Foto: TIC MT Janja Bürmen
Romska glasbena skupina je pričarala odlično vzdušje v središču turističnega kraja.

Minuli petkov večer so se v Moravskih Toplicah širili ritmi temperamentne romske glasbe, za katere je poskrbela romska glasbena skupina Romano Glauso. Članom skupine se je na odru pridružila tudi pevka Mateja Ivanov - Moira

Romano Glauso je romska glasbena skupina, ki širi ljubezen do romske glasbe in igrivo veselje s plesanjem po mizah in pitjem vina. So mogoče ena rahla posebnost v romskem glasbenem polju, saj že od samega začetka njihovega delovanja neobremenjeno razvijajo avtorski pristop do romske glasbe. Ustvarjajo pesmi, ki gredo dobro v ušesa, od romskih balad do živahnih plesnih ritmov romskega melosa.

Romano Glauso so že lansko leto prepričali občinstvo v Moravskih Toplicah in tudi letos so pripravili strasten večer odlične romske glasbe kot nalašč za miganje z boki.

Foto: TIC MT Janja Bürmen
Foto: TIC MT Janja Bürmen
Foto: TIC MT Janja Bürmen
Foto: TIC MT Janja Bürmen
FOTO: JŽ
FOTO: JŽ
FOTO: JŽ
FOTO: JŽ

S spleta

Komentarji (12)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Ky (nepreverjen)

Cigani pa resan nemajo nikšega posluha.. saki cigan misli ka dobro spejvle. Dobro spejvlejo samo slabo se čuje...

Tuti siene (nepreverjen)

Ky ti pa misliš ka tvoj komentar zanimivi pa je Nej. Dobro si napiso samo narobe mislo.. Budalo prizadeto

JOJ - GOTOVI SMO (nepreverjen)

Nemam nikaj proti cigajnski muziki pač špilajo tam kjer so dogovorjeni. Da pa je vodstvo TERM 3000 ki naj bi bil turistični biser ponudi svojim gostom, ki svoje doživetje zelo dobro plačajo, dobijo pa cigansko muziko TO JE PA NORČEVANJE IZ SVOJIH GOSTOV, HVALA SAVA TURIZEM NIKOLI VEČ K VAM.

rudi,k (nepreverjen)

Joj ti ka si gotof, nakladaš na Pomurci nakladaš na sobotainfo, če si neuravnovešeni idi k doktori mate prednost pred covid 19. Organizator te prireditve je TIC MT in ne TERME3000, sicer takih primitivcev Sava turizem ne nuca, ka jim škodo delajo, prav tak kak tej keri prvič ido v hotel zaradi vavčerjev, ti si eden od tej, ka ti država plačuje za tvoje dobro počutje.

In reply to by JOJ - GOTOVI SMO (nepreverjen)

CIGAN JE ZAKOJ (nepreverjen)

Ky: tij rabiš za popejvat 10 stopnje šole mij cigani pa se na rodimo. Z posluhom, če nebi blo cigana na sveti nebi znali,Popejvat.. Slovenci mate posluh da ste v skuper v ansambli več kak 10 ka enoga se te cuje dosta MIJMO ČE SAM SPOPEJVLE 😂😂 pa oblečeni v te mrtvaske obleke ali KA bog tou po sejbe vlacite 😂😂😂😂😂😂 SRAMOTO DRŽAVI DELATE...

JOJ - GOTOVI SMO (nepreverjen)

Vij cigani dobro popevlete sami sebi na Pušči. Ne spada pa to vaše popevanje v TERME 3000 - Sava Turizem, TO JE BISTVO VSEGA.

In reply to by CIGAN JE ZAKOJ (nepreverjen)

rudi,k (nepreverjen)

Pozovi Oto Pestnera pa te popeva na državni proslavi ali pa na shodih SDS

In reply to by JOJ - GOTOVI SMO (nepreverjen)

CIGAN JE ZAKOJ (nepreverjen)

JOJ-GOTOVI SMO: pa no ajde če si glasen tak povej kak ti ime pa pokaži kak tij popejvles? Ali KA sramis se ka nevejs?? 😂😂

Kniber (nepreverjen)

Romano Glauso in Del tuha sta trenutno najboljsi romski skupini v Prekmurju! OBA benda sem slisal v zivo...neopisljivo...Njihov stil igranja je nekaj ekstra cudovitega! Vsak po svoje je unikaten in edinstven!

Bi rada , ce bi ta dva benda zdruzila moci in posnela skupaj eno super "cigansko" skladbo!

ljubljačan (nepreverjen)

Kniber ............. Ne motaj ni jih ,čez Šukare in gotovo .Daleč,daleč najboljši romski ansambel .Glauso pa Del tuha prosin te vsaki za sebe igra tak ,da ne vejš kaj je kaj .

In reply to by Kniber (nepreverjen)

Kniber (nepreverjen)

Ljubljacan....nimas pojma! Sukari so dolga leta skupaj! Ta dva benda ki sem jih omenila pa niso! Se dosti napredka jih caka! Lp

Lujzekkkk (nepreverjen)

Vse vrejdi pa prav napovedovalec z ciganskin naglason daj no🥴 tej je bil za en drek 💩 jebega I

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice