Priljubljena prekmurska pevka je predstavila novo pesem.

Nika Zorjan je presenetila z novo pesmijo, posnela je cover italijanske partizanske pesmi Bella Ciao, ki je dobro znana predvsem gledalcem zelo priljubljene Netflixove serije La Casa de Papel (Money Heist).

Kot je opisala Zorjanova v opisu pesmi, gre za parodijo na trenutno korona situacijo, ki se dogaja po svetu.

"Draga korona, ge prosila bi, ka ideš čao, ideš čao, čao, čao..," poje Zorjanova v svoji priredbi.

Kaj menite, ji bo uspelo odgnati koronavirus proč?

S spleta

Komentarji (34)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Musicexpert (nepreverjen)

Zorjanova zakoj nam sramotiš Prekmurje s ten tvojin afnanjon? To ni vredno počenega groša.

87David (nepreverjen)

Nika, gda mo te lejko vidli nago? :P hahahaaa...

NAGO hahahaha (nepreverjen)

Ka boš pa te tij gledal pri toj deklici ? Vidi se ka cicekov nema tam odspodi pa vrag zna ka je, ka pa če je muško ?

In reply to by 87David (nepreverjen)

Tinka13 (nepreverjen)

Vi mate pa res težave s sluhom in vidom! To ni niti H od hita, da o videu sploh ne govorim!
A to dekle zna sploh kaj drugega razen coverjem in napol naga okoli skakat?
očitno ne,ker se samo s tm sramoti

Jansa januska (nepreverjen)

San mislo ka neobstaja kaj slabsoga kak jansa,ocitno san se mauto,ta baba je katastrofa,sploj je nej nadarjena,nema niksen poseben glas pa nika,oca jo pumpa zadaj pa kesejra

Jansa januska (nepreverjen)

Plus se vlace na oau naga pa ceckov ma kosaro b1

In reply to by Jansa januska (nepreverjen)

Mura14 (nepreverjen)

Bogme si nesposobna samo sramoto delaš Prekmurje,za kakšen pornič bi bila pa super tak ka probaj drugje vnovčite tvoje talente

Čardaš (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Fejst diklina nemaš kaj.

opaa (nepreverjen)

kama pa je sao dekolte? Kak ide video proti konci tak ide dekolte proti konci??

Jansa debeluh (nepreverjen)

Premalo mlejka pije mala

In reply to by opaa (nepreverjen)

Lazealinelaze (nepreverjen)

San bil v komi zaradi virusa in je na radiji polek v sobi zacala ta muzika spilati. Zbidil san se po mesec dni samo ka san se zagno ka radio dol vgasnen. Hvala Nika!

Toti glih (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Glas gor ali dol, ampak punca zasluži z enim nastopom več kot mi navadni delavci cel mesec. Kdo je potem nor?

Lara Ra (nepreverjen)

Sicer nič proti prekmurski glasbi, definitivno nej... mislen ka je čas ka se ta stvar zdigne na nove nivo ale pa pač znova na staroga hehe kakorkoli prekmurska muzika oziroma muzika v prekmurščini je itak to ka bi nan vsen ponos v srce napravelo kda bi jo čule...ampak moje mnenje samo moje ka nede pomote: ne razmen zakoj trbe tujo glasbo zete za svojo ali kak naj poven? Mene osebno bi izredno motilo, če bi nikak popačo izdelek v keroga se je vrglo dosta dela pa energije in nosi od nekoga pečat... dobro ta pesen znamo s kec je pa ka je že ta nova podoba plagiat ampak vseeno, ajde Nika ena naloga zaj maš čas v času epidemije: doj se sedi pa ednok vloži delo v eno skladbo ka de samo tvoja sama napiši besedilo sama ustvari melodijo vse ka zraven spada in te poleg toga piši svoje ime nej pa drugen kopijan pisati svoje ime zraven samo zato ka ste se pet minut vkup doj sele pa besedilo spremenile... to je moje mnenje zaj pa seveda saki po svoje sicer pa narode: dokeč mo to štele pa pisale komentare tak dugo mo podperale same smo si krive dajmo enkrat na ignor pa te vidle kak de marsikoga peklo hehe

Tinka13 (nepreverjen)

Super komentar! se popolnoma strinjam!
Me pa zanima, če se nič ne bojijo, da bi jih kdo tožil,da brez dovoljenja tako popačijo njihove izvirnike?

In reply to by Lara Ra (nepreverjen)

Lara Ra (nepreverjen)

Če ni potrebne zaščite na določeno skladbo s potrebno papirologijo se leko dela ka se ščej ampak v dosta primeraj pa trbe pitate za dovoljenje po moje...nevem nej san ekspert bi me pa bolelo či bi mojo pesen telko vu obrnole sploj pa na kakše nižje nivo z tak slabim besedilom brez neke zgodbe itd...sicer pa ka kole za pesme bi priredila bi se nikak najšo ka bi se buno zato pa praven naj svoje napiše pa spoštuje druge izvajalce...znano je vsen ka pri skladbi sodeluje več lidij vepa nišče ne prave ka more se sama ale bar besedilo leko sestavi po moje ma kar talent za kakšo svojo pesem škoda ka se ne potrudi

In reply to by Tinka13 (nepreverjen)

Neverminder (nepreverjen)

V muziki maš avtorje, kantavtorje, izvajalce, aranžerje...nejso vsi za pisanje besedil, pa za pisanje muzike...pa te še izvajanje. Večina komadov je delo več avtorjev in tudi če dela priredbe, ne viden v ton nič spornega, eni največjih hitov so bile priredbe, pač komad po svoje napravi. Nika je izvajalka, pevka, in ges ne viden nič spornega.

In reply to by Lara Ra (nepreverjen)

Lajčimen (nepreverjen)

VRANA bruh... ::P

Levicarnezni (nepreverjen)

Ne razumem.... Partizansko pesem priredi?? Vrana?? Kaj se je zgodilo??

brejaš (nepreverjen)

Groza!

ĐuroPrekmurje (nepreverjen)

Če je to muzika san ges Đuška z Pordašinec... Pa brez zamere....
Norca delanje !

Neverminder (nepreverjen)

Ste že čuli ka se da tudi kaj pokomenterati brez toga ka bil človek žaljivi pa zaničevalen do drugoga? Da bi bil en komentar, če tudi negativen, ker pozitivnih tak nega, vsaj na nekšon spoštljivon nivoji. Če van muzika ne paše, pač van ne paše, ges si tudi ne vrtin Thompsona, pa iden te pod komentar pisat kak zanikoj je... Ali ste pa samo nevoščeni ker ženska dobro v vidi pa lejko živi od toga ka dela pa ka rada to dela? Če ti ne paše pa ide na živce gledaj vkraj, zapri doj računalnik pa idi na en sprehod. Mislen ka je nej nikomi osebno glih naškodila s ten ka je komad posnela, kakšen je, dober ali slab je pa stvar okusa. Nej čuda ka je Prekmurje tan ge je.

Lara Ra (nepreverjen)

Spet drugi aspekt pogleda na cejlo zadevo...se strinjan tude tak je praf, sicer pa svoboda govora štima tu se ge strinjan ka sake leko povej ka si misle samo poglednimo eno zadevo kak je v Sloveniji na splošno: predstavlajmo si ka se vsi spreobrnejo v pošteno delo, vsi politiki, podjetniki , bi što vrvo ka so rejsan poštene? Nebi isto kak nebi podperale...na žalost je faušija velke dejavnik v našoj države ne glede na situacijo so pa to pač mediji in ge mislen ka pač sake leko povej ka si misle nemre pa drugome gučate kak naj misle, sake samo na sebe naj gleda. Tak ka se strinjan ka či kome ne paše pač naj ne gleda pa se naj kraj obrnej namesto ka bi negativno komentejro, zato pa sama tuj praven ka moremo količkaj več podperate domače...samo deca moja draga to je ne domače, to je tuje popačeno pač tak je in kak kole se obrnej...sake pa ma možnost svoje napravite pa se te glasite to je pa tuj istina hehe...pač je tak ka se nikdar nemo vsi strinjale ale tak tuj more bite...

In reply to by Neverminder (nepreverjen)

Tinka13 (nepreverjen)

Neverminder ne razumem zakaj vedno označujete ljudi, ki jim ni ista stvar všeč kot vam, imajo drugačno mnenje,... za nevošćljivca?
Jaz konkretno ji nimam za kaj biti nevošljiva, sem pa vsaj toliko samokritična, da vem kaj zmorem oz ne živim v zablodi, da sem nekaj oh in sploh in se vsiljujem prav povsod-kot vegeta :

In reply to by Neverminder (nepreverjen)

Neverminder (nepreverjen)

Se popolnoma strinjan ka svoboda govora more biti, in ka so lidje kritični je zelo dobrodošlo, samo eno je kritika, ki se nanaša na neka sprevržena dejanja, kak so zdaj npr. zadnja afera z maskami, drugo je pa kritika kera je bole stvar okusa. In če je kritika kera je bole v smisli okusa, se mi zdi neprimerno ka se lidi keri delajo drugačno muziko kak pa enomi paše, žali. Tudi svoboda govora ima kak vse pravice svoje meje, večinoma so to pravice drugih, ena izmed njih je tudi osebno dostojanstvo, kero je mnogim komentatorjem neznanka oz. je interpretirana preci subjektivno.

In reply to by Neverminder (nepreverjen)

Neverminder (nepreverjen)

Tinka13, to z nevoščljivostjo je bilo postavljeno kot retorično vprašanje o obliki ozadja oz. motiva za takšno pljuvanje.

Tinka13 (nepreverjen)

Razumem! Evo palec gor od mene

In reply to by Neverminder (nepreverjen)

Junči (nepreverjen)

Ce bi bila tak fejst pevka kak se ma nebi bilo potrebe ka je vec ali menje v vseh videih na pol naga...

Jansa debeluh (nepreverjen)

Glejtendejstvo je dekla je niksna nej,nema ceckov,nwma rite,faca je tude tak tak,glas nema nika posebnoga,ka te naj poven?ka je ona naslednja pamela anderson?NEJ grda je kak satan,glas nika ekstra, pa se rada fafa okaule gele nika ?hhhh malo pijace pa baba ze. Nevej ka dela(poznan jo osebno)

Jesuss (nepreverjen)

Lidgej pa tou je samo cover, ki ga je napravila v eni vöri, vij pa se malo ne okozite. Folk je rejdno betzeen..... Bravo Nika zorjan, menej je v dobro volou spravila, te pa vidis tej bedne komentare, stejmi je rejsanneka naroube

SDS Viktor (nepreverjen)

Bolj je zoprna od corone.

VRANA (nepreverjen)

Pojge, ka je boukše od Nike Zorjan? - Dve Niki Zorjan v videi !! hihihihi
Kak san lejko spregledno tako čudovito pesem in še čudovitejši videospot? Nika, najbokšejša si, hihihihi!!

ahasss (nepreverjen)

v času samoizolacije be leko bar sama nekšo lastno pesem napijsala. leko be bijla radijska voditeljica, ka tej tüde samo nekše kovere delajo.

ole-ole (nepreverjen)

Tau je rezultat, da človik nema talenta. Malo se mi smili diklina.

gost 12121 (nepreverjen)

Ni prva in edina,ki je priredila ta komad.Tudi Makedonci so ga . Kdo kogar kopira pa ?,

https://youtu.be/KK8zXgRCntU

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice