Med prekmurskimi študenti velja prvi torek v decembu že za prazničnega, saj prinaša tradicionalno Prekmursko gibanico, ki se bo letos odvijala 3. decembra.

Prekmurska gibanica je tradicionalni projekt Kluba prekmurskih študentov, ki se letos odvija že 23. leto zapored. V Klubu prekmurskih študentov si prizadevajo ustvariti program, poln glasbenih poslastic, s trenutno najbolj aktualnimi izvajalci.

Kot vsako leto, pa bodo dogodku dale piko na i prave prekmurske gibanice, ki se bodo, tako kot vsako leto, tudi tokrat brezplačno delile med udeleženci in poskrbele, da bodo obiskovalci imeli dovolj energije za zabavo. 

Zažigali bodo Tabujevci in Tropik

Tla mariborskega Štuka bo zatresla skupina TABU, ki s svojim ustvarjanjem blesti na slovenski sceni že od leta 1998. Organizatorji pa niso pozabili tudi na pravo, neizpodbitno prekmursko vzdušje, ki jo bo ustvarila skupina Tropik, ki šteje pet članov.

V predprostoru pa bo za vroče ozračje skrbel DJ Nicky R., ki je priznano ime na slovenski DJ sceni. 

Za več informacij in cene vstopnic ter prodajna mesta, ki bodo objavljena naknadno, pa kliknite tukaj
 

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
žmurko (nepreverjen)

To so nastopajoči... To je razlog ... To so pomurska posjetja ... To so kazni ... To je naj direktor ... To sta pomurca ... To so zdravila ... To je vpliv .... To so kazni ...... pa rakrivamo to pa razkrivamo tisto..... pa što v pizdi je tej imbecil ka na Sobotainfo piše takšne prizadete naslove? Včasik so se tisti ka so ga napisali, podpisali pod članek.

Ttt (nepreverjen)

Ja, meni tüj na kozlanje idejo tej naslovi. Pa vsaki den rubrika Saj ni res, pa je.

Micka. (nepreverjen)

Klipani so na mariborinfo napišali neke številke gor, to je števek kolko soboških lolekof je šlo gledat štajercke novice "to je vzrok...", ka mislijo sobotainfo ka smo bedaki? Hvalabogi so štajerci bolj normalni pa nemajo tan obiska.

Starejše novice