V gledališču Park je sinoči potekala že tretja uprizoritev glasbene predstave, ki je nastala pod taktirko Aleša Nadaia.

V dvorani gledališča Park je sinoči potekala že tretja uprizoritev uspešne glasbene predstave Zgodovina rocka v živo. Po izredno uspešni prvi predstavi, ki so jo premierno predstavili konec oktobra, ter ponovitvi v decembru, je tokratna predstava uspela napolniti dobro polovico dvorane. V gledališki dvorani Park smo se sinoči tako lahko že tretjič zapored sprehodili skozi zgodovino rock glasbe, vse od njegovih začetkov z Bill Halleyevim Rock around the clock, pa do novodobnih oblik rocka v izvedbi Rage Against the Machine in ostalih glasbenih legend. Predstava, katere avtorja sta režiser in scenarist Aleš Nadai ter glasbenik Tadej Ropoša. 

S spleta

Komentarji (41)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
.cf.. (nepreverjen)

Nevem če sta ustvarjalca dovolj kvalificirana za res kvaliteten izdelek, takšni in podobni projekti, bi morali nastajati z prisotnostjo muzikologov.

..pr. (nepreverjen)

Dobro je bilo, edino malo več akcije san pogrejšo. Cf...muzikologi? Ma daj:). No, lejko pa ti drugič napraviš isto z muzikologi pa te tüdi tebe pridemo poslüšat;).

yyyeb

največja beda je to,da sploh nisem vedel, da bo to na sporedu. drugače bi se udeležil

Vipko
buldog

Muzikologi gor ali doj.... pri tovrstnih antologijah imajo vsake oči svojega malarja. Koncert sem si ogledal zadnjič.... slabša točka so bili vokali v nekaterih komadih.... saj verjamem, da je težko posnemati Dylana; ampak ne omeniti Zappo ali pa Princa, ki sta bila inovatorja in odlična kitarista.... brez njiju pa res ni "zgodovine" rock glasbe. Pogrešal sem tudi omembo kakšne ženske izvajalke; napr. Janis Joplin in en ali dva komada iz zgodovine yu rock glasbe.... To je le moje skromno mnenje; v celoti pa čestitka vsem izvajalcem!

theused

Super zadeva, saj, vsakemu ves repertuar ne more biti všeč, to je jasno, če bi želel odigrati vse vplivne glasbenike, skupine bi potreboval dva dni ;) .
En predlog bi dal, dajte s to idejo malo zaokrožit po Pomurju, en koncert v Ljutomer, pol v Lendavo, pa v Radgono itd..
Hehe, Buldog..ja, hrvaške skupine so neverjetno vplivale na svetovno glasbeno sceno, to lahko izreče samo bedak iz Butalovcev ;). Več kot očitno ti ni jasno sporočilo dogodka, pa če si že kaj bleknil bi od SLovenca človek pričakoval, da boš omenil da si si želel slišat kak slovenski komad, aja, ti nisi SLovenec, sem pozabil ; ).
lp

gost (nepreverjen)

V okvir Yu rock glasbe spadajo tudi slovenske rock skupine, torej bi lahko vključili kakšen slovenski komad iz Yu rock zgodovine. Nisem zasledil, da bi buldog kje omenil hrvate. theused, blamaža na celi črti.

kaalman

ge san uživo... vsi ostali, ka se van je pa nej vidlo, pa dajte napraviti inačik ali pa boukše, pa pridemo še k van uživat ;)

theused

gost..a Hrvati pa ne spadajo med ex jugo rock skupin? Navedel sem pač primer, lahko bi omenil Črno Goro, Srbijo..za tiste z IQ nad 20 ostaja poanta ista ;) . Nasploh pa če si SLovenec , potem ne boš govoril o ex. jugo skupinah , ampak boš imel v mislih slovenske skupine ;), ki pa prav tako ne pašejo v koncept ( spet za tiste z IQ nad 20 ), kar se tiče vpliva na svetovno podobo rock glasbe. Pa kaj bi spoh o tem debatiral z ljudmi, ki so svoj rock vrhunec doživeli na koncertu Ribje Čorbe :)))) .
Gost..ja, blamiraš se na celi črti ;) .

gost (nepreverjen)

Slovenske skupine iz tistega obdobja ne spadajo v Yu rock sceno? theused, to glede IQ-ja govoriš o sebi? Očitno!

theused

gost..in kaj sem jaz napisal???? Da, če že omenja ex- jugo, bi se naj fokusiral na slovenske bende, ki so pa prav tako jugo bili kot HRVAŠKI, ki sem jih omenil, ali hrvaški bendi zdaj niso eks jugo ali kak?
Pa ve se kaj ima ima povprečen SLovenec v glavi kadar se govori o yugo rocku, o Lačnem Franzu glih ne razmišlja, mam prav ali nimam prav? ;)))))
Vi ste pravi balkan od balkana ;) .

hahabrrrrrrrrr (nepreverjen)

theused-a,za predsednika,ka je največji patriot.

Vipko
buldog

Osebno menim, da ex yu rock scena po kvaliteti ni veliko zaostajala za angloameriško rock sceno... theused; tukaj ne govorim o tisti sceni, ki jo ti poznaš. dober rock se je igral v različnih delih YU; tudi na Hrvaškem, napr. Azra; pa tudi v Sloveniji, napr. September, Buldožer ali kasneje Pankrti...
Imam pa občutek, da ti omenjenega koncerta sploh nisi gledal in da slabo poznaš tudi zgodovini rock n rolla.... se motim?

gost (nepreverjen)

theused tudi ne razume, da je pri tej predstavi govora o zgodovini rock glasbe in ne o vplivih na rock glasbo. Takšni zafrustriranci nikoli niso bili dobrodošli v rock sceni in večina tudi od teh svetovnih rock zveznikov nebi odobravalo tega njegovega primitivno-sovražnega početja.

yyyeb

tisti, ki so znatno vplivali na rock skozi zgodovino so taki bandi,da niso igrali določene zvrsti ampak so zvrst ustvarili. npr nirvana, metallica, pistolsi, hendrix...

theused

buldog..naslov koncerta je Zgodovina rocka . Zgodovino rocka so pač spisali v glavnem glasbeniki iz VB in iz ZDA..sam rok izhaja iz pretežno iz bluesa, jazz - a in po mojem mnenju country - ja . Da bi lahko vključil eks jugo bende v tak koncert bi mogel imel koncerta lokalizirat, pa še to na zelo omejeno območje, kajti velika večina eks jugo bendov, ni imela na vpliv razvoja ali zgodovine rocka nit v širšem evropskem pogledu. Kar ne pomeni da ni bilo dobrih bendov v Jugoslaviji, ampak na danem koncertu je preigravanje omenjene glasbe nesmiselno.
Ne , nisem bil na koncertu, ampak kot sem ti rekel, če bi želel vse, ki so bili vplivni v zgodovini rocka omenit, bi mogel igrati 2 dneva po 24 - ur. Zgodovina rocka pri meni, hm, ena obdobja so mi ljubša kot druga, najmanj so mi všeč 70 - ta, 80 - ta..čeprav so tudi ta rodila nekaj za moja ušesa, denimo Aerosmith, Iron Maiden ,The Ramones, Bad Religion, Pomaranča, Niet če omenjamo naše ;) ..seveda pa vem kaj so takrat pomenili denimo Led Zepelin ali David Bowie, Black Sabath ;) .
Vsekakor so mi bolj všeč 50 - 60 od Hendrixa, Beatlov, Roy Orbisona..
90 - ta so bila čas mojega odraščanja, Radiohead, RATM, Deftones, Korn , Nirvana , The Offspring, Green day, Lagwagon , Descendens, The Cure, Bombe, 2227 ,..potem se počasi prevesim v novo tisočletje .. System of a down, Muse , Ana Pupedan, Shyam, Beatsteaks, The Hives, My chemical romance , Elvis Jackson, Slipknot itd.. v nedogled..doma imam 240 originalnih cd - jev, videl sem čez 200 bendov v živo..od lokalnih pa vse do svetovnih zvezd, ki me seveda zanimajo ;) . Mislim da sem kar predan rock glasbi, od vrtca naprej ;) .

