Prekmurka Suzana Zeković, ki sodeluje v resničnostnem šovu Bar, se je danes že tretjič znašla na prvem vročem stolu. Nasproti ji je tokrat sedel Emi, ki pa je dobil manj glasov od gledalcev in je moral tako zapustiti resničnostni šov. Suzana še naprej ostaja v Baru in boju za glavno nagrado. Suzana pa je postala tudi "barovka tedna", kar pomeni, da si je prislužila nagrado, dodaten plus na glasovanju in če ne bo spet nagajalo vreme prihajajo barovci v petek v Mursko Soboto. 

Tagi
bar

Komentarji (11)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
oj-oj (nepreverjen)

go suzi......naslednji viktor popularnosti de pa v prekmurje šo

Paver78755332 (nepreverjen)

Sramota ka nas cigani skoz predstavlajo...

sukarchavo21

STO TI JE PA KRIV KA STE PAVRI NESPOSOBNI HEHE

In reply to by Paver78755332 (nepreverjen)

Pavaroti (nepreverjen)

Paver tvoja mati je cigan

Pameten (nepreverjen)

Rejsan sramota, ka eni pišete, sploh se ne zavedate, kak je to stresno, poleg tega se kot ženska more boriti sama proti vsem. Bi vas rad vido, kak bi prestopali tam pred kamero, pa se pačili.

E-Den (nepreverjen)

Čista antipatična pa če že nemreš z razumom zmagati te moreš pač s telesom

ohosa (nepreverjen)

Ja rejsan je stresno manjariti pa se slikati.... 8 ali pa 10 ur jo na šiht poslati, pravi šiht, nej pa v to sranje od šova... aja, te bi si ge nohteke spotrla či bi se rejsan delat spravila...mrš!

Gost (nepreverjen)

Do zdaj mi je nikak nej bijla vrejde. Zdaj ji pa želen ka zmaga, ka se nede tej primorski klan tak vö meto. Zadosta žalostno, ka prijde Črtova družina v bar, pa se pizde na ostale barovce, zakoj so njenomi Črteki minuse davali, ka je bil prejšnji teden na stoli z Sanjo. Sploj njegova mama je mejla izpade tan. Taka Suzana, samo tak dale, pa jih vö zmeče, vse po vrsti.

jazpane (nepreverjen)

Rajši Suza, kak pa ova sveta bimba Anamarie v BB.

pameten (nepreverjen)

Še oškodovali so jo, tri krat je imela največji promet, pa ni bila barovka tedna, tak da je zaradi tega njeni edini zaveznik mogel iti ven, sama se bori proti trem igralcem, že zdaj ima 3 minuse, pa še Tanja ji ga bo dala, ker Črtu pač ne bo dala, glede vömetanja s telesom, pa mislim, ka takšne scene kak jo dela Ivona, ka se dobesedno z Joelom ......., pa pač ne delea. Zdaj ji pa res privoščim, glede na to ka je preživela glasovanje proti Emiju in Damjanu.

Gost (nepreverjen)

Vüpan ka Suze grata.Te se pa naj primorski klan med sebov zgrze.

Starejše novice