Danes je v Ižakovcih, na Otoku ljubezni, potekal še zadnji, zaključni dan Büjraški dnevov, ki je minil v znamenju duhovnosti in zabave. Za vrhunec tridnevnega dogajanja so poskrbeli Modrijani.

Dan so začeli ob 6. uri z budnico, nadaljevali s kulturnim programom ter mašo, sledila je zabava z ansamblom Toneta Rusa, za vroč zaključek pa so poskrbeli Modrijani. 

Več o dogajanju v fotogaleriji. 

Katja Gerenčer

Tagi

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
gajzi

Modrjanon še samo po Prekmurji uspejvle .Že so vü z lajnani končno pa na vesi je vse eno što igra

pikuš (nepreverjen)

jebali vas modrijani, te trij akorde si naj v rit porinejo!

MODRIJANFAN (nepreverjen)

Škoda ka sunce na vaj sija, resno škoda! Kda ta vidva s 3 akordame napunila sakše šotor, sako dvorano se oglasta. Pa nej itste dure kda na matere cecek cejcata!

pikuš (nepreverjen)

bojda se pripravlja tožba proti modrijanon, ker narodi okus kvarijo (za ene je že prepozno = modrijanfan)

modrijani sux filthy siphilitic monkeys ballz

MODRIJANFAN (nepreverjen)

pikuš: hahaha, zdaj si me pa nasmijal! saka ti čas ej resno! tij bi lejko izdaj knjigo nej vanekovi vici apmak pikušovi vici, samo vprašanje što bi to štel ...

sandi 1 (nepreverjen)

GAJZI - PIKUŠ in KOMPANIJA pa ka tej Modrijane vsigdar šinfate, me zanima ka vij poslüšate????? pa nas zabite kmete keri poslüšamo Modrijane in drugo govejo in Hrvaško muziko, ka mo šli z vami in mo te pa mi lejko dali komentare na vašo muziko....vsak pa posluša ka se njemi dopade in vidi nej pa ka de njemi drugi komanderali ka je tou zanič muzika.....100 ljudi 100 okusov ajde zdaj pa davaj minuseeee....pa LP

sandibandi (nepreverjen)

bataš,gojzar govedina...samo komi paše naj posluša in uživa..no problem...

Starejše novice