gost..ja, na tem koncertu so preigravali naključne skladbe, naključnih izbajacev, ki jih niso skrbno izbrali, bistvo je bilo d aje en izvajalec iz 60 - tih, en iz 70 - ih itd..kaj ne ? :)) .

gost (nepreverjen)

Rock glasba je nastala v glavah svobodomiselnih ljudi, kateri so z njo izražali upor proti ustaljenim konzervativnim družbenim normam, želeli z njo preseči klišeje, združiti različno misleče, prestopiti meje - tiste v glavah in tiste na zemljevidih, ter v prvi vrsti vplivati na pozitivno razmišljanje različnih ljudi. Skozi zgodovino so različni glasbeniki izkoriščali rock glasbo za širjenje svojih bolanih idej, med njimi tudi tebi osovraženi Bora iz Čorbe. Sicer mi ni jasno kako ga lahko tako sovražiš, če pa ta človek zagovarja točno takšne nacionalistične ideje, kot jih zagovarjaš ti.

Kakorkoli boš ti to zanikal, zgodovino rocka na naših tleh so skozi zgodovino pisali tudi srbski, hrvaški, bosanski, makedonski in slovenski glasbeniki - in to zelo uspešno in kvalitetno. Tvoje sovraštvo, do bivših jugoslovanskih narodov tega ne bo nikoli spremenilo.

Več ali manj vsi člani skupin, ki si jih naštel bi ti mirne vesti stisnili eno na gobec, če bi jim predstavil svoje videnje tega problema na način kot si ga napisal tukaj.

Jutri je svetovni dan spomina na žrtve holokavsta, ki so za zagrešili ljudje z razmišljanjem podobnim tvojemu. Zamisli se malo...

yyyeb

[email protected] vem,da imaš predsodke do jugoslavije. pa naj ti bo. sam sebi delaš omejitve. take omejitve delajo škodo samo tebi, ker je jugoslovanska glasba ena izmed najbolj vrhunskih. če priznaš ali ne je jugo glasba čist pri vrhu.

theused

gost..a ko ne gre brez argumentov, mi začneš s holokavstom? pa kaj ti si bolan ali kaj? Velika večina bendov je, če bi imel malo pojma, popolnoma apolitičnih, bende sestavljajo ljudje z zelo različnimi nazori, sporočila pesmi so pa večkrat ljubezenska, kot pa družbeno kritična ( družbeno kritična besedila izhajajo predvsem iz časov punka ) . Pa kaj kje jaz pozivam koga k nasilju zoper kogar koli, po genocidu? Malo si razčisti pojme kot so rasizem, genocid itd..ravnmo takšni podtikovalci in netilci sporov, kot si ti so sporni ljudje, ljudje brez svojega mnenja, ampak zgolj z mnenjem PROTI nekomu. Ko pišem jaz, zavzemam svoja stališča, ko pišeš ti, moreš najprej dočakat mene, da bi bil sposoben kaj napisat in to je razlika med mano in tabo. Sicer pa, da se ne boš utopil v lastni multikulturnosti..Madžari ne marajo nikogar, Srbi ne marajo nikogar, Hrvati ne marajo nikogar, Italijani ne marajo pol Sveta, Francozi bi se z Angleži poklali, nizozemci z Nemci, Skandinavci so med seboj kot mačke in miši..opevane ZDA so šolski primer diskriminacij, belcev nad črni, črncev nad belci, obojih nad latinosi, gayev nad ne gayi ali obratno..Afrika samo klanje med seboj, Kitajska genocid nad Tibetanci..pa kje naj sploh končam, najdi mi eno ulico na tem Svetu kjer se vsi marajo..sploh ne vem zakaj bi se mogli vsi marat, saj pa te nismo roboti da bi mi vsak osebek sprogramiran ugajal, a tebi pašejo vsi ljudje tega Sveta, ti si fenomen..pa ti boš zdaj meni tu motal neke xy tematike in mi moraliziral, ker obsojam Boro Džordževića? Zakaj bi pa naj simpatiziral z njim, ker je nacionalist? Je morda SLovenec? Mar simpatiziram z Jelenčičem ? Pa kaj ti sploh veš omeni, da me v pomanjkanju svoje argumentacije primerjaš s tistimi, ki so Žide kremirali ? Konec koncev so ravno največji antisemiti ljudje, ki jih ti opisuješ svobodo miselni, ki bi najraje izbrisali Izrael s Sveta..pa itd.. ne ljubi se mi več..piši o glasbi, moj komentar je bil tematsko obarvan, tvoji komentarji pa pišejo o meni, če bi se rad pogovarjal o meni, mi piši na zs, ok ? Kar brez predsodkov ;) .

yyyeb..niti nimam predsodkov do Jugoslavije, pač mi ni simpatična, niti mi ni simpatična scena iz Jugoslavije... poznam bolj ali manj vso glasbo, ki je omembe vredna..Divje Jagode, Bijelo Dugme..neki vplivi perifernega območja, ki nekako ne sodi v rock glasbo..pa so to odlični glasbeniki, z nekaj svetovnimi komadi..ampak take bende najdemo tudi v Sloveniji ( Lačni Franz, Martin Krpan, Demolition Group, Elvis Jackson...itd ), pa v Avstriji, pa v Belgiji, pa v Rusiji itd..vse povsod so bendi svetovnega formata, mapak jih je pač nezainteresiran ali pa premali trg, na žalost pustil na lokalnem nivoju kar se tiče prepoznavnosti.
Moti me zgolj to, da eni nikakor ne morete mimo te jugoscene, ki je konec koncev popolnoma skomercializirana in razen nekih hm, spominov kot na boljše čase, ne prinaša nobenega sporočila, dokler nekdo reče da posluša Bijelo dugme, hkrati pa še Danielo in Halida Bešića, ne moremo govoriti o rock and rollu..žal a tako je pri nas, mešanje jabolk in hrušk, kot je povedal Vlado Kreeslin zadnjič, ko nekdo iz publike njemu na koncertu v Prekmurju pravi da naj Vladek zaigra kakšno hrvaško, potem se ve kakšno je stanje duha na tem območju na glasbenem področju. Niente, nula, jaz vam bom drugače pravil, ne veste koliko odličnega rocka še niste slišali, ker živite v glasbenem smislu še zmeraj v Jugoslaviji :(( .

xxy1234 (nepreverjen)

Buldog, Princ je bil - Laloviča se spomni (včeraj je zmago v roza plašču s krznom),
Res bi lahko bilo še marsikaj. Vsak je po svojem okusu kaj pogrešal - jaz: Dire Straits, Erica Claptona, Janis Joplin... Nadai in Ropoša pravita, ka sta bila orientirana na 90 minutni dogodek. To so delali tudi za osnovne in srednje šole - 2 fajni šolski uri.

yyyeb vsi dogodki v Gledališču Park so objavljeni na spletni strani Zavoda za kulturo, turizem in šport: zkts-ms.si in v koledarju prireditev na Sobotainfo.
Tudi z moje strani čestitke vsem za super dogodek.

Vipko
buldog

xxy1234 ... pa saj je nej pomembno... če mo gledali na roza plašče,...dosta bi jih moglo nositi takšne plašče. Prince je bil inovator; to sem imel v mislih. Se pa strinjam s tvojim izborom vseh, ki si zaslužijo predstavitev.... pa še vsaj 20, 30 drugih.... pa se tudi zavedam, da je vse skupaj časovno omejeno. Lp

In reply to by xxy1234 (nepreverjen)

gost (nepreverjen)

theused, po tvojem zadnjem postu opažam, da si zelo zafrustriran človek, zraven tega pa še totalen analfabet in primitvec. Da o tvojem poznavanju glasbe in glasbene scene niti ne pišem. Pameten se delaš na področju na katerem, kot vidim po tvojem pisanju nisi doma. Glasbo sprejemaš skozi oči povprečnega poslušalca, zato ti svetujem, da se ne trudiš več s pametovanjem okrog tega, ker ti enostavno ne gre. Upam, da me danes še enkrat razveseliš s kakšnim postom, da se še enkrat od srca nasmejem pred spanjem.

Vipko
buldog

theused, ti stvarno nemaš pojma o muziki. Ti se oglašaš samo zaradi tega, da zdraviš svoje frustracije.

Vipko
Truplo

Majko mila... me ni zraven, pa se boste kljub temu še stepli? Še dobro, da ne maram tovrstne glasbe... tako da mi niti na kraj pameti ne pade, da bi šel poslušat tak koncenrt.

theused

gost..

buldog..

to kar sta napisala ne vsebuje niti enega strokovnega argumenta, ne povesta zakaj nimam pojma o glasbi, ne povesta kakšni so kriteriji za to itd..pa kot sem rekel, ljudje, ki vam je vrhunec rockovskega življenja Ribja Čorba in Prljavo kazalište, niste na nivoju da bi z mano debatirali o rock glasbi ;) . Jemljem nazaj, nič več Butalovci, ampak Balkanovci ;) . Saj s evidi po koncertih v Prekmurju, redka izjema občasno Mikk in pa Mansarda, ostalo, kot bi živel v Jugoslaviji, omejenost do maksimuma, potem bosta pa vidva meni o omejenosti ??

gost (nepreverjen)

Od sovraštva te bo počasi pobralo. O rock glasbi pa še vedno pojma nimaš.

theused

gost..nadaljuješ s svojimi t. i. argumenti..heh..prej si rekel da naj napišem še kaj smešnega, da te bom v dobro voljo spravil, pa naj ti bo ;) .
Smešno je da debatiram o rocku z lokalnimi traktoristi, ki so s svojim Zetorjem obtičali v letu 1989 in ker so oni tam, mislijo da je ves Svet obstal v omenjenem letu :) .
Ti dejansko nisi vreden debate o rock glasbi, niti nisi prišel s tem namenom v to debato ;) . Midva sva zaključila, če pa imaš še kaj na osebnem nivoju za povedat, sem ti pa že omenil zs ;) .
lp

gost (nepreverjen)

:)

Vipko
Truplo

Majko mila... moj komentar pa je res "nevaren", žaljiv... da je dobil toliko negativnih ocen. Tole "moje preljubo uredništvo" je pa res brca v temo, da imaste to tako nastavljeno!

yyyeb

truplo, riblja čorba je zame eden od najboljših bandov na svetu. imajo odlično glasbo, vrhunska besedila, kar je najpomembneje imajo svoj stil in prepoznavnost. sem glasbenik, poslušam in poznam več ali manj vse znane bande po svetu in še veliko neznanih ter dobrih. po vseh kriterijih je čorba in tudi dugme kvaliteten band. človek z predsodki si. napisal si kako francozi, nizozemci in vsi ostali sovražijo nekoga. a je to dovolj dober razlog, da smo butasti in tudi mi sovražimo? žalostno.

theused

yyyeb..verjetno si meni odgovarjal ;) . Kar se tiče Ribje Čorbe, no, ne pretiravaj, tvoje mnenje je izrazito subjektivno, na podlagi česa si upaš trditi da je Ribja Čorba eden najboljših bendov na Svetu ? Lepo te prosim.. a je zgradba njihovih skladb kaj drugačna od večine bendov, besedila so sarkastična, družbeno kritična, ljubezenska..torej bolj kot ne tipična..zgradba skladb sama po sebi nič posebnega..tipičen rock and roll akordi ;) . Ne vidim nobenega presežka, so denimo naši Demolition Group bistveno večji presežek, tako po kompleksnosti samih skladb, kot po sami izvedbi, ki je naravnost vrhunska .
Da sem človek s predsodki? Jaz ? Nekoga, ki je podpiral genocid nad Slovenci, nekoga, ki je podpiral režim Slobodana Miloševoića, dejanja Ratka Mladića, enostavno ne morem gledati brez predsodkov, je pa res da smo Slovenci eden najmanj samozavestnih narodov na Svetu, tako tudi ne čudi da danes temu človeku na njihovih koncertih veselo mahate s tremi prsti v zraku ;) . To itak nima več nobene zveze z glasbo, ampak s samopodobo nekega človeka, vsak ve sam zase kako in kaj ;) . Sicer pa na splošno, ne vem zakaj bi mi mogel biti balkan všeč, ne vem zakaj bi kar koli čutil do balkana ? Idi pamet farbaj 90 % Prekmurcev, ki bi braz predsodkov jutri izgnala Madžare iz SLovenije , ampak tako pač je..nikoli mi ni bilo in mi ne bo jasno, kako si predstavljate da bi se mogli vsi sprejemat na tem Svetu ? To je izvedljivo samo brez čustve, daj človek božji, enega od dveh sosedov imaš ziher manj rad, v službi ti sigurno niso vsi enako simpatični, še več, če imaš 2 -3 ali več otrok, mi nikakor ne moreš dokazat da jih imaš vse enako rad, zakaj ? Zaradi tega, ker je vsak od njih drugačen karakter ;) . Predsodki ? Ne, iskreno povedano, Balkana ne maram ( kultura, glasba, netenje vojn,kriminal itd. ), mi je popolnoma antipatičen in v tem ne vidim popolnoma nič spornega ;) .
Kakor koli, jugo rock ima vpliv samo v državah eks. jugoslavije in zaradi tega ti ni treba priredit tematskega koncerta, ker je dovolj da greš na koncertna prizorišča širom Prekmurja.
lp

yyyeb

demolition group je presežek za slovensko sceno, riblja čorba pa prav tako.rekel si, da zgradba skladb sama po sebi nič posebnega..tipičen rock and roll akordi. tega ne razumem, ne sprejemam in nočem sprejet. kaj takega zame na svetu ne obstaja. obstaja samo dobro in slabo. za jugo rock ni dovolj, če greš širom prekmurja. jugo rocka skoraj več ni. razni magazini, daniele in podobni niso jugo rock. sicer pa izraz jugo rock sploh ne bi smel obstajati,ker vsak band je band za sebe in je unikaten. zato beseda jugo ni primerna, ker vse v en koš meče.

gost (nepreverjen)

theused, predlagam ti, da si prebereš kritiziranje Yu rock scene na spodnjih dveh linkih. Če ti seveda ni pod častjo brati tekste v balkanskem jeziku. Boš videl, da se da kritizirati glasbo in izvajalce tudi brez tega, da bi žalil in poniževal ljudi, ki to glasbo poslušajo.

1.del:

http://www.tarzanija.com/najodvratnije-pesme-ex-yu-roka/

2.del:

http://www.tarzanija.com/najodvratnije-pesme-ex-yu-roka-ii-deo/

Gladiator.

theused dobro zna ka je Jugoslovanska rock scena vrhunska. Ide se zgolj za dejstvo ka čuti neizmerno sovraštvo do balkanskih narodov južno od Slovenije. To je moč zaznati v slehernon komentari od njega. Če bi na Balkani meli dosti takših osebkov kak je theused, bi meli vsaki den Srebrenico.

Vipko
Truplo

No... zdaj je še mene yyyeb okrivil za dejanje, katero nisem storil. Počasi bom kot Janša, he, he... Vem da se je zmotil...

Mene v to rock debato in prepire ne mešajte... tovrstno glasbo dobesedno sovražim, pa je naj narejena v sosednjem bloku ali na svetovni sceni. Pač okus!

theused

yyyb..ok. kar se tiče same zgradbe skladb, res je to relativna zadeva, ampak kljub vsemu obstajajo določeni okvirji znotraj smaih zvrsti rocka, ki med seboj enostavno niso primerljivi.
Kar se tiče nazivanja z jugo rock, se popolnoma strinjam s teboj, ampak ravno to etikiranje z jugo rockom razvrednoti kvaliteto določenih bendov, komercializacija. Kot sem že omenil, ko nekdo, ki posluša Halida Bešića, hkrati posluša tudi Bijelo Dugma, lahko mirne duše rečeš da je rock pri Bijelem Dugmu umrl, kar ne pomeni da so slab bend, ampak enostavno ne morejo biti pojem rocka. Ta isti bo pa denimo za Siddharto rekel da je navadno razbijanje, zakaj že ? Zaradi slovenski besedil ? Tu ej ta dvojna morala. Slovencu je ponavadi vse dobro kar sliši v hrvaškem jeziku, veliko bolj strog in zaplankan pa je kadar sliši izvajalca z domačo besedo. Pa ko sem omenil Siddharto..Prva dva albuma odlična, nekaj novega, drugačnega na naši sceni, a ko sem bil pred kakšnimi 10 - timi v Rakičanu pri gradu na njihovem koncertu in sem videl da so se zgrinjale množice staršev, babic z otroci na koncert, enostavno več nisem čutil njihovega rocka..podobna zgodba, kot z Bijelim Dugmetom, amen pa rock and roll.

Gladiator, normalno da poznam srpske, hrvaške rock bende, saj pa te ne živim v sanjah, kot nekateri , ki dalje od jugo bendov ne poznate nič ;) .
Enkrat sem že nekoga vprašal, če pozna razliko med ne marati in sovražiti. Denimo ti ne maraš Nemcev, a jih hkrati zaradi tega sovražiš ?
Eni nimate osnovnih pojmov izrasoslovja razčiščenih, težko je debatirat na takem nivoju :( .SPloh pa ne mislim več debatirat o meni, je kdo tu sploh sposoben debatirat na dano tematiko, razen dvah, treh izjem ???? Težka bo, trde glave.
Če ima kdo še kaj za napisat o samem koncertu potem odgovarjam, če pa imaš kaj za povedat o meni pa lahko pišeš na zs..pa tako mimogrede, kaj tu ni nobenega moderatorja ?
lp

Mirap (nepreverjen)

Miranda Lambert is my favourite US singer. She is young, beautiful and charming female in her 30s. Her strong voice takes me away from all troubles of this planet so I can enjoy my life and listen songs created by her mind. Now the singer is on a Roadside Bars & Pink Guitars Tour started in September of 2019 featuring Maren Morris, Ashley McBride and others. The concerts scheduled for the whole 2019, up to the end of November. Tickets are available for all men and women with different income. If you are a country music lover as me, then you must visit at least one Miranda's concert. All tour dates are available at the Miranda Lambert concerts 2019. Visit the website and make yourself familiar with all powerful Miranda Lambert concerts in 2019!

Chrisp (nepreverjen)

Chris Stapleton is my favourite US contry singer. His strong voice takes me away from all troubles of this world so I start enjoy my life and listen songs created by his voice. Now the singer is on a All-American Road Show Tour started in May of 2019. The concerts scheduled for the whole 2019, up to the second of November. Ticket prices are moderate and available for all men and women with different income. If you are a country music lover as me, then you must visit at least one of his concert. All tour dates are available at the Chris Stapleton tour Greensboro. Visit the website and make yourself familiar with all Chris Stapleton concerts in 2019!

Lukedag (nepreverjen)

Luke Bryan is my favourite US singer. His voice takes me away from all troubles of this planet and I can enjoy my life and listen songs created by his voice. Now he is going on a tour this year. The concerts scheduled for this year, up to the mid-October. Tickets are available for all men and women with different income. If you love country music as mush as I, then you must visit at least one Luke's concert. All tour dates are available at the Luke Bryan concerts 2019. Visit the website and make yourself familiar with all powerful Luke Bryan concerts in 2020!

Lukedag (nepreverjen)

Luke Bryan is my favourite country singer. His strong voice takes me away from all issues of this planet so I can enjoy my life and listen songs created by his. Now the singer is going on a tour in 2020. The concerts scheduled for the whole 2019, up to the mid-October. Ticket prices are moderate and available for all men and women with different income. If you love country music as mush as I, then you must visit at least one Luke's concert. All tour dates are available at the Luke Bryan concert schedule 2019. Visit the website and make yourself familiar with all powerful Luke Bryan concerts in 2019!

Florp (nepreverjen)

Florida Georgia Line is my favourite contry band. Headliners Tyler Hubbard and Brian Kelley are those people that could make anyone sing along. That's why I like to attend their concerts. And - that's surprisingly wonderful - in 2019 they have CAN'T SAY IT AIN'T COUNTRY TOUR which covers all the US cities and towns. For concert dates list visit Florida Georgia Line Tour Dates.

Florp (nepreverjen)

Florida Georgia Line is my favourite country music band. Headliners Brian Kelley and Tyler Hubbard are those guys that can make anyone sing along with them. That's why I like to attend their concerts. And - that's surprisingly wonderful - in 2019 they have CAN'T SAY IT AIN'T COUNTRY TOUR which covers all the US cities and towns. For tickets info visit [url=https://fgltour.com]Florida Georgia Line Concerts 2020[/url].

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice