Osnovna šola IV M. Sobota je šola, ki vzgaja in izobražuje otroke s posebnimi potrebami. Zaposleni se trudijo uspešno odzivati na potrebe učenk in učencev ter njihovih družin.

Tako kot vsako leto, so tudi letos ob osrednji prireditvi Podarimo srečo, zbirali donatorska sredstva, ki jih bodo namenili izboljšanju pogojev za šolanje otrok s posebnimi potrebami. V zadnjih letih vključujejo vedno več gibalno oviranih otrok in otrok z znižanimi gibalnimi sposobnostmi. 

Da bi lahko slednjim omogočili razvijanje čim večje samostojnosti in gibalno-motoričnih spretnosti, bodo letos zbrane prispevke s prireditve namenili predvsem nakupu mobilnega dvižnega pripomočka in drugih rehabilitacijskih pripomočkov.

Spektakularen glasbeni večer

Na velikem dobrodelnem koncertu »Podarimo srečo«, so med drugim nastopili Isaac PalmaAlyaTinkara KovačTarapana BandNina DonelliŽan Serčič, Gaja PrestorKlara JazbecUla LožarBlue Planet in številni drugih.

Presenečenje večera je bil zelo popularen glasbenik Luka Basi.

FOTO: Rok Horvat

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Dead three (nepreverjen)

Bil je za naše razmere vrhunski koncert. Glasbeniki igrali in peli v živo in ne na play back in zelo pohvalno vsi slovenski glasbeniki. Harmonika tokrat hvala bogu ni bila na sceni. Tudi cena vstopnice zelo sprejemljiva (7 EUR odrasli, 3 EUR otroci) v primerjavi npr. z Gezekom, kjer je bila vstopnica 15 EUR za poslušanje 2. ali celo 3. lige glasbenikov na slab play back. Res odličen koncert, vse pohvale ekipi OŠ 4, ki vsako leto preseneti v pozitivnem smislu z tradicionalnim dogodkom Podarimo srečo. Čestitke!

hehahi (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Bole..... sramota večera Luka Basi

pejtek (nepreverjen)

Si bil tan ali gučiš na pamet? mogoče si samo ljubosumen ka ti diklina preveč Bassija obožuje.

In reply to by hehahi (nepreverjen)

Starejše novice