, preden nadaljujete.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Današnji tranziti podpirajo upočasnitev in korak za korakom, dragi vodnar. Sonce je v vašem socialnem sektorju in vas spodbuja k eksperimentiranju, preseganju vaših običajnih meja in povezovanju z informacijami in drugimi. Danes se lahko počutite razpeti med različnimi vzgibi, zaradi česar sedite na ograji. 

Če se držite udobnih nastavitev in situacij, je morda začasno najboljša izbira. Dileme in izbire lahko povzročijo dobro 'razmišljanje', ki vam pomaga videti svoje prioritete. 

Možen je začasen padec energije in morda je bolje, da se prepustite toku ali počakate in vidite, namesto da vztrajate pri trdnem načrtu. Hkrati se Luna premakne v vaš sektor dela in zdravja, zato je lahko koristno, da več pozornosti kot običajno posvetite svojim dolžnostim in dnevnim zadevam.
 

Ribi

19. februar - 20. marec

Z dodatno aktivnostjo v vaši solarni deseti hiši v teh dneh, drage ribi, so lahko karierne zadeve, odgovornosti ali struktura in red močnejši žreb. Danes lahko tekmuje vaša pozornost do osebnih interesov, dnevnih zadev in osebnega življenja! 

Morda boste želeli narediti vse, ko nimate časa ali energije. Verjetno je zaenkrat bolje, da negujete svojo domišljijo, kot da iščete dokončne odgovore. Čeprav bi radi premaknili svoje načrte ali cilje naprej, lahko nekaj negotovosti upočasni stvari, kar je lahko dobro. Prizadevajte si za objektivnost, tudi če jo morate najti prek nekoga drugega, preden sprejmete pomembne obveznosti ali jih odložite na boljši čas. 

Najbolje je, da izmenjate prijaznosti in uživate v toku, namesto da se osredotočite na dejanski izid. Na srečo gre Luna v harmonijo z vašim znamenjem in na vrsti so užitek, romantika in ustvarjanje.

Starejše novice