Kateri so tisti profili na družbenem omrežju Instagram, ob katerih se boste na glas hahljali?

Veliko se govori o tem, da družbena omrežja slabo vplivajo na naše psihično počutje, saj spodbujajo primerjanje z drugimi in percepcijo, da je življenje drugih vedno boljše.

Naredite temu konec. Odsledite vse profile, ki v vas ne vzbudijo veselja. 

Namesto takšnih, ki vam energijo jemljejo, sledite tistim, ki vas z njo napolnijo. Izbrali smo nekaj takšnih, ob katerih boste le stežka zadrževali smeh. Kateri so?

1. In Ljubljana we don't say

Če ste Ljubljančan/ka, zagotovo ob skorajda vsaki novi objavi na profilu In Ljubljana we don't say glasno vzkliknete: »Ja! Točno tako!«

Gre za profil, ki izpostavlja besedne zveze ali nenavadne skovanke, tipične za Ljubljančane. In zadnje čase jim izjemno dobro uspeva, saj praktično z vsako objavo zadenejo žebljico na glavico.

Vir: Instagram profil In Ljubljana we don't say

2. Slomemija

Profil, na katerem boste našli večinoma objave, ki združujejo sodobno dogajanje s prastarimi posnetki slovenske zabavne scene in politike, ob tem pa se v smehu spraševali, kako so se tako briljantne objave domislili. 

Vir: Instagram profil Slomemija

3. TNM - Tinder Nočne More

Za vse, ki svojo boljšo polovico še iščete, bo zadetek v polno zagotovo profil TNM - Tinder Nočne More. Če se boste s preveč situacijami poistovetili, pa zna biti spremljanje profila grenko-sladka izkušnja. 

Vir: Instagram profil TNM - Tinder Nočne More

4. Cartsy Fartsy

Ena za umetniške duše s smislom za humor. Cartsy Fartsy.

Smešni zapisi, opremljeni z domiselno grafično podobo. Če si želite, da humorne dekoracije krasijo vaš dom, pa jih na njihovi spletni strani lahko tudi naročite. 

Vir: Instagram profil Cartsy Fartsy

5. Delo-, srco-, psihozlom ... 

Seveda se klasičnim zabavnim profilom, torej najrazličnejšim »zlomom«, pri tem seznamu ne moremo izogniti. Gre za profile, kjer se skupaj norčujemo iz lastne nesreče, ob objavah pa si ob mešanici smeha in solz mislimo: »Takšne katastrofe se vsaj ne dogajajo samo meni.«

Ker saj veste, vedno je lažje, če lahko v težki situaciji najdete vsaj kompanjona za družno jamranje.

Vir: Instagram profil Delozlom

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
anton77 (nepreverjen)

Daleč broj jedan je pa.......... Borut "The Dummy" Pahor!!!!!!!

Klopster (nepreverjen)

To je itak smesno samo bedakon. Sobotainfo?

Guifcvgi (nepreverjen)

KORONA NATEG IN PREVARA!

Starejše novice