FOTO: Instagram (ana.rascan)
V hrvaškem resničnostnem šovu ljubezen išče tudi Pomurka.

Pred leti smo imeli v Sloveniji resničnostni šov "Sanjska ženska", na hrvaškem pa so vloge nekoliko obrnili in tako se za "gospoda popolnega" bori več žensk.

V boj za moškega svojih sanj v resničnostnem šovu "Gospodin Savršeni", sta se podali tudi dve Slovenki, ena od njiju je Pomurka Ana Raščan iz Lendave, ki se je med drugim šolala tudi na soboški gimnaziji.

Raščanova in popotniška blogerka Daisy Zaccarin bosta v družbi še sedemnajstih žensk poskušali očarati Gorana Jurenca, nekdanjega profesionalnega košarkarja, ki je tekom kariere igral v nemški Bundesligi, poškodba kolena pa ga je oddaljila od parketa.

Ga bo prepričala Pomurka?

Jurenec je nato zaplaval v modne vode, kjer je pod okriljem agencije Kult Model zastopal tudi znamke kot so Hugo Boss, Tommy Hilfiger in Reebok. Zdaj v šovu išče popolno partnerko in morda jo bo našel ravno v Pomurki, ki je nad šovom navdušena.

"Gospodin savršeni...hrvaški šov, ki mi ga je večina odsvetovala, se zmrdovala nad tem, da grem not...hvala bogu, da znam razmišljat s svojo glavo, da sm trmasta...to je nekaj najbolj pametnega za kar sm se odločla in dalo mi je nekaj, kar se ne da kupiti z nobenim denarjem...prerojena sm, čist drugače gledam na svet, na ljudi, na situacije...zaljubljena v življenje," je pri sliki, ki jo je objavila zapisala Raščanova.

S spleta

Komentarji (13)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Lepec (nepreverjen)

Savršeno glupa!!!!

buahaha (nepreverjen)

In zdaj de se prijavilo pa eno par pacijentov, keri so ponosni na tou. :)

11111111111111… (nepreverjen)

Prekmurci ne govorimo, liki gučimo. Sm pa gučijo samo tisti Prekmurci šteri so dol zatajili materni gezik.
Ščen povedati tou. Če gučiš, guči. Če pa govoriš pa govori in piši tako kot je prav ter ne delaj sramote knjižnemu jeziku.

Čardaš (nepreverjen)

Si sigurna ka je s tebof fse vrejdi? Samo pijtan.

Bučko (nepreverjen)

Pa zakaj nekateri takoj vse popljuvate? Če se je za to odločila ji rajši zaželite vso srečo. Meni se zdi pametnejša od nekaterih v šovu, mislim tiste s pol kg silikona v ustnicah pa še kje drugje, samo da se kažejo. Malo si poglejte šov in potem komentirajte!

bambi123 (nepreverjen)

Že to ka ti gledaš tej šov povej dosta o tebi.

In reply to by Bučko (nepreverjen)

Gostujoči gost (nepreverjen)

Meni, tak na prvo žogico (s predsodki seveda) izgleda " IQ=IGLU"

In reply to by Bučko (nepreverjen)

mimika (nepreverjen)

to so pomurci in prekmurrci kateri so nej srečni in vijdijo samo druge sebe pa ne noben ni popoln

Bučko (nepreverjen)

Bambi123, ne gledam, pogledam, če je kdo iz Slo, kako zgledajo, kako se obnašajo, potem pa preklop na dobro kriminalko. Eni pač pri komentiranju niso zdravi, če koga ne pošinfajo in s tem kažejo svojo mentaliteto in so v stalnem stresu, ker jim manjka zabave.

krščen matiček (nepreverjen)

ženska preveč snifa

Putin (nepreverjen)

Oca velki pijandura ona pa sfustrejrana deklina katera isce sreco na napacnih mestih...

cici1234 (nepreverjen)

Sm???? Zakaj se je potrebno afnati in zavijati po lublansko. SEM je pravilno.

reca (nepreverjen)

Nebon šinfo, ker je za tou itak že zadosta ekspertov na ton forumi. Bi pa samo tau povedo, ka če ne podpejrate teh šovov, teh ljudi keri hodijo na ta "tekmovanja" , te pač sploh ne glejdajte, ne zdigavlite gledanost tem oddajam, ne klikajte teh člankov itd. Torej ignorejrajte, bojkotirajte tej zadeve, pa te največ napravli.
Sicer pa, de ji že čas pokazo ali je za tou deklino tej šov koristen ali ji škodi. Saj če ji škodi vas ne boli, če ji pa koristi, pa hvala bogu, da se vsaj kakšen prekmurec znajde. In če pač na tej način, pa pač tak.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice