Zasedba MD Project je z jazzovskimi ritmi odprla novo sezono Skritega dvorišča, kjer se bodo vsako soboto v juliju in avgustu odvijali koncerti številnih žanrov.

V prav posebnem ambientu za Hranilnico prekmurskih dobrot v Murski Soboti se znova začenjajo koncertne sobote. Prvo soboto letošnjega Skritega dvorišča je zbrane navdušila zasedba MD Project, ki jo sestavlja pet mladih, a prekaljenih slovenskih jazzovskih glasbenikov.

Skupina MD Project je nastala kot poklon ob 30. obletnici smrti legende svetovnega jazza, trobentaču Milesu Davisu.

Repertoar obsega izbrano ogrlico uspešnic, ki jih najdemo v izčrpni diskografiji legendarnega glasbenika. Poslušalce na Skritem dvorišču so skozi nastop sprehodili med različnimi podzvrstmi jazzovske glasbe vseh obdobij Milesovega ustvarjanja. 

Obiskovalci so tako v živo podoživeli skladbe iz legendarnih albumov, kot sta Kind of Blue in Milestones.

Kako je bilo, preverite v fotogaleriji.

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
kopitar (nepreverjen)

Vidi se ,koliko ljudi to pritegne res vse nabito . Nehajte z tem sranjem ponoči rogoviliti .Ite tja v ulico k šerifi ali ka deklici pa boste videli ,če vam stanovalci dovolijo rožlanje ponoči

Linkolinkoli (nepreverjen)

Pa ka je z tebof narobe,razmišljaš totalno nazadnjasko,taksni so tudi tvoji komentarji.
Skoda ka se sploh z tebof sto ukvarja,vrejd z menoj.

In reply to by kopitar (nepreverjen)

hedvika (nepreverjen)

Linkolinkoli................ Jedite govna na tem dvorišču in debeli ližite vsrano rit boste imeli kaj dela

In reply to by Linkolinkoli (nepreverjen)

Lumpen (nepreverjen)

Vej ce bi ti Zecic ali pa Rozga cvilila pod balkon bi pa cejli masen biu pa bi si ga na rokou meto. Zdaj si pa zabiti in ne razmis kvalitetne muzike in ti v nous ide pa te mouti. Idi klape poslusat pa si zile rezi.

In reply to by kopitar (nepreverjen)

realnoo (nepreverjen)

TISTE KATERE MOTI, DAJTE PRIJAVO NA POLICIJO. ZADEVE SE ZBIRAJO IN OB ZADOSTNI KOLICINI PRIJAV SE LAHKO POSLEDICNO UKREPA!
JAMRANJE NIC NE POMAGA

Lumpen (nepreverjen)

Torej lejko tudi mi ostali normalni damo prijavo gda se se po soboti razlegal hrup kaksnoga balkan sranja ali hrvatskih petnajstorazrednih pevacov?

In reply to by realnoo (nepreverjen)

Tovariš DF (nepreverjen)

Hvala ti za koristen predlog.

Debeli fuknjenec (nepreverjen)

Lidje jes ka san že cejli život socialni problem v toj državi mene moti vse v našon liblenon varaši. Akumulatorje pa znan najbole odklaplati cilau kda san nasekani od alkoja.

In reply to by Tovariš DF (nepreverjen)

Campingtrailer. (nepreverjen)

Super je bilo, prava muzika, pravo vzdušje. Fala bougi ka se neka dogaja. Eni pa do vedno negativo seposedi najšli, ampak nej trbej toga jemati resno... Ajde da uživamo!

Starejše novice