Čakanja je konec, skupina Blue Planet predstavlja svoj najnovejši izdelek.

Znana prekmurska zasedba Blue Planet že vrsto let preigrava priredbe ter avtorske komade po vsej Sloveniji, zato jih ni treba posebej predstavljati. Z nastopi na številnih odrih so se Robert Šebjanič, Bojan Koltaj, Matjaž Kučan, Jože Glažar – Dodo, Mitja Domonkoš in Katarina Šebök izkazali kot zanesljiva izbira za vsako zabavo.

Kot naročeno za poletne mesece pa zdaj predstavljajo svoj novi singel Čakam nate. Uradni videospot za skladbo je pravkar dočakal premiero, zato vabljeni k ogledu:

Zadnji glasbeni izdelek šestčlanske zasedbe je plod sodelovanja z Alexom Volaskom, ki se je podpisal pod glasbo, besedilo in aranžma. Pesem je bila posneta v studiu Art Music Records, za videospot, ki je nastal v okolici Soboškega jezera in Expana, pa so medtem poskrbeli v BP Production. 

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
kuča na Umagu (nepreverjen)

Ovo mora da je hit poletja

Landini

Dober komad. Mogoče jih bom celo začel poslušati in pogledat na kakšni "veselici".

Prada (nepreverjen)

Že ste malo dosadni pa pre dugo ste na sceni vseskupaj boste pomali mogli prepustiti mlajšim glasbenikom ki so zelo izvirni moderni in popullarni od vas oprostite vi ste že za vpokoj pesmi so van ene ta iste.

nemej ebat (nepreverjen)

Mislim, ka nega potrebe, da se “mantrate” s svojimi komadi, nika poslušalci ne pridobijo ... če toga ne bi bilo, bi bilo lepše na sveti, dale se specializirajte na Zećića in Tovarišice.

Pa enoga režisera si zemite gor drugič, pa de vam razložo osnove (komunikacija z gledalci - kamero), zdaj pa tak obračajo glave vstran od kamere, ka človik misli ka je šteri slejpi ali ka ide za skrito kamero.

To je enostavno, 3 spote pogledneš po TV pa vam bo vse jasno.

glodalec (nepreverjen)

Najbojkši je of v totalni kmici s sunčnimi očali, amateri ....

Starejše novice