V šovu Popolna poroka sodelujeta tudi Pomurca Ema Kocet in Dejan Vrečič.

Med finaliste oddaje Popolna poroka, ki se bodo borili za nepozabno poroko sta se uvrstila tudi Ema Kocet iz Janževega Vrha in Dejan Vrečič iz Strukovcev. Skupaj z drugimi pari se bosta morala pomeriti v izbranih izzivih, v katerih bodo pokazali, kako dobro se poznajo. Par, ki bo skozi oddajo zbral največ glasov, bo zaplesal v poletje s popolno poroko.

33-letna Ema in leto dni mlajši Dejan sta se sicer spoznala v ambulanti za male živali in se zaljubila na prvi pogled. Poleg njune lastne, ju še vedno povezuje in osrečuje tudi ljubezen do živali. Na Popolno poroko ju je brez njune vednosti prijavila Emina najboljša prijateljica Maša, zaljubljenca pa si želita sanjske poroke v naravi. V prihodnosti se vidita kot skrbnika majhnega živalskega vrta, kjer bosta z vnuki uganjala norčije in jih poučevala o lepotah življenja.

Foto: Popolna poroka, POP TV

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
MelitA26

Upam,da bosta izbrana.
Vso srečo vama želim.

mala

Čestitke ... pa puno sreče vama želin.

simpa (nepreverjen)

Obilo srece

poročen (nepreverjen)

No ja, kak komu pač paše. Za mene sanjska poroka ni, da ti jo nekdo drug financira in imaš potem obveznosti do tv-hiše itd. Na svoji poroki nisem rabil izlivat svojih občutkov in čustev pred kamero. Zato, da mi pač nekdo plača poroko, ki ni po mojih ampak njihovih željah. Pač moje mnenje. Če sta se pa odločila za to, pa jima želim srečo, da bosta izbrana, predvsem pa srečo na skupni poti!

Avia (nepreverjen)

Super sta! Navijamo za vaju.

Starejše novice