Prekmurka izpadla v boju za zadnja mesta v najboljši deseterici tekmovalcev nove sezone oddaje MasterChef Slovenija. Izločitev ji je zakuhala neprižgana pečica.

Za preboj med najboljših deset so se v tokratni oddaji MasterChef Slovenija ob Nastji Novak potegovali še Špela Golob, Andreja Težak, Anže Kuplenik in Klemen Lampič, od katerih je vsak prejel posebno, osebni izziv.

Nastja je na izločitvenem testu pozabila prižgati pečico, kar ji je žal prineslo izločitev. Od šova se je z njo poslovil tudi Andrej Težek, za katerega so bili usodni slabo pripravljeni eclerji.

Nastjina nočna mora

Zadnja epizoda priljubljenega šova je bila nabita s čustvi, ki so jih prebudili spomini na starše in stare starše. Nastja se je raznežila ob pogledu na babičino musako, ki si jo zaželi vsakič, ko se vrne s katerega od svojih potovanj.

Tekmovalci so morali iz povsem enakih sestavin pripraviti popolnoma različne jedi, za kar pa so imeli na voljo le 40 minut. Mnogi so si začrtali preveč ambiciozne načrte. Med njimi je bila tudi Nastja, ki je morala opustiti prvotni načrt. Na koncu ji je vendarle zmanjkalo časa in sodnikom je postregla z nezadostno termično obdelanimi polpeti.

Razočaranje, ker ni izkoristila sestavin svoje najljubše jedi, je bilo veliko, nejevolje pa ni mogel skriti niti Luka Jezeršek.

"Moja najhujša nočna mora se je uresničila ... Najraje bi se pogreznila v zemljo, ker sem samo sebe pustila na cedilu, pa tudi babico in sodnike," je povedala Nastja.

Velika smola

Tekmovalci, ki so obstali v črnih predpasnikih, so nato morali pripraviti znamenito francosko sladico – eclerje. Že pred samim izzivom so se zavedali, da je pred njimi trd oreh. In marsikaj je res šlo narobe.

Nastja je na primer nekoliko pomešala vrstni red priprave, a je sčasoma nadoknadila zaostanek in celo prehitela ostale tekmovalce. Ko se je že zdelo, da se bo izvlekla iz godlje, pa ji je usodni udarec zadala pečica. To je namreč pozabila prižgati, zato se njeni eclerji sploh niso spekli.

Preostale sestavine so bile nared, zato sta razočaranje in obup bila res velika. Kljub pomoči Luke Nastji na koncu ni uspelo; odložiti je morala predpasnik MasterChef in se posloviti, obžalujoč, da se ni mogla dokazati kot individualna kuharica.

Preostali tekmovalci kuharski izziv na POP TV prihodnji teden sicer nadaljujejo s pripravo slaščic, piše 24ur.com.

S spleta

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Trg (nepreverjen)

Nej ka bi pozabila vižgati,ampak je babA pečico vgasnola haha..v navodilaj so meli napisano ka majo vižgane pečice na 170°..nimača je se enkrat kliknola in avtomatsko se njoj je izklopila..čist njena napaka te pa guci kak njoj je pečica zagodla....

? (nepreverjen)

Trg!
Če bi ti vedel kakšno budalo si, bi bil raje tiho. Ti se postavi tja ali pa kamorkoli drugam in se dokaži! Tako kot ti šimfajo samo luzerji, ki v življenju niso nič dosegli!

In reply to by Trg (nepreverjen)

DizasterŠef (nepreverjen)

Pa dobro, moreš priznati ka je bil to rahli fail, pa sten kda se nešče prijavi v resničnostni šov, kar MasterChef definitivno je, se pač more zavedati ka se izpostavlja javnosti. Zaj če bi zmagala, bi ji pasalo ka jo vsi poznajo, kda pa zajebeš je pa te pač te zajeb telko bole "javen".

Ka znaš, če de dobro znala spelati vodo na svoj mlin, lejko izda kuharico z naslovnon "1. Korak: Vklopi pečico ter ostalih 100 nasvetov za kuhanje..." (Če do toga dejansko pride, ščen procente :)

In reply to by ? (nepreverjen)

Picekdba (nepreverjen)

Baksuz ????????????

Marko224 (nepreverjen)

--Poiščite Gola Ženske v vaši soseski tukaj: Tiny.CC/Zenske

DolfLundgren (nepreverjen)

cicije ma kosmate ?

ploskplosk (nepreverjen)

baje squirta fajn

casio (nepreverjen)

???

gostja 426 (nepreverjen)

Andreja Težak, Andrej Težek, Klemen Lampic ˘ ... Dajte, pisunčk na Sobotainfo, kaj, če bi kdaj prebrali malo, kaj napišete. Malo več zbranosti, pa bo vsem lepše.
Nastja je imela smolo, ampak nič hudega, življenje bo teklo naprej.

Starejše novice