Pa jih imamo! Znani so še zadnji štirje četrtfinalisti šova Nova zvezda Slovenije, ki ga ob sobotah lahko spremljamo na Planet TV. 

Z odličnim nastopom je preboj med dvanajsterico najboljših uspel tudi Prekmurki Elizabeti Lebar.

Žirija pevske oddaje je na avdicijah izmed 24 sodelujočih izbrala tiste z največ talenta in zvezdniškega potenciala. V minulih tednih smo se tako poslovili že od polovice tekmovalcev, s končnim izborom četrtfinalistov pa smo zdaj korak bliže novi pevski zvezdi.

Elizabeta le ni potrebovala prevajanja v prekmurščino 

Naša predstavnica se je ob preizkušnji tretje studijske oddaje odlično znašla. Pod budnim očesom petih žirantov je ohranila mirne živce in iz tira je ni vrgla niti polna dvorana občinstva.

Na odru je odpela pesem iz šestdesetih let minulega stoletja – All I Could Do Was Cry Ette James in prepričala s svojo drugačnostjo, svojevrstnim vokalom in energijo.

Ob občinstvu je očarala tudi žirante. V pogovoru s slednjimi je sicer bilo nekaj komunikacijskega šuma – pa ne zaradi prekmurščine ali prevelikih uhanov, kot so se pošalili v žiriji.

Vsekakor mladenki tudi to ni preprečilo napredovanja. S suverenim nastopom si je pripela mesto v četrfinalu, skupaj s Tino, Makijem, Urbanom in v prejšnjih oddajah izbrano osmerico. V boju za največjo pevsko zvezdo bomo torej še naprej stiskali pesti zanjo. 

Je Elizabeta s svojim nastopom očarala tudi vas?

Foto: siol.net (video)

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek trenutnega predsednika države?

Težko je biti … (nepreverjen)

Betika čestitke...

Bibi772 (nepreverjen)

Bravo Betiii držimo pesti za dalje!

svetloba (nepreverjen)

Betiči bravooooo;)))

mokica (nepreverjen)

ELIZABETA,čestitke in navijamo za Tebe.

Starejše novice