Med tekmovalci na posestvu največje in najbolj moderne Kmetije doslej vroče že na začetku. Veliko presenečenje Pomurcema prekrižalo načrte.

Danes ob 20. uri si bomo na POP TV lahko ogledali prvo oddajo nove sezone Kmetije. Priljubljeni resničnostni šov, v katerem bomo spremljali prigode bolj ali manj izkušenih kmetovalcev, tudi letos poteka v Prekmurju, natančneje na Goričkem. Je pa samo posestvo tokrat nekoliko drugačno; moderno in opremljeno s sodobnimi stroji.

Kot smo že poročali, sta med tekmovalci tudi dva Pomurca, enojajčna dvojčka Klobasa. Janu Klobasi, ki smo ga v oddaji spremljali že leta 2017, se je na Kmetiji tokrat pridružil še njegov brat Tilen.

Ustvarjalci oddaje so pred kratkim objavili prve odlomke iz nocojšnje oddaje ter izdali, da so se med tekmovalci že pojavile prve simpatije. Medtem ko je Lucija razkrila naklonjenost Luki, je 21-letnima dvojčkoma iz Pomurja najbolj všeč Sara Rutar, zmagovalka MasterChefa. Nogometaša iz Gornje Radgone je, kot kaže, očarala s svojim oponašanjem konj oziroma njihovega rezgetanja. Le ena težava je: Sara že ima fanta …

Pa je to res ovira? Kot je dejal Jan:

»Tudi gol ima golmana, pa vseeno pade gol.« 

Šokantno presenečenje prekrižalo načrte 

Dvojčka sta se v igro torej podala z dobršno mero samozavesti. In kot kaže bosta te potrebovala na pretek, saj se že nocoj obetajo velika presenečenja.

Ustvarjalci namreč razkrivajo, da bo voditeljica Natalija Bratkovič poskrbela za precejšen šok. Najbolj presenečena naj bi bila prav dvojčka Klobasa, katerih vnaprej pripravljena taktika bo s tem hitro padla v vodo. 

Nekaj utrinkov iz nocojšnje oddaje si oglejte v fotogaleriji.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Urugvaj (nepreverjen)

Prosim nehajte poneumljati ljudi s takimi družbenimi izcedki.
Že tako je splošna kultura na psu.

Paragvaj (nepreverjen)

Tema se že na sliki vidi ka nemata IQ vejči od sobne temperature. Sigurno hrvacka muzika pa tej zadeve...

Paragvaj (nepreverjen)

»Tudi gol ima golmana, pa vseeno pade gol.« .... no na tou san glih mislo, fuzbalerski IQ ala cimerotič.... zdaj gda ste napisali ka sta fuzbalera je itak vse jasno.

Legende (nepreverjen)

Scenskiva sta! Bar mata smisel za humor, naj pecata maliva. Upam ka njima grata :) drzin pesti

krefo (nepreverjen)

izgledata kot rezultat parjenja med pavijani in surikatami

In reply to by Legende (nepreverjen)

Fallen (nepreverjen)

Par klobas.

Starejše novice