Gibanje Anonymous v operaciji Blitzkrieg navaja imena, priimke in e-naslove ljudi, ki naj bi bili neonacisti.

Anonymous je v svoji akciji proti neonacizmu Blitzkrieg objavil vrsto imen, ki naj bi bila na različne načine povezana s skrajno desničarskimi gibanji; tako preko prodaje nacističnih znakov, oblačil, zbirateljev, piscev za določene revije, do članov določenih forumov, gibanj itd. Med njimi sta se našla tudi Lendavčan in Sobočanec.

nazi-leaks.net/

S spleta

Komentarji (15)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Vipko
buldog

Pa tudi Sobočanec.... le da v naslovu ni navedena država (Slovenija) ampak Prekmurje!

Thor

vejpa smo znali ka je nej glih genau

Milan9000

Ja pa še ena taka zelo lahka novica: ZDA zaskrbljene nad kršenjem človekovih pravic v Prekmurju!

Vi samo nasedajte!

http://www.priloga.si/?p=884

theused

Ha,ha, kakšne bedarije.

theused

Komunajzerji nimajo miru s svojim tožarjenjem kvazi zahodnim človekoljubom, ki imajo od človeka najraje denar, ne skrbi jih katere barve ali nacionalnosti je tisti, ki jim ga da. Kapital liberalizem press.

wethesebeborci

@buldog

Vejpa Prekmurje JE država !

dexter

theused... tejbe seveda bole mouti tou ka jih je nešče razkrinko (zatoužo po tvoje), kak pa tou ka so tou nacisti ali pa z njimi povejzane osebe.

Nej valda ka si se znajšo na spiski pa zdaj uporabljaš klasičen desničarski manever kontraobtoževanja.... ali pa si se nej znajšo na spiski pa si zdaj čemeren na tej "tužibabe" ka so te vö pozabili...vej njaj... naslednjič de boukše. Nej vrag ka po takšon prizadevanji in po vloženon časi v tvoj trud gratati totalen kreten in primitivec kak si ga do zdaj pokazo, neboš ednouk tüdi tij prišo na tej spisek. :) Ge se že veselin za tejbe. :)

Tori

Pozna što toga Uroša Šinkoja iz Gregorčičeve? neje tou Sončnica blok... ?

black panter

če što koli povej kaj opravičeno proti cigoji ,pedri ali musliči ga včasi označijo za nacista
ej budale....

theused

dexter..tožibab nisem nikoli maral, niti jih noben ne mara, dejstvo je, da se s tujine z našimi spletnimi portali noben ne obremenjuje, očitno pa se najdejo kvazi moralno neoporečni pacienti, ki vse drugače misleče tožarijo tujini, kot so pred leti tožarili Amnesty internacionalu. Hlapec Slovenec, pač potrebuje pozornost tujca in to v tem primeru kakšnega tujca, hehe, neka skrivna organizacija išče pozornost, kot jo je bil deležen Asagne, ali kaj je že oni Skandinavec, ki razkriva tajne dokumente, pa so samo slaba kopija njega. Denimo v tvojem avatarju je videti očitno versko nestrpnost, ampak tebe noben ne tožari Amnesty internacionalu in tu se vidi razlika med ljudmi in se vidi dejanska stopnja moralne zrelosti in vsi ti človekoljubi, homoseksualcoljubi itd.so polni dvojnih meril, kot so dnevno polne pleničke normalno hidriranega dojenčka ;)
lp

theused

black panter tako to je pri nas..če pa Cigan reče kaj, čez Slovenca, ali Bosanec, pa ni nič spornega. Če izrečeš besedo č.efur si diskriminatoren, če pa nazivaš ljudi s Slovenclji je pa to svobodno umetniško izažanje, da ne omenjam denimo našega vrlega imitatorja Tita, ki je bi drugače misleče ka v Hudo jamo, po eksekuciji in potem znova poslušamo o tem, češ, da je on to izrekel, kot imitirana oseba, čeprav je bil v studiu povabljen, kot Ivo Godnič in ni imitiral nikogar, razen, če je nam prikrita morebitna njegova shizofrenija ;)?.
lp

gorgona

po moje je to odvisno kaj za njih pomeni biti neonacist?zaj če bom jas rekel namesto rom cigan,bosanec(čoban)al pa čefur,še ne pomeni da sem neonacist...ali?

joshy

ma daj človek, malo se pozanimaj o stvari, preden objavljaš take članke... na tem linku so objavljeni samo ljudje ki so kupovali izdelke (predvsem CDje z glasbo) na strani isdrecords.com KAR ŠE NE POMENI DA SO NEONACISTI!

cashualcash

@joshy, kar se toga tiče se čista strinjan s tebof...

ali znas kak je tu na ton forume...glavno ka je čunta, pa naj narod gloda...
zaj pa če je še kaj mesa gor ostalo te je vrede, če nej...do si pa mesou uporabnike same zamislili...ala theused.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice