Včeraj je na Pomurskem poletnem festivalu v vroči opravi nastopila hrvaška glasbena diva Severina, ki je še dodatno ogrela že tako vroče ozračje.

Pred štirimi leti je Severinina turneja Dobrodošao u klub zrušila vse rekorde in postavila nove
standarde na pop sceni, saj še vedno velja za najbolj dodelano turnejo na Balkanu. Njenih razsežnosti namreč vse do danes nihče ni presegel. Zdelo se je, da je »Seve nacionale« s  tem albumom dosegla vrhunec svoje kariere, a nenehno snemanje novih skladb in vrtoglave  številke ogledov njenih video spotov na YouTubu, predvsem pa do zadnjega kotička  napolnjeni koncerti dokazujejo nasprotno. Kot da Severinin čas spet prihaja, a pravzaprav nikoli ni minil.

Tudi včeraj je na Pomurskem poletnem festivalu uspešnice nizala drugo za drugo in prav nobena, tudi starejšega datuma, ni manjkala na vročem koncertov. To zmore le ena in edina. Severina.

FOTO in VIDEO: Tadej Nedeljko

S spleta

Komentarji (10)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Janez Komunist (nepreverjen)

Kdaj pa pride spet kak pornič od nje na net.

Med (nepreverjen)

Kakšna muzika,takšen narod....deca pa seljaki....

Lila123 (nepreverjen)

kaj pa bi ti pričakoval, glede na dogodek in čas dogajanja?

In reply to by Med (nepreverjen)

Gazda (nepreverjen)

In te tou odejo gledat pa poslušat naša mladina. Vejpa čudobože ka nej na ouder resno naga prišla.Žalostno od staršev ka gor ne pridejo kakšo sliko muzike gledajo njujva deca.

Vpričakovanjudežja (nepreverjen)

Strinjan se glede njenih oblačil, rejsan ne ven, zakoj popejvle v kopalkaj, glede mladine oz. izbire muzike, kero do poslušali pa man svoje mnenje. Verjetno ti (še) nemaš dice, ker gnešnja punoletna mladina starše samo obvesti, ka ide malo v lajf, pa se ti lejko na glavou postaviš, oni do šli tisto poslüšat, ka oni ščejo, nej pa tisto, ka jin boš ti svetovau ;)

ssrgs (nepreverjen)

Sem slišal, da so na koncu "igrali" od Slaka in Avsenika nekaj komadov in so se delali norca iz slovenske narodne zabavne glasbe ter vzklikali "jodl jodl", bebasti folk pa je ponavljal in se delal norca iz samih sebe... Na koncertu Prlavo kazalište pa je folk celo ob koncu koncerta kričal "Hočemo još, hočemo još",... lol, še dobro da niso kričali "hočemo jedan kuzarac"...

gost1 (nepreverjen)

Točno tak,norca se dela z nas napnjeni joj pa plača 25 tišoč evrov,mrš ta v Sbijo kučka

In reply to by ssrgs (nepreverjen)

Truplo/Nikita/Idiot (nepreverjen)

Vrouče bilou

majster3 (nepreverjen)

ka vij ste se na sobotainfo navčili novi stavek?

v zadnjem mescu ste na vsakem tretjem članku napisali "en in edini. xy." če jih je telko, te so nej več "eni in edini".

pa te od severine pa nekšij šalabajzerof pišete v smisli "en in edini", kak če je to največji presežek showbiznisa, sveta mati boža.

gazda (nepreverjen)

primitivni narod primitivna muzika. Narod je pa totalno noure,cilou mlajša populacija,ka mijsli ka je tou vijšek vsega,pa ka je najboukše.

Starejše novice