FOTO: 24ur.com
Že kmalu se z novo sezono vrača priljubljeni šov Zvezde plešejo. Ustvarjalci letos obljubljajo še posebej zanimive oddaje, razkrili pa so že tudi dvanajst zvezdnikov, ki se bodo vrteli po plesnem parketu.

Kot kaže, bomo pred malimi ekrani znova stiskali pesti za Prekmurca. V oddaji Zvezde plešejo bo namreč nastopil Denis Vučak, ki je pred leti prepeval in plesal v priljubljeni fantovski skupini Game Over. Gotovo še pomnite njihove pesmi, kot so Igra za dva, Ubila si del mene in Priložnost zamujena.

Plesni izziv

Študent prava, ki prihaja iz Prekmurja danes živi v Domžalah. Kot najstnik je nastopal kot del skupine, zdaj pa svojo pevsko kariero nadaljuje pod umetniškim imenom Dennis. V omenjeni oddaji 37-letnik, ki mu ples ni tuj, vidi predvsem izziv, saj se želi dokazati v novih žanrih.

"Plesno tekmovanje mi predstavlja predvsem izziv. Pomeni pa veliko, ker želim sam sebi dokazati, da lahko tudi plešem različne zvrsti plesa in v paru s plesalko in ne samo hip-hop in streetdance," je povedal Vučak.

Ples in petje ga pravzaprav spremljata že od otroštva, lepe spomine pa ima tudi na šolske plese. V osnovni šoli je na primer s sošolko zaplesal ob romantični baladi I Swear.

"Glasba lahko spremeni svet, ker spreminja ljudi," pravi Denis, ki se rad zavrti tudi na veselici. Najbolj strasten se mu zdi argentinski tango, boji pa se, da bi plesalki stopil na nogo.

Vračajo se znani voditelji in žiranti

Med dvanajsterico zvezd, ki se bodo podale na plesišče so sicer še Gregor Kirsch, Klara Lorger, Tanja Žagar, Igor Mikić, Tinkara Fortuna, Špela Grošelj, Miha Zupan, Tina Gorenjak, Jana Koteska, Boris Kopitar in Franko Bajc.

Skozi televizijski plesni spektakel nas bosta tudi v tretji sezoni vodila prekaljena Tara Zupančič in Peter Poles, prav tako se v šov vračajo štirje že znani sodniki, ki bodo ocenjevali nastope plesnih parov.

To so Katarina Venturini, štirikratna svetovna prvakinja in lastnica plesne šole, Nika Ambrožič-Urbas, modna oblikovalka in kreativna direktorica, Andrej Škufca, štirikratni svetovni prvak in plesni sodnik, ter Lado Bizovičar, TV voditelj, igralec in komik.

Avtor: POP TV/Ana Gregorič

S spleta

Komentarji (14)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
gghhj (nepreverjen)

hehe student prava, za zmaga

Jebiveter (nepreverjen)

In što je med tejmi zvejzda?...študent prava star 37 let... more me vrag zeti...

prpr (nepreverjen)

Dennisa Vučak?

Arrogant Bastard (nepreverjen)

Večni študent!

etak (nepreverjen)

Študent prava pri 37 letih ???? . Kaj je pa potem zdaj bil 20 let.??

ed` (nepreverjen)

Do sedaj je pa bil student medicine

In reply to by etak (nepreverjen)

Svetlana Maka… (nepreverjen)

smo imeli enga tak starega študenta na šihti
Smo ga klicali peder pa se dečko sploh ni sekiral
kaj mislite da je bil mogoče bolan

In reply to by etak (nepreverjen)

:) (nepreverjen)

Študent prava:)) do 44 leta doštudira. Aktivno dela do 90 leta. In 30 let uživa v penziji :). Bravo majster. Upam da se ne odločiš še za doktorat

prfoks (nepreverjen)

ZVEZDE?????????????? ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-..........................

Pika na i (nepreverjen)

Med temi jih poznam samo tri. Pa še ti ne vem če so glih zvezde.
Katastrofa kaj mi bedniki gledamo po televiziji.
Namen vsega je samo prodati tisti kar sploh ne rabimo.

brekaš (nepreverjen)

"Ples in petje ga pravzaprav spremljata že od otroštva, lepe spomine pa ima tudi na šolske plese. V osnovni šoli je na primer s sošolko zaplesal ob romantični baladi I Swear."

ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha .................

divjejabolko

Hudo, nimaš kaj.

Svetlana Maka… (nepreverjen)

če bi moj dedc plesal bi mu rekla da je peder

Obiskovalka (nepreverjen)

Ne morem verjeti kaj berem? Res me zanima, kdo stoji za temi komentarji? Nezadovolnji ljudje, ki iz svojega življenja niste uspeli narediti ničesar ali pa se bojite narediti kaj! Kaj če je to mogoče njegov drugi fax in ima eno diplomo že v žepu? Ne vem ..., morda ni bilo denarja za šolanje ... morda ... mar nimamo pravice dozoreti, se najti itd. Hvala bogu, da ste vi tako zgodaj dozoreli! Vaši komentarji so odraz vas samih, posmehovanje, zaničevanje. To se vam dogaja očitno in drugače ne znate! Lp

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice