Francosko-koroško-štajerski pank, rock in metal v Gornji Radgoni.

Dvorana Mladinskega centra v Gornji Radgoni je bila sinoči skorajda premajhna, da bi sprejela vse navdušence „alternative“ iz Pomurja, Štajerske in sosednje Avstrije, ki so jih zabavale štiri zanimive pank, rock in metal skupine.

V organizaciji KUD Zrak (Za razvoj alternativne kulture) in Mladinskega centra Gornja Radgona, so se kakšnim sto petdeset obiskovalcem, v štirih nočnih urah, na koncertu za začetek počitnic „Zlüftaj se“ predstavile štiri zanimive skupine.

Na tretji klubski festival so tokrat prišli in obiskovalce, ljubitelje panka, rocka, metala... navduševali: Pink Flamingos (Punk Rock, Francija - Le Havre), Splitting The Sky (Metalcore, Maribor), Underpodngrabn (Rock&Roll Garage Punk, Dravograd), in Supporting Act (Grunge Rock, Štajerska).

Kot nam je povedal vodja Mladinskega centra Gornja Radgona Boris Fartek se je sicer poznalo, da so se istočasno začeli Soboški dnevi, kar jim je „vzelo“ nekaj deset obiskovalcev, a so kljub temu zadovoljni z obiskom.

Podobnega mnenja je bil tudi Boštjan Sovec, podpredsednik KUD Zrak, ki je vesel, da je „alternativa“ zaživela tudi v Mladinskem centru Radgona, kjer na tovrstne koncerte pride tudi več kot dvesto mladih in malo manj mladih. Zato se bodo takšni in podobni koncerti in drugi dogodki odvijali tudi v bodoče, saj se držijo svojega (slovenskega) pregovora „Ne lüftaj samo duma, rajši vdihni KUD ZRAK, ki je vedno Za Razvoj Alternativne Kulture!“

Tagi

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice