MIKK Murska Sobota bo tudi v letošnjem letu pripravil Festival MIKK22.

Pred samim osrednjim dogajanjem na festivalu MIKK22 bodo v MIKKovi galeriji Odprto obrobje v četrtek, 13. septembra ob 18:00 uri odprli razstavo plakatov iz preteklih Metal klavnic. 

V petek, 14. septembra bo v sklopu festivala MIKK22 potekala jubilejna Metal klavnica v klubskem prostoru in sicer že 50. po vrsti na kateri bodo nastopale metalske zasedbe Arch Of Hell iz Češke, Dekadent iz Slovenije, Darkfall iz Avstrije in Cytotoxin iz Nemčije. 

Drugi dan festivala v soboto, 15. septembra bo znotraj grajskega dvorišča v dopoldanskem času potekal MIKK Art Market, kjer bodo umetniki imeli možnost prodaje unikatnih umetniških izdelkov. Obiskovalci bodo imeli možnost kupiti tudi glasbene plošče, CDje ter majice. V glavnem delu večernega dela festivala bodo nastopili 7AM iz Slovenije, Dogs in Kavala iz Srbije ter Demolition Group iz Slovenije. 

Posebno pivo MIKK Frik

V petek in soboto bo znotraj grajskega dvorišča tudi letos poskrbljeno za kulinarično razvajanje pod taktirko Gostilne Zeleni Gaj in kjer se bo vrtela glasba po izboru MIKKove ekipe. 

Tudi za letošnji festival so MIKKovi prijatelji čez mejo, Pivovarna BEVOG, poskrbeli, da se bo na festivalu lahko pilo posebej za to priložnost zvarjeno craft pivo, katerega smo poimenovali MIKK Frik. 

Vstopnice za festival so v prodaji v MIKKovi kavarni. Cene vstopnic za festival MIKK22: 

Petek 5€ 
Sobota 8€ 
Festivalska vstopnica 10€

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice